Hix
Veoma poznat
- Poruka
- 12.993
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Да морамо бити пажљивији према савезницима, не треба продавати буљу около...Nebitna u svakom slucaju...
Nego ovo mi je interesantno:
Srbija je uvela sankcije Siriji pa je Sirija glasala protiv ove rezolucije
Uveli smo sankcije i Belorusiji pa je Belorusija glasala protiv ove rezolucije...
Sve slusajuci truli Zapad smo uvodili te sankcije...valjda se sad opametimo...i zato je ovaj dan dobar
...
Smejes se Ponosnom I Hrabrom Coveku koji se nije libio da mocnicima i silnicima kaze Istinu u oci!!
Imaš neki bizarni običaj da se na tvoje neznanje kliberiš.
ništa..dugoročno imat ćemo godišnje trideset genocidnih rezolucija u skupštini.Nek mi neko objasni težinu ove rezolucije?
Šta će se promeniti?
Kad smo kod časti i obraza, mi smo ga još jednom izgubili. Objasnili nam Rusi i Belorusija.Sirija je sacuvala Cast i Obraz I glasala protiv! Hvala im!
A Izrael je i napravio ovi ijdrumu, da je stvarno protiv tako bi I glasao. Nego se paljsvine iz CG sad vade na to, da vi valjda skrenuli paznju sa svoje sramote!
Iskreno, od Irana nisam ni ocekivao da ce glasati protiv.
Nebitna u svakom slucaju...
Nego ovo mi je interesantno:
Srbija je uvela sankcije Siriji pa je Sirija glasala protiv ove rezolucije
Uveli smo sankcije i Belorusiji pa je Belorusija glasala protiv ove rezolucije...
Sve slusajuci truli Zapad smo uvodili te sankcije...valjda se sad opametimo...i zato je ovaj dan dobar
...
Ne, to je zbog vasih smehotresnih izjava.Imaš neki bizarni običaj da se na tvoje neznanje kliberiš.
Zar ni I ovom Teskom ali I Svetom trenutku nemate nimalo Postovanje za ovog coveka koji Hrabro brani Srbiju i Sve Srbe???
Čovjeku je dovoljna pamet da donese zaključak o nekim pitanjima, dok je neposredno iskustvo za inferiorne. Sam tip umovanja "bio sam tamo 3 mjeseca, 30 godina..." je posve besmislen. najbolji su dokaz ljudi koji su živjeli u SFRJ desetljećima i lupetaju često takve apologetske idiotarije da se bilo kom razumnom smuči.Živeo si tamo, možda?
naravno da je uspio..predlagači rezolucije nisu imali večinu UNa....i to po pitanju rezolucije o genocidu...O GENOCIDU...što znači da je večina država prepoznala ovo kao političku baljezgariju a od ovih 84 bar ih ima 30 koji su pod ucjenom glasali za.
To su totalitarne diktature.Živeo si tamo, možda?
teska bol razleze se u sns dzamahiriji
Meni je relevantnije kada neko životnim iskustvom potvrdi činjenicu a ne da je potvrđuje izjavom ''čitao sam, čuo sam''Čovjeku je dovoljna pamet da donese zaključak o nekim pitanjima, dok je neposredno iskustvo za inferiorne. Sam tip umovanja "bio sam tamo 3 mjeseca, 30 godina..." je posve besmislen.
Nesto Mudro i ti da napises...Svaki dan je dobar dok si ziv, raduj se
Znam, zato mi ga i žao, dušicaLik je klasican ratnohuskac, koji prvi pobegne kada je gusto![]()
E jes i odbranioZar ni I ovom Teskom ali I Svetom trenutku nemate nimalo Postovanje za ovog coveka koji Hrabro brani Srbiju i Sve Srbe???
Vidi primjer SFRJ. Većina apologeta je provela desetljeća i svejedno nema pojma. Riječ je o informiranosti i o racionalnoj prosudbi.Meni je relevantnije kada neko životnim iskustvom potvrdi činjenicu a ne da je potvrđuje izjavom ''čitao sam, čuo sam''
Meni to nista ne znaci, jer zavisi od osobe.Meni je relevantnije kada neko životnim iskustvom potvrdi činjenicu a ne da je potvrđuje izjavom ''čitao sam, čuo sam''