Vidis sad me zove devojcice, jer sam rekla koliko imam godina. No, nema veze, to mi fino zvuci.
I sta to ti drljas o kosarci majke ti tvoje. Jel' ti znas, genije o cemu pricas? Milo htjeo da puknemo od Hrvata? Pobogu sad si bas tresnuo. I sve i da jeste ko mu mamu. Ja sam promukla tu noc jer smo prvo gledala C.Zvezda - Inter Zapresic 3-0!!! I to na HTV-u, ej ti emas pojma kako je to bozanstven osjecaj...

Pa su prekinuli pred kraj da puste basket. Pa ih i tu napunimo...

. Pazi, elementarna draz gledanja HTV je tokom godine u dobrim filmovima, a tokom nekog prvenst va u tim utakmicama u kojima mi igramo. Da places od srece. Narikaj nekako, molim te, da vidis sta je mrznja i ogorcenost. E, a meni je bilo tako dobro. E, daaa... Mislim ima prenos i na rtcg, ali nie to taj uzitak. Ali, pusti me vidis da sam totalno posrnuli ustasa

.
eto devojcice ili djevojko ti si fascinirana gledanjem utakmice na htv e vidis ja nisam jer sam prvu utakmicu gledao u zapresicu na stadionu jugokeramike ako znas gde je to i bio sam na jelacic placu pre i posle utakmice i sta je to nesto vazno
e sad zamisli sebe da si ti bila u zagrebu pa ti od ustasetinske fascinacije morala bi jadna mesec dana na durmitor da se oporavis ako bi ti balije dozvolile
i na kraju
samo da te razocaram ja sam utakmice pratio u zagrebu kad si ti maco nogice grejala u balegi