SPS-ovac u LDP.

Great Old One:
И ти мени кажеш да сам неурозан??!
Чему бре толико тешке речи. Видиш како је напољу лепо време још од како је донет Устав. Сад је бре ново пролеће Србије. Свако добронамеран треба да се радује.
Прошетај се мало да видиш како су лепе сестре Српкиње, па ћеш одмах бити мање острашћен. Ето, јуче сам био на промоција алтернативног хорора и било је једно пет женских за којима би се окренуо на улици. Просто невероватно.
Ohoho......We share the same interest :o .......shto se tiche cica, dokle cesh da gledash uradi neshto :D

marlon:
Истина је горка мој кроу, али се прождре. Кад тад ћеш то схватити. Боље пре но касније.

jes gorka...
probaj s medom ;)
kako reche onaj crnogorac.... ono za zuch i med ;)

najveci ********* u srba, svih vremena, definitivno
jedan jedini, neponovljivi, voja od koshtunica 8)

marlon:
Не каже се аливе анд кицкин већ... живо и пинать. Вежбај, Руси долазе...
chujem od ace jeshofilovica
da im se izrailci vracaju...
verovatno je zbog toga shto im se broj stanovnika drastichno smanjuje.

kazu da je zbog Vodke Ochajnice, to sad piju ovi burzuji ;)

urospo:
Na Brankovom mostu je na Cedinom bilbordu nacrtan kukasti krst i pise OVK :)
Valjda zaboravili da napisu ko mu je sponzor kampanje, pa rucno dopisali....:)

Ti mamlazi od klinaca kojima je neko podelio po 200-300 dinara da to nazvrljaju su mi manje jadni od tebe koij se tome odusevljavas i mislis da je to smesno,frajerski genijalno...
Meni je cak odvratno da sa ne bilo cijem plakatu zverljau kukasti krstovi i pise OVK i slicne budalastine.

Idemo jednom moj drug i ja po gradu (BG) i na jednoj fasadi pise npr. "Nato najvece zlo! NKPJ" i on kaze: "Boze,ko pise ove maloumne i bezidejne parole"?

urospo:
Pa kako to da na bilbordima drugih stranaka nikad nije dopisano tako nesto.....ima neka tajna veza :)

Najverovatnije da nisi gledao u plakate drugih stranaka. Imam utisak da se sav nakostresis kada vidis plakat LDPa ili DSa.
Uostalom,poznato cije su to metode propagande zvrljanje raznih utopistickih parola po zidovima kuca "neprijatelja naroda"....a danas eto samo po bilbordima.
Posto se ti tome,ocigledno,odusevljavas mogu samo da naslutim u kom smeru razmisljas.

Calogero:
Najverovatnije da nisi gledao u plakate drugih stranaka. Imam utisak da se sav nakostresis kada vidis plakat LDPa ili DSa.
Uostalom,poznato cije su to metode propagande zvrljanje raznih utopistickih parola po zidovima kuca "neprijatelja naroda"....a danas eto samo po bilbordima.
Posto se ti tome,ocigledno,odusevljavas mogu samo da naslutim u kom smeru razmisljas.

Vidjao sam svasta na bilbordima drugih partija, ali tako nesto nikad nisam. U stvari jesam jednom, valjda 2000. na Slobinom posteru.

A o kakvom odusevljenu pricas, mani se gluposti....zanimljivo je, pomalo smesno i to je to. A da, i simptomaticno.

Great Old One:
Па свако ради свој посао. Ево и дидулидудаду признао да му је посао овде да тролује по форуму и гласа са више налога.

Hoces da kazes da nekima drugima to nije posao?
Pa ovde ,koliko sam ja uspeo da primetim, ima toliko klonova (i botova) koji sluze samo zato da bi dizali atmosferu na forumu. Ovde neam vise od 6-7 pravih posetilaca. Ostali su klonovi administratora,koji na taj nacin privlaci masu.
Naravno to rade svi forumi,ali ovi ovde to rade beskrupulozno.

Nisam ja pričao o Albancima nego o OVK. OVK ima interes da Kosovo bude etnički čisto, a ukoliko bi na vlasti u Srbiji bio neko koga svet uvažava i ko može voditi proaktivnu politiku po pitanju Kosova OVK to ne bi mogao da izvede.

Sa druge strane DSS, SPS i SRS svojom politikom žrtvuju Srbe sa Kosova zarad šake glasova u Srbiji i tako ispunjuju želje OVK.

Back