Spremte se spremte verniciii , teška će borba da bude ....

Slap888

Aktivan član
Poruka
1.484
Jeste li se naoružali istinom i mudrošću?

Imate li dosta municije milosrđa i dobra?

Jeste li na sebe navukli oklop vjere i spoznaje ?

Jeste li sazidali stražarsku kulu da vidite odakle neprijatelj dolazi?

Jeste li čvrste bunkere sazidali da se svih mogućih šibanja ne bojite?

Imate li čvrste prijatelje oko sebe i da se izdajice oko vas ne motaju?

Jeste li predvidjeli rezervne položaje?

Znate li kome se trebate moliti? Koga blagoslivljati i štititi? Od koga svoj pogled sklanjati?

Pratite li politiku?

Vidite li kako se narodi silno međusobno optužuju? Kako se naoružavaju? Kako opkoljavaju jedni druge i traže neprijatelje. Kako napadaju jedni druge da otimaju, kao da sutra neće biti prilike za to? Kako traže saveznike i blokove?

Isto je vrijeme kao pred prošla dva svjetska rata.
Da...kuva se kuva i još malo će početi da kipi...a tada...kuda, šta, kako...
Treba nam oružje koji si gore naveo...treba ga naoštriti i pripremiti...treba će.
Ali Vera u Boga je na prvom mestu...ne u sebe, u svoj plan...već u Božji...I njegovu pesnicu, ne svoju...

Da...kuva se kuva i još malo će početi da kipi...a tada...kuda, šta, kako...
Treba nam oružje koji si gore naveo...treba ga naoštriti i pripremiti...treba će.
Ali Vera u Boga je na prvom mestu...ne u sebe, u svoj plan...već u Božji...I njegovu pesnicu, ne svoju...
Naoružao sam se sa KJV Bible. To je moje nuklearno oružje.

...ne u sebe, u svoj plan...već u Božji...

Koliko znam božji plan je preko Izraela "Preko vas ću se očitovati svijetu". A ti si od tog blagoslova dalekooooooo

I njegovu pesnicu, ne svoju...;
Kad zlotvor bude davio tvoje dijete ili mu otimao kruh iz ruke da dete preživi, vidjet ćemo hoće li ti pesnica to ići sprečavati.

Koliko znam božji plan je preko Izraela "Preko vas ću se očitovati svijetu". A ti si od tog blagoslova dalekooooooo

Kad zlotvor bude davio tvoje dijete ili mu otimao kruh iz ruke da dete preživi, vidjet ćemo hoće li ti pesnica to ići sprečavati.
Božji plan je preko Hrista i drugog puta nema.

A Hrist kaže ''tražite i daće vam se''...pa dodaje ''svo breme (brige/probleme) bacite na mene''...
A Bog kaže...''ko dira u vas, dira u zenicu oka mog''

Nama je SZ primer da je Bog u vreme nevolje čudima izbavljao svoje sledbenike...one koji su jakom verom bili naoružani...To će činiti i u vreme velike nevolje...siguran sam u to...
Moja 'čuda' ili Božja?....svim srcem biram Božja...

Božji plan je preko Hrista i drugog puta nema.

Ko to spori? Sva proroštva govore da Isus dolazi Izraelu i spasiti Izrael.

A Bog kaže...''ko dira u vas, dira u zenicu oka mog'
Da, to se odnosi na diranje Izraela. Baš si našao primjer...smiješni čovječe. Starozavjetna neznalico!

Nama je SZ primer da je Bog u vreme nevolje čudima izbavlja svoje sledbenike...

Čuda su bila nad Židovima i Izraelu. U zadnjih sto godina Bog je izvodio čuda nad Izraelom (povratak nakon 2000 godina izgnanstva i borba za opstanak(arapsko izraelski ratovi u kojima je bilo mnogo čuda nejakog Izraela nadmnogo jačim napadačima na Izral..istražuj malo to...evo ti i filmovi svjedočanstva o tome; https://www.youtube.com/playlist?list=PLJAGl2rqN0oUiH7ihDFaz3uAHCWYN3k7t

Plus činjenica; čuda u Posljednjem vremenu koja su proročki predskazana odnose se na događanje oko Izraela.

Ti si dakle neznalica za bibijska prorštva i Božji plan Njegovog očitovanja svijetu. Individualne sudbine nežidova koje su oslonjene na Boga nisu za odbaciti, ali Jehova jednostavno kaže "Tko blagoslivlja Izrael i ja ću njega blagosloviti" a druge će jednsotavno odbaciti. To ne možeš oboriti. I Isus Bog, koji dolazi kao Bog, rekao je da dolazi sudti onima koji su loše postupili prema "njegovim malenima" Židovima.

