0 

007
Gost
Zaboravio sam da vas pitam da li je u redu da kada mi dodje devojka u sobu da ostavim sramne postere na zidu, a da se ona ne naljuti?   

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Pa ako je devojka raspolozena, stvarno moze da ga zaboli.Milojko Vasic:Ma ostavi ih. Boli te qurac.

8)
  8)   ops:  :wink:
ops:  :wink:   

To ti kažem blondinka. Al' dobro, ima ovde i malo mlađih, koji tek kreću u život. Nedavno je bila neka tema gde je neko spomenuo svoju zbunjenost, uplašenost, nesigurnost ... u godinama oko sedamnaeste.blondi:mislim svašta... pa zar niko nije ono što jeste ili se svi pretvarate ...
e moj mile... "tkole mamo" bi rekli slovenci 8)Milojko Vasic:To ti kažem blondinka. Al' dobro, ima ovde i malo mlađih, koji tek kreću u život. Nedavno je bila neka tema gde je neko spomenuo svoju zbunjenost, uplašenost, nesigurnost ... u godinama oko sedamnaeste.blondi:mislim svašta... pa zar niko nije ono što jeste ili se svi pretvarate ...
E moja blondi. Stvarno ne znam šta si htela da kažeš.blondi:e moj mile... "tkole mamo" bi rekli slovenci 8)
 :?
  :?007:Zaboravio sam da vas pitam da li je u redu da kada mi dodje devojka u sobu da ostavim sramne postere na zidu, a da se ona ne naljuti?

neznam ni ja :wink: (profesionalna deformacija plavuša 8) )Milojko Vasic:E moja blondi. Stvarno ne znam šta si htela da kažeš.blondi:e moj mile... "tkole mamo" bi rekli slovenci 8):?
007:Zaboravio sam da vas pitam da li je u redu da kada mi dodje devojka u sobu da ostavim sramne postere na zidu, a da se ona ne naljuti?

Ko što rekoh, stvarno ne znam taj izraz. Ne znam ni šta znači bukvalno ni prenosno.blondi:"tkole mamo"
nemogu to prevesti nešo u stilo... tako nam je i ne može se ništa napraviti protiv 8)Milojko Vasic:Ko što rekoh, stvarno ne znam taj izraz. Ne znam ni šta znači bukvalno ni prenosno.blondi:"tkole mamo"
007:Zaboravio sam da vas pitam da li je u redu da kada mi dodje devojka u sobu da ostavim sramne postere na zidu, a da se ona ne naljuti?

ops:  ako ti smetaju skinucu ih! :wink: " i onda ona nema prava da se ljuti... lepo na finjaka ispitash teren. :wink:
ops:  ako ti smetaju skinucu ih! :wink: " i onda ona nema prava da se ljuti... lepo na finjaka ispitash teren. :wink:Tako je malecka ! Tako se odgovara na temu. Svaka čast. A ne kako ja, seronja.malecka:... kad ti udje u sobu kazes "jaix! ovi posteri josh stoje tu...ops: ako ti smetaju skinucu ih! :wink: " i onda ona nema prava da se ljuti... lepo na finjaka ispitash teren. :wink:

Zaboravio sam da vas pitam da li je u redu da kada mi dodje devojka u sobu da ostavim sramne postere na zidu, a da se ona ne naljuti?

ako nema belih fleka na njima ostavi ako ima ostavi.....
sto bi rekli "koga ti foliras"?...sta su to sramni posteri?