analiticki 12
Veoma poznat
- Poruka
- 11.958
Glasanje Konga je obesmislilo termin genocid dok se to ne oznaci od strane Un kao genocid sto im je Belgija ucinila,sve drugo pada u vodu
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jedino tako i mozemo opstati kao narod.Recimo ovako:
![]()
Bratskom sirijskom narodu s kojim postoje duboke istoriske veze od Vinče i paleolitika.Ispali su budale. Amerika, koja zeli da ih unisti, pravi rezoluciju, a oni glasaju za nju! Budale!
S druge strane, svaka Cast i Hvala Siriji na podrsci!
Ko kmeci, ja se smejem.Samo ti kmeči![]()
Kaži to mojoj babi, Srpkinji koju je pogodio nemački geler u noguajde ne drobi...nitko ne drži do mišljenje britanaca i njemacai ostalih kolonijalnih i inih zločinaca...i nitko u rezoluciji ne spominje srbiju...i ti nisi srpkinja..zašto se njemci podsvjesno povezuju sa nacizmom...pa zato što su glavni svjetski mediji u rukama židova holivud pogotovo...da nije bilo ubijenih židova nitko ne bi danas imao posebnu averziju ni prema nacistima ni prema njemačkoj...
To ti kažeš..., čuj mene lažeš...i šta sad...?...ovi šta su glasali su protiv mira...a to je ujedno i zločin protiv čovječnosti...svi će oni odgovarati pred sudom istorije...
Da, bas tako!Bratskom sirijskom narodu s kojim postoje duboke istoriske veze od Vinče i paleolitika.
kako god postoje duže veze nego a zapadom...srbija je 300 god bila u zajedničkoj državi sa sirijomBratskom sirijskom narodu s kojim postoje duboke istoriske veze od Vinče i paleolitika.
Jel to zavetnica peva iz tebe Dulence ?Zar ni I ovom Teskom ali I Svetom trenutku nemate nimalo Postovanje za ovog coveka koji Hrabro brani Srbiju i Sve Srbe???
Ahahaha slavio ratne zlocince, opravdavao masovne grobnice, prijetio novim zlocinima.Kakvim postupcima? Ja sam pacifist dok ti prizivaš intervenciju NATO do koje neće doći jer će Mađarska staviti veto.
Neka im ponudi i vakcineU buduce ako bude kakvih sranja Vucicu psenicu prvo ponudi federaciji BiH,Makedoniji i C.Gori.Nabijem i tebe i njih na k.
možda ti je baba srpkinja(pričala mi je moja baba srpkinja da su se njemci u srbiji dobro omastili za onu stvar pa se mislim dobro da ti babu njemački geler nije pogodio među noge) ali koliko ti uopće imaš srpske krvi...najgori su polutani...i da ti jesi i možeš bitii albanka i hrvatica ali bosanka ne možeš jer to nije nacionalna već regionalna odrednica što govori o tebi da uopće nisi sa ovijih prostora već trkeljaš iz neke zapadne tripizdine dok gledaš arape po švantalerstrase kako dilaju heroin..Kaži to mojoj babi, Srpkinji koju je pogodio nemački geler u nogunije Židovka inače i nema veze sa Holivudom ali je celi život svaki put kad se pomenu Nemci govorila, oni fašisti
i da, ja sam Albanka, Bosanka i Hrvatica iz KRAGUJEVCA
![]()
Lažeš, nađi te postove ako postoje i daj da vidimo.Ahahaha slavio ratne zlocince, opravdavao masovne grobnice, prijetio novim zlocinima.
Daj drogane, pa znamo te, kakav pacifist.
Auuuu, jadni li ste s ovim... Ovo nije više uopće ni smiješno
Šta smo mi Bogu zgrešili da nas ovaj zadesi...
Ovo je lvl više transfera blama![]()
Ma proglasice bre Srbe za genocidan narod, sve im verujemo.Забавно је што ни Гардијан ни Телеграф ни Тајмс нису јавили о овом епохалном догађају.
Нико није ни приметио овај катастрофални пораз Срба и неправду до самих небјеса. Нико. Ни једна реч![]()
Jel ti moram dokazivati da se mrači vani?Lažeš, nađi te postove ako postoje i daj da vidimo.
Ja znam da ih nema jer si ti lažov.
Nisam to znao. Zašto su onda bili suzdržani? Ne razumijem.Mislim da je mnogima promaklo da svi ambasadori koji su govorili u UN i rekli da će biti uzdržani na glasanju su napomenuli da je bio genocid u Srebrenici. I ponavljam, bili su uzdržani.
Jeste, važi. Nije tebi lakomožda ti je baba srpkinja(pričala mi je moja baba srpkinja da su se njemci u srbiji dobro omastili za onu stvar pa se mislim dobro da ti babu njemački geler nije pogodio među noge) ali koliko ti uopće imaš srpske krvi...najgori su polutani...i da ti jesi i možeš bitii albanka i hrvatica ali bosanka ne možeš jer to nije nacionalna već regionalna odrednica što govori o tebi da uopće nisi sa ovijih prostora već trkeljaš iz neke zapadne tripizdine dok gledaš arape po švantalerstrase kako dilaju heroin..
Ma proglasice bre Srbe za genocidan narod, sve im verujemo.![]()
Kmečiš, kmečiš...Ko kmeci, ja se smejem.![]()