Poslednja izmena:
Nama je SZ primer da je Bog u vreme nevolje čudima izbavljao svoje sledbenike..

Zato sam ti i napisao da će već početkom velikih nevolja cijelo društvo JW otpasti u jadima i mukama shvativši da Bog za njih ni najmanje ne mari. Kao što su se apostoli razbježali i napustili Isusa kod njegovog hapšenja tako će te i vi JW, i katolici, i prvoslavci i svi drugi da otpadnete i da hulite na Boga na finije i grublje-otvorene načine. Tako su i apostoli umišljali i govorili Isusu-nećemo te izdati. A sad dolaze puno veća zla "kakva svijet nije doživio". Ja sam dvoje JW koji dolaze kod mene rekao za nadolazeće vrijeme-najviše će te tada biti razočarani u članove svoje koje sad nazivate braćom i sestrama.

Zato sam ti i napisao da će već početkom velikih nevolja cijelo društvo JW otpasti u jadima i mukama shvativši da Bog za njih ni najmanje ne mari. Kao što su se apostoli razbježali i napustili Isusa kod njegovog hapšenja tako će te i vi JW, i katolici, i prvoslavci i svi drugi da otpadnete i da hulite na Boga na finije i grublje-otvorene načine. Tako su i apostoli umišljali i govorili Isusu-nećemo te izdati. A sad dolaze puno veća zla "kakva svijet nije doživio".
Ne možeš sve da trpaš u isti koš. U svim zajednicama će neki da izdaju Hrista, a neki neće. Bog nikada neće da ostave one koji ga ljube. Šta je najvažnije na ovom svetu? Sveta evharistija. Ona je najjače oružje protiv zla koje hoće da pokori svet. Zato nečastivi hoće da sve liturgijske crkve uništi, da veru izopači...
Episkopi i previteri ćute. Glas mora da se podigne. Antihrist je tu. Nemojmo da se lažemo. Dosta diplomatije i straha. Verni narod treba da pojača molitvu i post. Svi moramo da se uozbiljimo, kajemo za svoje grehe i popravljamo. Nema vremena za odgađanje.

Gledala sam Ted Cruza kod Takera Carlsona i on je kukavac traljavo pravdao da Biblija kaže kako je Izraelski narod Bogu mio i da je to prava strana ali mi srce ne kaže tako.

Analizirala sam i dušu Iranskog predsednika i osjetila Božiju toplinu u njegovim očima. Posebno kad je zaplakao na onom videu što sam postirala. Nešto je u meni probudio da su mi suze potekle.
Nek me vode, nek mi sude ali moje srce tako osjeća!

Nažalost mnogi iz straha od drugih religija i razlika mrze a u suštini je preljepo kad vidiš dušu ispravno i zdravo ispunjenu Bogom.

Ne pravim zalihe, ne spremam se. Iscrpilo me gledajući pokvarenost i patnju u Svijetu da sad sve puštam Bogu.
Trenutno se samo molim za duše pravih vjernika u srcu, nevine dječice i ljudi bez obzira na religiju i da im Bog podari snagu.

Gledala sam Ted Cruza kod Takera Carlsona i on je kukavac traljavo pravdao da Biblija kaže kako je Izraelski narod Bogu mio i da je to prava strana ali mi srce ne kaže tako.

Analizirala sam i dušu Iranskog predsednika i osjetila Božiju toplinu u njegovim očima. Posebno kad je zaplakao na onom videu što sam postirala. Nešto je u meni probudio da su mi suze potekle.
Nek me vode, nek mi sude ali moje srce tako osjeća!

Nažalost mnogi iz straha od drugih religija i razlika mrze a u suštini je preljepo kad vidiš dušu ispravno i zdravo ispunjenu Bogom.

Ne pravim zalihe, ne spremam se. Iscrpilo me gledajući pokvarenost i patnju u Svijetu da sad sve puštam Bogu.
Trenutno se samo molim za duše pravih vjernika u srcu, nevine dječice i ljudi bez obzira na religiju i da im Bog podari snagu.
Ajatolah tajno moli druge vrste lidere za pomoć. I meni ih je žao, ali ima i stara izreka: sa rogatim se nije bosti. Moraš znati odmeriti svoje snage. To neka im bude škola.

Back