Spremaju rezoluciju o genocidu u Srebrenici: Vučić - sponzori su zamislite Nemačka i Ruanda!

Recimo ovako:

civil-png.1460491
Jedino tako i mozemo opstati kao narod.

ajde ne drobi...nitko ne drži do mišljenje britanaca i njemacai ostalih kolonijalnih i inih zločinaca...i nitko u rezoluciji ne spominje srbiju...i ti nisi srpkinja..zašto se njemci podsvjesno povezuju sa nacizmom...pa zato što su glavni svjetski mediji u rukama židova holivud pogotovo...da nije bilo ubijenih židova nitko ne bi danas imao posebnu averziju ni prema nacistima ni prema njemačkoj...
Kaži to mojoj babi, Srpkinji koju je pogodio nemački geler u nogu :mrgreen: nije Židovka inače i nema veze sa Holivudom ali je celi život svaki put kad se pomenu Nemci govorila, oni fašisti :mrgreen: i da, ja sam Albanka, Bosanka i Hrvatica iz KRAGUJEVCA :D

Забавно је што ни Гардијан ни Телеграф ни Тајмс нису јавили о овом епохалном догађају.

Нико није ни приметио овај катастрофални пораз Срба и неправду до самих небјеса. Нико. Ни једна реч :lol:

Kaži to mojoj babi, Srpkinji koju je pogodio nemački geler u nogu :mrgreen: nije Židovka inače i nema veze sa Holivudom ali je celi život svaki put kad se pomenu Nemci govorila, oni fašisti :mrgreen: i da, ja sam Albanka, Bosanka i Hrvatica iz KRAGUJEVCA :D
možda ti je baba srpkinja(pričala mi je moja baba srpkinja da su se njemci u srbiji dobro omastili za onu stvar pa se mislim dobro da ti babu njemački geler nije pogodio među noge) ali koliko ti uopće imaš srpske krvi...najgori su polutani...i da ti jesi i možeš bitii albanka i hrvatica ali bosanka ne možeš jer to nije nacionalna već regionalna odrednica što govori o tebi da uopće nisi sa ovijih prostora već trkeljaš iz neke zapadne tripizdine dok gledaš arape po švantalerstrase kako dilaju heroin..

Забавно је што ни Гардијан ни Телеграф ни Тајмс нису јавили о овом епохалном догађају.

Нико није ни приметио овај катастрофални пораз Срба и неправду до самих небјеса. Нико. Ни једна реч :lol:
Ma proglasice bre Srbe za genocidan narod, sve im verujemo. :hahaha:

možda ti je baba srpkinja(pričala mi je moja baba srpkinja da su se njemci u srbiji dobro omastili za onu stvar pa se mislim dobro da ti babu njemački geler nije pogodio među noge) ali koliko ti uopće imaš srpske krvi...najgori su polutani...i da ti jesi i možeš bitii albanka i hrvatica ali bosanka ne možeš jer to nije nacionalna već regionalna odrednica što govori o tebi da uopće nisi sa ovijih prostora već trkeljaš iz neke zapadne tripizdine dok gledaš arape po švantalerstrase kako dilaju heroin..
Jeste, važi. Nije tebi lako :mrgreen:

Ma proglasice bre Srbe za genocidan narod, sve im verujemo. :hahaha:

Никог ни не интересује да ли јесмо или нисмо или да ли нас уопште има. Не помињу нас. Нисмо на тапету.

Са друге стране, доста чланака о најновијем Мед Мекс филму. Ето то је та уображеност :(

Back