SRAMOTA!!!!!!!!!!....KLONOVI OPSEDAJU !!!!!!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vladimir Putin:
Da li Thompson ima pesmu u kojoj refren ide nekako ovako

Oj Chetnici, bagro, govna...
Stici ce vas nasha ruka i u Srbiji?

Ma po njima Tompson peva lepe, slatke i fine pesmice koje ne velicaju klanja i slicno... Osim Jasenovca i gradiske stare, Cavoglava, onda neka pesma koja kao ide " Zbog Anice i bokala vina zapalicu Krajinu do knina", pa onda ona " Ja ne pijem rujnoga vina nego krv maldoga Srbina".... i slicne bolestine.... a da malo ljudi doslo sa ustaskim obelezjem, samo je Simon Vizental reagovao... zato sto ih je bila sacica....

SANDRINAbg:
Evo, par forumaša je vrlo kulturno i civilizovano pokušalo da objasni svim muslimanskim i hrvatskim učesnicima na ovom forumu, da mi nikako nemamo ništa lično ni za, a ni protiv njih , već da bi bio i red i osnovna kultura da nas ostave da se sami zlopatimo i bavimo svojom zemljom, politikom kod nas, jer nas većinu izuzetno iritiraju ti zluradi komentari, bezobzirno spamovanje tema i slične pakosne gluposti koje dolaze sa te strane.

Mi imamo velike probleme ovde, a ni vi drage komšije, ništa ne zaostajete za nama, te bi bilo vrlo lepo da se fokusirate na vaše zemlje, vaše probleme, kojih imate i preko glave.

Nije mi jasno, a sem zlonamernosti, šta vas potiče da se uopšte bavite našim problemima..???

Pa i sami znate da mi uopšte ne idemo na vaše forume, a ako i odemo, to u prvi mah može biti ili iz radoznalosti ili po nekom zadatku, a u cilju posmatranja kakve su vam reakcije, te vrlo brzo i u takvim slučajevima dižemo ruke i sklanjamo se, jer teško čovek može izdržati, a da ga ne dodirne. tolika količina mržnje i pakosti koja je prisutna na vašim forumima, a upućena Srbima, čija nacija se i ne naziva kod vas tako, već isto zamenjujete pogrdnim izrazima, koje ne bih ponavljala...tek iz osećaja za meru.

O vašem kloniranju i jadnim pokušajima da se predstavljate pod hiljadu različitih nick-ova je bespredmetno i govoriti.

Moje ozbiljno pitanje je, šta vi taista, dobijate time...šta vas toliko vuče ovde...šta postižete otvaranjem tema koje sa politikom veze nemaju, a na ovom podforumu...šta se u stvari dešava sa vama..???

Paranoja (grc. pored,preko i duh,um) je psihoza kod koje su dominantne sledece fiksne ideje:
ideja velicine,ideja posmatranja i ideja proganjanja.
Uz cvrstu uverenost u sopstvene fiksne ideje intelignencija je kod paranoje ocuvana te se
ova bolest ponekad naziva i razumnim ludilom.

Ovaj forum je odavno prs'o zahvaljujuci moderatoru koji je ili fasista, poput vecine, ili ga mrzi da radi svoj posao. To sto dozvoljava da polupismene budale poput Eremite, ove Sandrine, Torrente i gomila slicnih terorisu ono malo pameti koja se moze naci ovde na podforumu Politika, jasno porucuje svima koji imaju malo pameti da ovde nemaju sta da traze. Ovaj uvodni post vec zasluzuje zabranu pisanja zbog izrazavanja nacionalne mrznje, a da ne govorim tek o onima koji slede kao komentari. Time se ovaj forum svrstava uz Stormfront i neke primitivno-lokalne medj one koji propagiraju ono sto je cak i prema oktroisanom ustavu zabranjeno.

Čekajte malo, naslov teme se odnosi na klonove, a ne na forumaše drugih nacija. Ko je to hteo, trebao je onda tako i da napiše. Ja mislim da pošto ovde ima najviše Srba, među njima treba tražiti i najviše klonova, sviđalo se to nekom ili ne. U krajnjoj liniji, zašto se uopšte time opterećujete?

Misanthropos:
Ovaj forum je odavno prs'o zahvaljujuci moderatoru koji je ili fasista, poput vecine, ili ga mrzi da radi svoj posao. To sto dozvoljava da polupismene budale poput Eremite, ove Sandrine, Torrente i gomila slicnih terorisu ono malo pameti koja se moze naci ovde na podforumu Politika, jasno porucuje svima koji imaju malo pameti da ovde nemaju sta da traze. Ovaj uvodni post vec zasluzuje zabranu pisanja zbog izrazavanja nacionalne mrznje, a da ne govorim tek o onima koji slede kao komentari. Time se ovaj forum svrstava uz Stormfront i neke primitivno-lokalne medj one koji propagiraju ono sto je cak i prema oktroisanom ustavu zabranjeno.
Lepo. Pozdrav.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back