Спремам офанзиву...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Lautner

Veoma poznat
Banovan
Poruka
10.741
francuska_mapa_mala.jpg

..планирам напад на једну похотну дјеву руменог лица.

Да ли да нападнем тешком артиљеријом у смислу припреме напада или да изаберем мекши приступ и најјаче адуте оставим за трећи излазак када ће капије њене тврђаве бити отворене ?

za treci dejt...dalekoooooo...

napadaj ti to odmah :)

ma shta ti ja pricam, shta se pravish blesav, kao da ne znash sam :D

Не иде одмах,блицкриг је прихватљив само у почетку а онда се губи дах и оштрина пробојних јединица се отупи!
Зато требам бити стрпљив,уверен сам да њено тело вапи за мојим длакавим торзоом.

Не иде одмах,блицкриг је прихватљив само у почетку а онда се губи дах и оштрина пробојних јединица се отупи!
Зато требам бити стрпљив,уверен сам да њено тело вапи за мојим длакавим торзоом.

pa oke,ako hocesh da je zenish samo ti :)

Blitzkrieg je prihvatljiv za obaranje njenih kapija...a kad kad se jednom provoza na Lakiju, ce sama da moli :)

ti mi se cinis tako dobar vojskovodja, da mi mozemo samo slepo da pratimo razvoj dogadjaja ;))))

ili, ipak da se ukljucimo u definisanje vojne strategije? :)
ok, nikako svom snagom :))))

Војна стратегија се уопште не разликује од свакодневне стратегије.
Добар мушкарац мора имати стратегију,мора бити свестан својих снага односно врлина и мана.
Добра операција се планира недељама,извиђа се,прикупљају се обавештајни подаци и тако....
Није интересантно напасти неку дјеву која је нападана и освајана много пута,те територије су изроване,огађене бојним отровима,пуне су кратера итд....

Надам се да сам Вам мало приближио стратегију запоседања ,,непријатељског,, положаја.

Војна стратегија се уопште не разликује од свакодневне стратегије.
Добар мушкарац мора имати стратегију,мора бити свестан својих снага односно врлина и мана.
Добра операција се планира недељама,извиђа се,прикупљају се обавештајни подаци и тако....
Није интересантно напасти неку дјеву која је нападана и освајана много пута,те територије су изроване,огађене бојним отровима,пуне су кратера итд....

Надам се да сам Вам мало приближио стратегију запоседања ,,непријатељског,, положаја.

..i dobra zena :)))))

jeste...ustvari ste lepo srocili i opisali ono sto i ja mislim :))))) ja bih to ipak, mozda, malo vishe umetnicki ;))

nego, odlucismo li mi koju cemo strategiju izabrati? :)

..i dobra zena :)))))

jeste...ustvari ste lepo srocili i opisali ono sto i ja mislim :))))) ja bih to ipak, mozda, malo vishe umetnicki ;))

nego, odlucismo li mi koju cemo strategiju izabrati? :)

Још размишљам,донећу убрзо одлуку.
Хајде да ми помогнете,рецимо Ви очекујете мој напад,на чему би се заснивала ваша дефанзивна стратегија ?

ma samo žestok napad, nema neke strategije :mrgreen:

Жесток напад временом слаби и постаје туп,у тренутцима када циљ није постигнут а оштрина напада отупљена,снаге уморне,долазимо до ситуације када је напад неуспешан! То утиче на морал па нам требају месеци како би повратили морал,снаге и арсенал.
Прошло је време великих јуриша :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back