Спремам офанзиву...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
За добар резултат потребна је добра стратегија.А то се не заснива само на "јуриш" свим снагама.Увек се мора чувати резерва како би се освежио фронт и како напад не би "отупео"...Мој савет стратегија: "Опкољавање"...Изврши диверзију, и полако се приближи са леђа :whistling:

За добар резултат потребна је добра стратегија.А то се не заснива само на "јуриш" свим снагама.Увек се мора чувати резерва како би се освежио фронт и како напад не би "отупео"...Мој савет стратегија: "Опкољавање"...Изврши диверзију, и полако се приближи са леђа :whistling:

Колега,ти збориш оно што сам ја говорио 8.страна,то само показује какако се оштрина Српског ума не разликује међу нама!
Србија је вечна док су јој деца верна! :)

Poslednja izmena:
Колега,ти збориш оно што сам ја говорио 8.страна,то само показује какако се оштрина Српском ума не разликује међу нама!
Србија је вечна док су јој деца верна! :)
:worth: Желим ти срећу у твом походу...иначе ја ипак мислим да непријатеља треба напасти у залазак сунца, тада је непријатељ, по мени, неспреман и рањив... :per:

francuska_mapa_mala.jpg

..планирам напад на једну похотну дјеву руменог лица.

Да ли да нападнем тешком артиљеријом у смислу припреме напада или да изаберем мекши приступ и најјаче адуте оставим за трећи излазак када ће капије њене тврђаве бити отворене ?

Plasiraj joj trojanca... oproban recept.
Pa kad je alkohol opije...

Тада постоји опасност да непријатељ изврши маневарско повлачење и тиме рашири снаге нападача док још увек овај мисли да је у предности...Ја то не бих препоручио :)

Тако је колега,брзо напредовање је улазак у потковицу,напредовати треба сразмерном брзином да би снадбевање истурених јединица било могуће.

Тада постоји опасност да непријатељ изврши маневарско повлачење и тиме рашири снаге нападача док још увек овај мисли да је у предности...Ја то не бих препоручио :)

s obzirom na veliku nadmoc Lautnerovih snaga, blitzkrieg je najefikasniji :)

i poenta ovakvog napada jeste da se ne stigne reagovati...

al' ako nastavi da tupi ****** na ovoj temi, umjesto da udara...dzaba mu sve...:)

Elitne jedinice kod Staljingrada borile su se i po većoj zimi i u lošijim uslovima, bez ikakve pozadinske podrške, maltene do zadnjeg čoveka ................. šta nam zima može! Do konačne pobede Laki!

Колега,лепо сте то запазили,али ти људи су били жртвовани глупошћу једног болесника.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back