Spremna inauguracija Tomislava Nikolića

jel mu dolazi ko od predsjednika u okruženju ???

Svako ce pokazati kakav odnos ima prema Srbiji i njenim gradjanima a ne prema Nikolicu. U pitanju je inauguracija PREDSEDNIKA SRBIJE a to kako se on zove valjda suvereno odlucuju njeni gradjani a ne Stipe Mesic ili kako se vec zovu ti koji nas ne postuju a izgovaraju se na ime. Ja nisam glasao za Nikolica ali on je sada i moj Predsednik!

Vec vidimo da nije tesko, naprotiv, veoma je lako. Otici u Rusiju i sedeti kao prosjak pred carem, uz antologijsku izjavu u sred Moskve da bi zeleo da Srbi u Srbiji zive kao Nemci u Nemacoj jeste, najblaze receno, smesno. Da ne pominjemo sada ostale nebuloze pre i posle. Jadno, tuzno, smesno...okarakterisi kako hoces.
Zar nije ds govorio iste stvari godinama? Doduse mozda ne u Moskivi i ne iste reci ali u sustini i oni su govorili da trebamo da zivimo kao ljudi u zapadnim drzavama i usporedjivali nas s njima.

За Николића је НАЈВЕЋИ ПЛУС
што стока Брозова "ИЗ ОКРУЖЕЊА" одбија да дође на инаУГУРАЦИЈУ и чак то јавно обелодањују ...:hahaha: само још један у низу доказа да не могу да преживе и да се помире са чињеницом да је у Србији, гле чуда, ИЗАБРАН СРБИН... а не неки Шиптар или неко од њи'ових...

Он их је уредно и пристојно позвао - а они одмах ПОКАЗАШЕ И КО СУ И ШТА СУ...

Zašto Josipović ne ide na inauguraciju Nikolića?
Izvor: Blic - Nacionalne vesti - Ponedeljak 11.06.2012 - 08:56 Hrvatski predsednik Ivo Josipović izjavio je sinoć da od predsednika Srbije Tomislava Nikolića očekuje da načini prvi korak i pokaže da "danas razmišlja drugačije nego što je razmišljao juče".

- Nikolićeve izjave nakon izbora ne idu u pravcu dobre saradnje - ocenio je Josipović, objašnjavajući u Dnevniku HRT-a zašto u ponedeljak neće prisustvovati inauguraciji srpskog predsednika.

Ipak, kako je kazao, trebalo bi biti "pragmatičan i pričekati šta će Nikolić dalje raditi u svom mandatu".

Svečanost povodom inauguracije predsednika Srbije Tomislava Nikolića biće održana u ponedeljak u zgradi Predsedništva u Beogradu, a među pozvanim zvanicama iz Srbije i sveta, neće biti lideri zemalja regiona, izuzev predsednika Crne Gore i Republike Srpske, Filipa Vujanovića i Milorada Dodika.
:hahaha:(ЗНАЧИ НЕЋЕ БИТИ НИ зЛОВЕНЦИ, НИ ЧОКАЛИЈЕ, НИ 'РВАТИ НИ БОШЊЕ)

Kako je najavljeno, među gostima iz sveta biće komesar za proširenje Evropske unije Štefan File.

Nikolić je 31. maja položio zakletvu u parlamentu čime je stupio na dužnost predsednika Srbije.

Kao sto je uvek bilo u tradiciji naseg naroda svaki dobronameran gost
je lepo docekan i ispracen.Pozivnice su poslate ko dosao dobro dosao,
a oni koji bojkotuju naseg predsednika to govori o njima.
Mnogi bi i dosli ali se boje da ne naljute gospodara a sta reci o takvima
tuga je to, u 21 veku jos postoje robovi i robovlasnistvo.

Просветна инспекција утврдила да му је диплома легална.

