СРАМОТА НА Б92!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Arhangel NS:
Не бих покретао нову тему, ова има сасвим прикладан наслов...

Вечерас (субота, 11.02.2006.), код "телевизничног" Тимофејева се окупила екипа "мој до мога"...Онако, демократски, избалансирано...Наравно, ко мисли да је његова емисија типа "зезамо се суботом увече" је у ОГРОМНОЈ заблуди.

"Моја" Снешка (ДС) и "мис'им, ово-оно" Самарџић (ЛДП) су фино, културно, толерантно диванили о, између осталог, независности Космета...

Задивљујућа лакоћа и флегматичност, којом се г-дин "мис'им обо-оно, 'ебо те" служио приликом агитовања ЗА независност Космета ме је просто распаметила...

А Снееежа, к'о свака добра партијка, му је заносила на кривини...

Ту је била и "народна хероина", нека риба која спашава керове (ваљда), невиђено се уклопила са темом независности...

Значи, ЗБЛЕБАРА од емисије, онако нехајно, овлаш се дотакосмо "неког" Космета па онда ред португезе мјузик, па мало куце, а онда Самарџић са акцентом"ми'сим", па наша Снеееежа мало му га заноси и...

36_20_7.gif

...па ти онда пошаљи дете на факултет. Матори луђак је, иначе, познат по томе што исмева студенте из унутрашњости (универзитетски професор, фор крајин' аут лауд :shock: :shock: :shock: :shock: , значи, добија плату из буџета овог народа), толико да су - кажу очевици - неке девојке плакале на његовим предавањима. "Колико има Београђана, а колико сељака?" гласи његова стандардна мантра, прича каже. Иначе, Никола-имам-нагласак-стереотипне-педерчине-из-центра-Самарџић је из ХЕРЦЕГОВАЧКЕ фамилије. Отац Радован (иначе велики српски историчар, којег син није достигао па променио политичку страну) је рођен у САРАЈЕВУ.

Патологија, рођаци, на Ниџи као пример(к)у, Дворниковић би 'ладно написао "Психопатологију динарског ренегата из круга двојке", да је случајно поживео...

Sunchaser:
...па ти онда пошаљи дете на факултет. Матори луђак је, иначе, познат по томе што исмева студенте из унутрашњости (универзитетски професор, фор крајин' аут лауд :shock: :shock: :shock: :shock: , значи, добија плату из буџета овог народа), толико да су - кажу очевици - неке девојке плакале на његовим предавањима. "Колико има Београђана, а колико сељака?" гласи његова стандардна мантра, прича каже. Иначе, Никола-имам-нагласак-стереотипне-педерчине-из-центра-Самарџић је из ХЕРЦЕГОВАЧКЕ фамилије. Отац Радован (иначе велики српски историчар, којег син није достигао па променио политичку страну) је рођен у САРАЈЕВУ.

Патологија, рођаци, на Ниџи као пример(к)у, Дворниковић би 'ладно написао "Психопатологију динарског ренегата из круга двојке", да је случајно поживео...

Најрадије бих поставио једно непристојно питање, а гласило би : " Ко си, бре, ти?"

не, стварно...Од куда теби те информације?

You'd reeeeeeeeeeeeeeeeeeally like to know, wouldn't ya?
:lol:

Не, без зезања, нема овде ништа "ексклузивно", брате. Па шта мислиш, колико је Самарџић имао студената ових година? Можда сам један од њих, можда ми је то неко од другара, можда га знам из града. Тек, тип је жешћи дркаџија, и то углавном кажу сви који га знају, без обзира на политичко (не)слагање са његовим ставовима. И то углавном људи помињу чим се он помене у разговору. А то да је Радованов син није никаква тајна, једном је и сам о томе причао, ономад у емисији код Оље, а доскора су и наводили у штампи кад год га помену..

Sunchaser:
You'd reeeeeeeeeeeeeeeeeeally like to know, wouldn't ya?
:lol:

Не, без зезања, нема овде ништа "ексклузивно", брате. Па шта мислиш, колико је Самарџић имао студената ових година? Можда самједан од њих, можда ми је то неко од другара. Тек, тип је жешћи дркаџија, и то углавном кажу сви који знају. А то да је Радованов син није никаква тајна, једном је и сам о томе причао, ономад у емисији код Оље, а доскора су и наводили у штампи кад год га помену..

Па, пошто нисам обавештен (као и мој фаворит), није ми замерити, је л'...

Ако је то тачно, онда ми је још "боља" слика ЛДП-оваца. Жао ми је што нисам присуствовао њиховом "хепенингу" овде, у Н.Саду, да се боље "упознамо"...

Имао сам паметнија посла...Цепао сам дрва.

Ал' стварно... :lol:

Ништа...Ја заглавио вечерас, па само да споменем - СРАМОТА НА Б92.

На страну што ми Тимофејев не би никад водио неку емисију (у најбољем случају би био портир или кофи-бој), али емисија је попримила невиђене кретенизме...

Сетрдеј најт, у верзији "баш-сам-фаца-ал'-то-нико-не-вифди" Тимкета, личи на све само не на објективну емисију...Па, бар да се потруде да то мало "забашуре" са неким гостом који не иде на њихову воденицу...Јок!

Хард сетрдеј најт! Идемо до џаџа, царе...

Удри са ЛДП-овцима и њиховим саборцима (ДС), до коначне победе...Каква екстаза! хебеш Космет, битне су паре - царе!

Дај да пунимо гузицу долоресима, ко још у ЕУ размишља о границама, тамо је царство у коме царује другарство...Па, зар не знате ту, нашу...Шта сте се закачили за границе, ионако ћемо сви једног дана бити у ЕУ...

Ионако ћемо сви једног дана бити у Рају...Ал' кад би мој ник-нејм отиш'о на лалање.

Нема места за све...

Sunchaser:

Тај Самарџић је један јадник у сваком смислу те речи... ма, какаве је он Београђанин, јадна му мајка - његови су се довукли овде са Брозовим зликовцима, и сада он некога исмева а празилук му вири чак и из презимена које је настало по занату (самарџија - онај који прави самаре за коње)... његово понашање је типично за дођоше - а да не помињем његов начин говора који је такође типичан за дођоше који су почели са искривљеним говором прво на Новом Београду - а онда се то проширило као "имиџ" придошлица.

Београђани (којих има још само у траговима) не говоре тако и не понашају се тако !
Он то врло добро зна - ископмлексирани новокомпоновани малограђанин. :evil:
Нажалост - пун их је Београд. Они су прави продукт "диктатуре пролетаријата".

Back