Spremaju rezoluciju o genocidu u Srebrenici: Vučić - sponzori su zamislite Nemačka i Ruanda!

naravno da je uspio..predlagači rezolucije nisu imali večinu UNa....i to po pitanju rezolucije o genocidu...O GENOCIDU...što znači da je večina država prepoznala ovo kao političku baljezgariju a od ovih 84 bar ih ima 30 koji su pod ucjenom glasali za.
Do sada SVI suzdržani, su se izjasnili da je BIO genocid, samo nisu glasali za rezoluciju, koja je USVOJENA 84-19!!!

Meni to nista ne znaci, jer zavisi od osobe.

Zamisli da se o situaciji u Srbiji i analizi ekonomije i drustva informises samo od vecine ljudi koji ovde zive. Pa oni ne bi umeli da ti tacno opisu ni zasto je suma zelene boje za ozbiljne price o drustvenim temama.
Za ocjenu neke takve situacije treba previše, što većina nema.

Potrebno je nijansirano znanje o situaciji, o motivima, o kulturi, o mentalitetu, o prošlosti....

Moe netko otići i biti ne znam koliko vremena u islamskoj zemlji, vidjeti ovo i ono, pa što vrijedi ako se ne znaju duboki tokovi postojanja neke takve zemlje, kolektivn moral i mentalitet i doseg.

Tu se se tzv. stručnjaci za SFRJ zeznuli jer su godinama projicirali svoje fantazije i osobne preferencije na zemlju koja realno nije postojala nego u njihovim glavama. A bili su u toj zemlji čašćavani, znali su jezike itd.- Shoup, Wachtel, Beloff,....

I svi ispali ćorci, što su i priznali krajem 90ih na snekom simpoziju: Zašto smo svi tako pogriješili?

Hamas je npr izvrsio na Izrael teroristicki napad al isto sada to radi i Izrael njima.

Zapitajte se da li bi ijedna mafija svijeta imala kapacitete i da li bi mogla da raspolaze naouruzanjem kojim raspolaze npr jedan Hamas.Jedan Hamas je mocniji nego sve mafije svijeta da se zajedno udruze

Mafija najvise moze da raspolaze oruzjem koji ne bi moglo da ugrozi jedno naselje a kamoli jednu drzavu,tako da prica o moci Mafije je obican mit koji tv prodaje

Jer ne shvatas da ova rezolucija nikako nije protiv Srbije
Nego? A je l ti shvataš posledice na mišljenje običnog svetskog naroda koji će zauvek povezivati celu Srbiju sa genocidom? Misliš da oni znaju da ja iz KG pojma nemam ni gde je Srebrenica niti je bilo ko moj bio tamo,ali kao Srpkinja pripadam narodu koji je imao političare koji su počinili genocid, dakle, nisu išli ti političari da to rade, već neka vojsska koja je učestovovala u građanskom ratu? Ja, kao prosta žena koja nema pojma opolitici, recimo, znam da je Nemačka prilikom svakog pominjanja asocirala na fašiste i genocide koji su počinili pripadnici tog naroda, na stranu što su samo sledili Hitlera.

Морали су да гласају, не верујем да су одушевљени око свега...вероватно као и још многе земље... треба ударати на капиталце...дакле ништа Иран, онда Пољаци су озбиљно разочарење па и Чеси...

Ja odavno mislim, a vidim da ima i drugih, vani, koji drže da bi UN trebalo rasformirati u 5-8 raznih civilizacijsko-kulturnih krugova i onda među njima neka usuglašavanja oko minimuma zajedničkoga za planetu.

Čovječanstvo NIJE jedno po moralnom i kulturnom kodu, i to valja priznati. Narodi i kulture se toliko razlikuju da je nešto kao zajedničko posve nerealno.

Морали су да гласају, не верујем да су одушевљени око свега...вероватно као и још многе земље... треба ударати на капиталце...дакле ништа Иран, онда Пољаци су озбиљно разочарење па и Чеси...
I meni ih zao.Nabijem ih na k.

Pušiona...jedva 84 države od toga najmanje 10 poput Crne Gore i Hrvatske,Slovenije koje su natjerane, islamska ekipa država i par ovih ljubitelja modernog nacizma i Ukro Banderaša.Tanko...
Pogledajte prilog 1552449
Kako pušiona kad je 84:19? Skoro sve komšije glasale protiv nas, jeste to više njihova sramota nego naša, ali to je realnost, sami smo trenutno na Balkanu. Okruženi jadnim vazalima koji nemaju svoje ja.

Realno mi smo danas našutirani, ovo samo pokazuje da treba da ćutimo i čekamo svoju šansu. Pozitivno je što je ovde Vučić baš pokazao svoju nebitnost, nakon velike pompe oko Xija.

Back