Spremaju rezoluciju o genocidu u Srebrenici: Vučić - sponzori su zamislite Nemačka i Ruanda!

Kako pušiona kad je 84:19? Skoro sve komšije glasale protiv nas, jeste to više njihova sramota nego naša, ali to je realnost, sami smo trenutno na Balkanu. Okruženi jadnim vazalima koji nemaju svoje ja.

Realno mi smo danas našutirani, ovo samo pokazuje da treba da ćutimo i čekamo svoju šansu. Pozitivno je što je ovde Vučić baš pokazao svoju nebitnost, nakon velike pompe oko Xija.

samo smo bili i kad smo ubijali. Uvek smo sami. Jer vode nas ljudi koji hoce dabudemo sami.

E ta rupa cemo biti mi.

Ja odavno mislim, a vidim da ima i drugih, vani, koji drže da bi UN trebalo rasformirati u 5-8 raznih civilizacijsko-kulturnih krugova i onda među njima neka usuglašavanja oko minimuma zajedničkoga za planetu.

Čovječanstvo NIJE jedno po moralnom i kulturnom kodu, i to valja priznati. Narodi i kulture se toliko razlikuju da je nešto kao zajedničko posve nerealno.
Nije baš tako. Svakom iole normalnom je neprihvatljivo da se ubije 30 000 civila i 13 000 djece u Palestini ali fašistima to nije problem.

Postoje "fašisti" koji kažu da je smrt "pola miliona djece" prihvatljiva cijena promjene režima i neko ko recimo kao Rusi brani svoju državu i teritoriju.

Морали су да гласају, не верујем да су одушевљени око свега...вероватно као и још многе земље... треба ударати на капиталце...дакле ништа Иран, онда Пољаци су озбиљно разочарење па и Чеси...
Nisu morali ništa, ovo je ogroman minus za njih kod nas. Zapravo ovde su oni najgori od sve dece, jer ovo nije smelo od njih da dođe a jeste.

Иран је имао прилику да се помири са Србима није је искористио...добро сам проценио кад је почео рат да се не сврставам...:kafa:
Ispali su budale. Amerika, koja zeli da ih unisti, pravi rezoluciju, a oni glasaju za nju! Budale!

S druge strane, svaka Cast i Hvala Siriji na podrsci!

Sto se tice glasanja o rezoluciji o genocidu,najbolji trenutak svega i po meni prava slika svijeta i svetske pravde je kada je Kongo glasao.

Belgija vojska je u doba kralja Leopolda ubila u Kongu 15 miliona crnaca to je najveci genocid u istoriji covjcanstva kojeg Un i Zapad nikada nisu priznali.

Da prica bude jos gora mnogi crnci iz Konga su sluzili kao reklama za belgijske cokoladu,a slika koja se nalazila na belgijskoj cokoladi je bila otkinuta saka crnackog djeteta iz Kongoa,sto je najveca ironija imali su javni vrt gdje su drzali crcne iz Konga kao robove.A zasto Belgija ima tako dobru cokoladu, pa kada imaju najbolji kakao na svijetu iz Kongoa.

To za Un nije genocid, to kada ima pomene neko oni cute svi kao zaliveni.I svi dobro znamo kakvu ulogu danas u Evropi igra glavni grad Belgije.

Tako da taj glas Konga sve objasnio.Ako to sto se desilo crncima u Kongu nije genocid onda nista na ovome svijetu nije genocid

Neće promijeniti ništa, jer Srbi nemaju sposobnost mijenjanja. Taj WC papir će služiti samo da se Dodik drži na uzici i ništa više.
Taj wc papir samo služi da doprinese kraju BiH i to me brine, jer je ovo moguća priprema za nove sukobe. Ne vidim nijednu drugu poentu ove rezolucije.

Nego? A je l ti shvataš posledice na mišljenje običnog svetskog naroda koji će zauvek povezivati celu Srbiju sa genocidom? Misliš da oni znaju da ja iz KG pojma nemam ni gde je Srebrenica niti je bilo ko moj bio tamo,ali kao Srpkinja pripadam narodu koji je imao političare koji su počinili genocid, dakle, nisu išli ti političari da to rade, već neka vojsska koja je učestovovala u građanskom ratu? Ja, kao prosta žena koja nema pojma opolitici, recimo, znam da je Nemačka prilikom svakog pominjanja asocirala na fašiste i genocide koji su počinili pripadnici tog naroda, na stranu što su samo sledili Hitlera.
Mislim da je mnogima promaklo da svi ambasadori koji su govorili u UN i rekli da će biti uzdržani na glasanju su napomenuli da je bio genocid u Srebrenici. I ponavljam, bili su uzdržani.

A zašto bi to uopšte radili? Meni deluje jako neozbiljno i sasvim neprikladno, poenta je usprotiviti se ozbiljnim argumentima a ne jeftinim predstavama.
Jesi li slusala Govor Predsednika Vucica?? Izneo je Argumente I Cinjenice! Ozbiljne I potkovane.

Ali cilj ove udjurme nije ni bio da se saslusaju argumenti i cinjenice..

Nego? A je l ti shvataš posledice na mišljenje običnog svetskog naroda koji će zauvek povezivati celu Srbiju sa genocidom? Misliš da oni znaju da ja iz KG pojma nemam ni gde je Srebrenica niti je bilo ko moj bio tamo,ali kao Srpkinja pripadam narodu koji je imao političare koji su počinili genocid, dakle, nisu išli ti političari da to rade, već neka vojsska koja je učestovovala u građanskom ratu? Ja, kao prosta žena koja nema pojma opolitici, recimo, znam da je Nemačka prilikom svakog pominjanja asocirala na fašiste i genocide koji su počinili pripadnici tog naroda, na stranu što su samo sledili Hitlera.
ajde ne drobi...nitko ne drži do mišljenje britanaca i njemacai ostalih kolonijalnih i inih zločinaca...i nitko u rezoluciji ne spominje srbiju...i ti nisi srpkinja..zašto se njemci podsvjesno povezuju sa nacizmom...pa zato što su glavni svjetski mediji u rukama židova holivud pogotovo...da nije bilo ubijenih židova nitko ne bi danas imao posebnu averziju ni prema nacistima ni prema njemačkoj...

Ja odavno mislim, a vidim da ima i drugih, vani, koji drže da bi UN trebalo rasformirati u 5-8 raznih civilizacijsko-kulturnih krugova i onda među njima neka usuglašavanja oko minimuma zajedničkoga za planetu.
Recimo ovako:

civil-png.1460491

Back