Милица
Buduća legenda
- Poruka
- 26.912
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jel mu dolazi ko od predsjednika u okruženju ???
Sve govori da ce biti tako ali eto, posto to danas cuh od takvog (doduse strucnog) autoriteta, podelih sa vama!
Немој молим те да се Триванка спали...пластика много смрди када гори.
Zar nije ds govorio iste stvari godinama? Doduse mozda ne u Moskivi i ne iste reci ali u sustini i oni su govorili da trebamo da zivimo kao ljudi u zapadnim drzavama i usporedjivali nas s njima.Vec vidimo da nije tesko, naprotiv, veoma je lako. Otici u Rusiju i sedeti kao prosjak pred carem, uz antologijsku izjavu u sred Moskve da bi zeleo da Srbi u Srbiji zive kao Nemci u Nemacoj jeste, najblaze receno, smesno. Da ne pominjemo sada ostale nebuloze pre i posle. Jadno, tuzno, smesno...okarakterisi kako hoces.
Svako ce pokazati kakav odnos ima prema Srbiji i njenim gradjanima a ne prema Nikolicu. U pitanju je inauguracija PREDSEDNIKA SRBIJE a to kako se on zove valjda suvereno odlucuju njeni gradjani a ne Stipe Mesic ili kako se vec zovu ti koji nas ne postuju a izgovaraju se na ime. Ja nisam glasao za Nikolica ali on je sada i moj Predsednik!
Просветна инспекција утврдила да му је диплома легална.
Sama Diploma kao list papita jeste legalna to niko i nije sporio. Sporan je nacin na koji je stecena, sto jedino moze da utvrdi Skupstinska Istraga svih ukljucenih u proces sticanja Diplome. Ovim izvestajem Prosvetne Inspekcije nista se nije dokazalo osim da Diploma postoji cisto kao list papira. Ima puno indicija koje Skupstinska Istraga ili treba da potvrdi ili odbaci a to je: da li je Tomislav Nikolic polagao ispite ili ne i da li je i u kolikoj meri proteziran (ako uopste) i na koji nacin. Skupstinska Istraga nije legalni proces ali je njegov cilj da se pozovu svi ucesnici u procesu sticanja diplome od profesora koji su potpisali index do dekana i ostalih svedoka koji odgovaraju na pitanja Istrazne Komisije i koji ne smeju da lazu. Nalaz Komisije je moralno obavezan i u slucaju dokazanih nezakonitih radnji protiv pocinioca i ukljucenih moze biti pokrenuta i krivicna odgovornost. To je jedino sto moze skinuti sumnju o nezakonitosti sticanja Diplome.
To nikad nece biti dokazano. Uostalom, Predsednik je vec pretrpeo dusevne boli zbog pitanja o diplomi, zamisli kako bi tek patio ako bi se istraga nastavila.Sama Diploma kao list papita jeste legalna to niko i nije sporio. Sporan je nacin na koji je stecena, sto jedino moze da utvrdi Skupstinska Istraga svih ukljucenih u proces sticanja Diplome. Ovim izvestajem Prosvetne Inspekcije nista se nije dokazalo osim da Diploma postoji cisto kao list papira. Ima puno indicija koje Skupstinska Istraga ili treba da potvrdi ili odbaci a to je: da li je Tomislav Nikolic polagao ispite ili ne i da li je i u kolikoj meri proteziran (ako uopste) i na koji nacin. Skupstinska Istraga nije legalni proces ali je njegov cilj da se pozovu svi ucesnici u procesu sticanja diplome od profesora koji su potpisali index do dekana i ostalih svedoka koji odgovaraju na pitanja Istrazne Komisije i koji ne smeju da lazu. Nalaz Komisije je moralno obavezan i u slucaju dokazanih nezakonitih radnji protiv pocinioca i ukljucenih moze biti pokrenuta i krivicna odgovornost. To je jedino sto moze skinuti sumnju o nezakonitosti sticanja Diplome.
Пожелео сам срећу тадићу, желим је и Николићу.....
Представљају моју државу .
Obisi i ovo mozda mi seljaci i nismo za ovaj forum.
Svako ce pokazati kakav odnos ima prema Srbiji i njenim gradjanima a ne prema Nikolicu. U pitanju je inauguracija PREDSEDNIKA SRBIJE a to kako se on zove valjda suvereno odlucuju njeni gradjani a ne Stipe Mesic ili kako se vec zovu ti koji nas ne postuju a izgovaraju se na ime. Ja nisam glasao za Nikolica ali on je sada i moj Predsednik!
Mislim da nisi u pravu, veoma je vazno ko ce poloziti zakletvu. Zamislite da Milosevic polaze zakletvu, a ti kazes da nije bitno ko je, vazno je da je on predsednik Srbije koga je narod izabrao.
Mislim da nisi u pravu, veoma je vazno ko ce poloziti zakletvu. Zamislite da Milosevic polaze zakletvu, a ti kazes da nije bitno ko je, vazno je da je on predsednik Srbije koga je narod izabrao.