Sama Diploma kao list papita jeste legalna to niko i nije sporio. Sporan je nacin na koji je stecena, sto jedino moze da utvrdi Skupstinska Istraga svih ukljucenih u proces sticanja Diplome. Ovim izvestajem Prosvetne Inspekcije nista se nije dokazalo osim da Diploma postoji cisto kao list papira. Ima puno indicija koje Skupstinska Istraga ili treba da potvrdi ili odbaci a to je: da li je Tomislav Nikolic polagao ispite ili ne i da li je i u kolikoj meri proteziran (ako uopste) i na koji nacin. Skupstinska Istraga nije legalni proces ali je njegov cilj da se pozovu svi ucesnici u procesu sticanja diplome od profesora koji su potpisali index do dekana i ostalih svedoka koji odgovaraju na pitanja Istrazne Komisije i koji ne smeju da lazu. Nalaz Komisije je moralno obavezan i u slucaju dokazanih nezakonitih radnji protiv pocinioca i ukljucenih moze biti pokrenuta i krivicna odgovornost. To je jedino sto moze skinuti sumnju o nezakonitosti sticanja Diplome.

Sama Diploma kao list papita jeste legalna to niko i nije sporio. Sporan je nacin na koji je stecena, sto jedino moze da utvrdi Skupstinska Istraga svih ukljucenih u proces sticanja Diplome. Ovim izvestajem Prosvetne Inspekcije nista se nije dokazalo osim da Diploma postoji cisto kao list papira. Ima puno indicija koje Skupstinska Istraga ili treba da potvrdi ili odbaci a to je: da li je Tomislav Nikolic polagao ispite ili ne i da li je i u kolikoj meri proteziran (ako uopste) i na koji nacin. Skupstinska Istraga nije legalni proces ali je njegov cilj da se pozovu svi ucesnici u procesu sticanja diplome od profesora koji su potpisali index do dekana i ostalih svedoka koji odgovaraju na pitanja Istrazne Komisije i koji ne smeju da lazu. Nalaz Komisije je moralno obavezan i u slucaju dokazanih nezakonitih radnji protiv pocinioca i ukljucenih moze biti pokrenuta i krivicna odgovornost. To je jedino sto moze skinuti sumnju o nezakonitosti sticanja Diplome.

А како је стечена?

да ли на чуднији начин од Чедине или...?

To nikad nece biti dokazano. Uostalom, Predsednik je vec pretrpeo dusevne boli zbog pitanja o diplomi, zamisli kako bi tek patio ako bi se istraga nastavila.

Obisi i ovo mozda mi seljaci i nismo za ovaj forum.

Ne daj, se brate Radeta:)

"SELJAK SAM PA UMEM I REC DA PROBIRAM"

Ne bljujemo, pljujemo, nismo nepismeni, puni zuci i mrznje, nismo ograniceni na svoje niske "velgradske" (cast izuzecima) porive, duse nam mirusu "na travu s pasnjaka":)))

Inace, citati su " Iz Vukova UTUKA"..

Moram da idem, dosla sam s posla umorna, moji kazu da ce RTS (?) prenositi inauguraciju predsednika Nikolica?

Ne znam, ali u svakom slucaju pusticu BN-televiziju, oni hoce, sigurno...

Pozdrav dobronamenima na temi "vidimo se":bye:

Toma The Undertaker
220px-Undertaker_with_Fire.jpg

Svako ce pokazati kakav odnos ima prema Srbiji i njenim gradjanima a ne prema Nikolicu. U pitanju je inauguracija PREDSEDNIKA SRBIJE a to kako se on zove valjda suvereno odlucuju njeni gradjani a ne Stipe Mesic ili kako se vec zovu ti koji nas ne postuju a izgovaraju se na ime. Ja nisam glasao za Nikolica ali on je sada i moj Predsednik!

Mislim da nisi u pravu, veoma je vazno ko ce poloziti zakletvu. Zamislite da Milosevic polaze zakletvu, a ti kazes da nije bitno ko je, vazno je da je on predsednik Srbije koga je narod izabrao.

Back