Sram vas bilo, partiski poslusnici

• Začetnik teme Začetnik teme dobro
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
DraGo70:
Odnosno, mogao si da dodaš, nije retardirano oko 5% aktivista i simpatizera LDP, LSV, GSS, SDU, Nataše Kandić, Sonje Biserko i još nekolicine njima sličnih, zatim nisu retardirani svi Šiptari koji žive u Srbiji i koji su bojkotovali referendum (npr. oni u Medveđi, Bujanovcu i Preševu), zatim Vehabije iz Novog Pazara, zatim neki ekstremni Hrvati i Mađari koji su se nadali da će Vojvodina dobiti političku autonomiju, zatim svi lenjivci kojima se nije dalo izaći na referendum, zatim svi oni politički nezainteresovani koji inače ne idu na glasanja, zatim oni koji ne žive u mestu gde su prijavljeni i nije im se dalo putovati (studenti npr.) ...
E, to su po tebi pametni ljudi, a svi ostali (većinom Srbi) su retardirani.
Blago nama... 8)

ne znas o cemu pricas, izvrces kako tebi odgovara, a ja nemam zeludac da se raspravljam sa tobom kad srbiju delis na srbe(koji su izasli) i izdajnike(nesrbe, koji nisu izasli)... tvoja filozofija je tuzna...

DraGo70:
Odnosno, mogao si da dodaš, nije retardirano oko 5% aktivista i simpatizera LDP, LSV, GSS, SDU, Nataše Kandić, Sonje Biserko i još nekolicine njima sličnih, zatim nisu retardirani svi Šiptari koji žive u Srbiji i koji su bojkotovali referendum (npr. oni u Medveđi, Bujanovcu i Preševu), zatim Vehabije iz Novog Pazara, zatim neki ekstremni Hrvati i Mađari koji su se nadali da će Vojvodina dobiti političku autonomiju, zatim svi lenjivci kojima se nije dalo izaći na referendum, zatim svi oni politički nezainteresovani koji inače ne idu na glasanja, zatim oni koji ne žive u mestu gde su prijavljeni i nije im se dalo putovati (studenti npr.) ...
E, to su po tebi pametni ljudi, a svi ostali (većinom Srbi) su retardirani.
Blago nama... 8)
Лудило колега, кад погледаш, шта ће нама непријатељи ...
Имам утисак да су ово млађи људи које су обрадиле Чедине екипе,
што говори колико је важно радити на омладини. :shock:

Право гласа треба да се стекне цонзусом:

1. Опште право гласа са 25 година живота
2. Право гласа на председничким изборима и када би смо имали сенат са 25 година и ако си запослен (јер једини плаћаш порез)

marco3dx:
ne znas o cemu pricas, izvrces kako tebi odgovara, a ja nemam zeludac da se raspravljam sa tobom kad srbiju delis na srbe(koji su izasli) i izdajnike(nesrbe, koji nisu izasli)... tvoja filozofija je tuzna...
Znam bolje od tebe o čemu pričam. Nisam ništa izvrnuo nego ti još jednom pročitaj šta si napisao...
Citat: "nisam rekao da je CEO narod retardiran vec pola tog naroda - tacnije 51%" - znači retardirani su oni koji su izašli na referendum 8)

I ne delim ja Srbe (piše se velikim slovom) na one koji su izašli i na izdajnike (pronađi mi gde sam to napisao) nego ti deliš Srbe na retardirane (one koji su izašli na referendum) i na neretardirane (one koji su bojkotovali ustav).

Dakle, dete, kontroliši se malo...

marco3dx:

Да нећеш да покушаш да тврдиш да си бојкотовао овако важан референдум
ЗА ДОБРОБИТ СРБИЈЕ - срам те било !

Захваљујем. Срећан сам што имамо неког таквог, камо среће да смо имали и деведесетих. Знам да звучи макијавелистички, али тешка времена траже такве људе. А не ове салонске генерале.

Ја сам миран човек, чак сам био и у мировном покрету, али кад су ми једном неки лупежи упали у стан, хтео сам да их зубима закољем. Побегли су, мени остаде стан. Сад сам опет миран, фин и цивилизован. Ето, тако.

dobro:
Javni servis evropske Srbije = Javni WC :lol:

Jel provaljute sta ti ljudi rade.Pa ovo nije bilo ni za vreme Zlobe.Onda smo imali par slobodnih medija, dana i juce bukvalno nijedan:shock:
Ovakvo sirenje lazi imnece biti oprosteno.
Vec sada se vidi da nam negine repriza 5. oktobra
Obmanuli su narod, na najpokvareniji nacin!
Ma je li to ti hoces poet da palis grad Bg i Skupstinu,pa ni Hitler je nije unistio ali vi jeste jajare.Ma DA JA ULA VLAS ILI DA SAM JE IMAO 2000 IZVEO BI VAM VOJSKU NAPOLJE PA DAJ UDARI NA SKUPSTINU AKO SMIJES,PA JE LI TO DEMOKRATIJA KOJU STE OBECAVALI.aLI porazani ste i bice Srbiji RADIKALNO bolje,Izbori,izbori,... :-D

Obersturmfuehrer:
ma ovaj ustav je glupost kao i sve ostalo....
nit ce nama biti bolje nit gore sa ovim ustavom, ali mi je milo sto su oni sto razbacuju djubre po gradu (Kira) sad crkavaju od muke....

И мени је вала мило... Милсим да се Кира први радовао кад је мислио да референдум неће успети.

DraGo70:
Radovali su se mnogi, ali sada će još par dana da tupe o nameštanju rezultata, o nepravilnostima... a kada vide da je EU i MZ prihvatila rezultate, onda će da "opletu" po nekim drugim "zadatim" temama...

Апсолутно тачно колега.

16. Реформском телетабису никада није доста. Он из једне дискусије може побећи када види да нема више аргумената и да се преко његових увреда не прелази лако, али ће зато отворити низ нових тема о “Коштунистану”, “вашљивом племену”, “злочиначком удружењу”, а повремено добро дође и неки састав на тему како је лепо волети Великог Брата.

Па, чињеница је да неких најгласнијих "позивара" на бојкот референдума, који су, узгред буди речено, свакодневно отварали по неколико постова на исту тему, након саопштавања резултата референдума, овде више нема.
Занимљива појава.
Наравно, мало ће се још копрцати, па ће се неко време смирити, док Чеда не покрене неку другу кампању...
Затим, ту су и скори избори...
Ма биће још занимљивости на овом форуму. :)

DraGo70:
Ма биће још занимљивости на овом форуму. :)

Смеха, смеха, смеха дајте деци :lol: :lol: :lol:

Најјаче ми било кад се један од њих који је био банован јавио под другим ником само нешто да демантује, па се као "вратио да сачека истек казне", а онда сутрадан са тог резервног ника отворио тему која почиње са "Да ли је још неко добио ову СМС поруку" :lol:

Не, некад су ми стварно симпатични са тим њиховим форама. :D

Mae, pravo za pribemdbu,ali siguran sam da semom partiJskom kolegi slucajno promakla ;)

Sto si tice namestanja ustava, unapred smo bili spremni za to, samo nismo znalida ce mediji da odigraju ovakvu ulogu, mislilismo da ce ipak biti klasicna kradja, koja je naravno bilo i morace sudovi kad-tad da se pozabave time :twisted: .

Zalosna je samo politicka nezrelost naseg naroda, ali polako stizu mlada pokolonje, svakog dana gradjanska svest jaca, tako da cemo videti sta ce biti na onim sledecim izborima, ne na ovim sad nego na onim sledecim :p

Back