G gost 113085 Elita Poruka 17.207 16.01.2011. u 18:29 - Спремам офанзиву... #276 Lautner: ako se objekti na okupiranoj teritoriji ne bune,zašto li se buniš ti ? Planiram da pregrupišem snage i napadnem drugi objekat,tajno i nečujno. Kliknite za proširenje... pa upravo zbog ovog boldovanog napadaj dalje, shta meditirash jbbte?
Lautner: ako se objekti na okupiranoj teritoriji ne bune,zašto li se buniš ti ? Planiram da pregrupišem snage i napadnem drugi objekat,tajno i nečujno. Kliknite za proširenje... pa upravo zbog ovog boldovanog napadaj dalje, shta meditirash jbbte?
Lautner Veoma poznat Banovan Poruka 10.741 16.01.2011. u 18:31 - Спремам офанзиву... #277 Lajterka: pa upravo zbog ovog boldovanog napadaj dalje, shta meditirash jbbte? Kliknite za proširenje... Ako se ide iz napada u napad,moje armije bivaju istrošene i umorne
Lajterka: pa upravo zbog ovog boldovanog napadaj dalje, shta meditirash jbbte? Kliknite za proširenje... Ako se ide iz napada u napad,moje armije bivaju istrošene i umorne
G gost 113085 Elita Poruka 17.207 16.01.2011. u 18:33 - Спремам офанзиву... #278 Lautner: Ako se ide iz napada u napad,moje armije bivaju istrošene i umorne Kliknite za proširenje... odmarash se dva mjeseca? eeeee, sreca pa si nashao te protivnike koji su tu tako kao i ti... zgazila bih te, vrishteci bi se povukao
Lautner: Ako se ide iz napada u napad,moje armije bivaju istrošene i umorne Kliknite za proširenje... odmarash se dva mjeseca? eeeee, sreca pa si nashao te protivnike koji su tu tako kao i ti... zgazila bih te, vrishteci bi se povukao
Ankora Buduća legenda Poruka 38.332 16.01.2011. u 18:36 - Спремам офанзиву... #279 Lautner: Ako se ide iz napada u napad,moje armije bivaju istrošene i umorne[/QUOTE] Veoma zanimljiva inf. Kliknite za proširenje...
Lautner: Ako se ide iz napada u napad,moje armije bivaju istrošene i umorne[/QUOTE] Veoma zanimljiva inf. Kliknite za proširenje...
Mooie Poznat Poruka 9.609 17.01.2011. u 08:52 - Спремам офанзиву... #280 Lautner: Samo za moju PanzerGirl Mui! Kliknite za proširenje... L, volim te )))))))))))))))) Lautner: Ako se ide iz napada u napad,moje armije bivaju istrošene i umorne Kliknite za proširenje... ajde, zeni se ))) vreme je )))
Lautner: Samo za moju PanzerGirl Mui! Kliknite za proširenje... L, volim te )))))))))))))))) Lautner: Ako se ide iz napada u napad,moje armije bivaju istrošene i umorne Kliknite za proširenje... ajde, zeni se ))) vreme je )))
Lautner Veoma poznat Banovan Poruka 10.741 17.01.2011. u 10:16 - Спремам офанзиву... #281 Mooie: L, volim te )))))))))))))))) ajde, zeni se ))) vreme je ))) Kliknite za proširenje... Volim i ja vas Rano je za mene Mui
Mooie: L, volim te )))))))))))))))) ajde, zeni se ))) vreme je ))) Kliknite za proširenje... Volim i ja vas Rano je za mene Mui
Violetna Elita Poruka 22.085 17.01.2011. u 21:24 - Спремам офанзиву... #282 http://forum.krstarica.com/forumdisplay.php/125-Politika