Спремам офанзиву...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa to bi onda znacilo da si bljutav, bem li ga. :eek:

Bas si lepo bio odgovorio, ja se ponadao da ce od tebe biti nesto, kad ono corak. :lol:

а не,ја сам само рекао да твоје буљашење не угрожава мене и васцело Српство! :)

а стојим иза тога да је толеранција бљувотина модерног доба.

а не,ја сам само рекао да твоје буљашење не угрожава мене и васцело Српство! :)

а стојим иза тога да је толеранција бљувотина модерног доба.

Nemoj sad da se vadis. Odgovor ti je bio veoma tolerantan, i ja ga cenim. :mrgreen: Ma ja matora drtina, koja ima dvoje dece ugrozavam srpstvo i odgovoran sam zasto izumiremo, pa da... ;)

Taktika mu je bila savršena, ali bar 50% njegovog uspeha pripada uspavanom i opuštenom protivniku .......... što će reći moraš da je relaxiraš ............. a onda, dok ne stigne da se osvesti, već je gotova, al problem je kad se osvesti i ako je žilava kao što se u Ardenima desilo ;)

Колега импресиониран сам вашим познавањем повести!
Иначе,50 % је његових,50 % припада још једном великану-Скорценију!
Операција није успела зато што је то децембар 1944,снаге осовине истрошене и довучене са разних фронтова,залихе горива никакве,просто тенкови су кренули и стали...горива није било,у таквој ситуацији,непријатељ се освестио,организовао и победио.

Зато ја скупљам гориво колега,већ сам скупио 15 литара а у операцију не крећем без 25! :)

Колега импресиониран сам вашим познавањем повести!
Иначе,50 % је његових,50 % припада још једном великану-Скорценију!
Операција није успела зато што је то децембар 1944,снаге осовине истрошене и довучене са разних фронтова,залихе горива никакве,просто тенкови су кренули и стали...горива није било,у таквој ситуацији,непријатељ се освестио,организовао и победио.

Зато ја скупљам гориво колега,већ сам скупио 15 литара а у операцију не крећем без 25! :)

Znamo podosta, slabo smo stečeno znanje iz oblasti strategije primenjivali na bojnom polju, ali nisu svi praktičari ;) neki su samo štapski oficirčići, ali cenim da bi ste Vi mogli imati uspeha, vidim da ste se maksimalno posvetilo analizi, pripremi i palniranju, a što se goriva tiče ono je od presudnog značaja, želim Vam uspeh! :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back