- Poruka
- 10.741

..планирам напад на једну похотну дјеву руменог лица.
Да ли да нападнем тешком артиљеријом у смислу припреме напада или да изаберем мекши приступ и најјаче адуте оставим за трећи излазак када ће капије њене тврђаве бити отворене ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
odmah te kapije probiješ čvrstim kujcem i pregrmiš taj prvi nalet bola i pose sve lako
![]()
![]()
kreni odmah![]()
za treci dejt...dalekoooooo...
napadaj ti to odmah
ma shta ti ja pricam, shta se pravish blesav, kao da ne znash sam![]()
ako ne voli da je malo zaboli ondak ona i nije neka po mojim merilima
Не иде одмах,блицкриг је прихватљив само у почетку а онда се губи дах и оштрина пробојних јединица се отупи!
Зато требам бити стрпљив,уверен сам да њено тело вапи за мојим длакавим торзоом.
pa oke,ako hocesh da je zenish samo ti
Blitzkrieg je prihvatljiv za obaranje njenih kapija...a kad kad se jednom provoza na Lakiju, ce sama da moli![]()
Пашће мала!
Pale su mnoge, a da nece ona
Ako tvoj napad ne bude imao jacine, moze da pomisli da joj nisi dostojan protivnik
zato, udriiiiii!!!!
Има истине у томе,али ако ударим свом снагом,уплашиће се и побећи у мрак.
ti mi se cinis tako dobar vojskovodja, da mi mozemo samo slepo da pratimo razvoj dogadjaja)))
ili, ipak da se ukljucimo u definisanje vojne strategije?
ok, nikako svom snagom)))
nece
ako je dostojna tebe kao protivnika...nece![]()
Војна стратегија се уопште не разликује од свакодневне стратегије.
Добар мушкарац мора имати стратегију,мора бити свестан својих снага односно врлина и мана.
Добра операција се планира недељама,извиђа се,прикупљају се обавештајни подаци и тако....
Није интересантно напасти неку дјеву која је нападана и освајана много пута,те територије су изроване,огађене бојним отровима,пуне су кратера итд....
Надам се да сам Вам мало приближио стратегију запоседања ,,непријатељског,, положаја.
..i dobra zena))))
jeste...ustvari ste lepo srocili i opisali ono sto i ja mislim)))) ja bih to ipak, mozda, malo vishe umetnicki
)
nego, odlucismo li mi koju cemo strategiju izabrati?![]()
..i dobra zena))))
jeste...ustvari ste lepo srocili i opisali ono sto i ja mislim)))) ja bih to ipak, mozda, malo vishe umetnicki
)
nego, odlucismo li mi koju cemo strategiju izabrati?![]()
ma samo žestok napad, nema neke strategije![]()