Perperius
Veoma poznat
- Poruka
- 14.306
Kako Krstini rusofili prihvataju ovakve vesti dok laprdaju o oBoJeNiM rEvOlUcIjAmA
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Profitije zna da su lova i moć na Andrićevom vencu a ne kod studenataPravi patrijarh sabira narod a ovaj laznjak deli i zavadja.
Srpski je patrijarh svidjalo se to svima nama ili ne. Tako je prepoznat i priznat u celom svetu.
Biološki, tj. rasno mahom spadaju, ali kulturno, civilizacijski, politički, mentalno i duhovno ne.Zapad je bio najbolji. U toku je decivilizacija zapada...
Rusi ne spadaju u "White European Men"?
Ti i Tihi ćete sve da ih nadživite, i na kraju otvorite temu na Krstarici gde slavite konačnu propast Zapadnog sveta.Такви ће да изумру за пар деценија.Западни начин живота подразумева демографско изумирање, депопулацију и нестанак свих народа који су се одали западном начину живота.
Ti si komunista. Zapadne države su antikomunističke države.Vecina srba bira ameriku i zapad da se tamo iseli i zivi i radi
Vecina Srba ostaje u Srbiji i odavno u Pravoslavlju prati majku Rusiju.Tako ce jos dugo da bude.Vecina srba bira ameriku i zapad da se tamo iseli i zivi i radi
a koga smo pratili kad nismo bili pravoslavni?Vecina Srba ostaje u Srbiji i odavno u Pravoslavlju prati majku Rusiju.Tako ce jos dugo da bude.
ja sam anarho liberalTi si komunista. Zapadne države su antikomunističke države.
Ako si. Zelim ti uspjeh i da ti se anarhija desi u tvom mikrokosmosu.ja sam anarho liberal
Ti si Brozov simpatizer.ja sam anarho liberal
ja i ne znam šta je to anarho liberalBroz je bio komunistički diktator.
Ti si Brozov simpatizer.
U suprotnosti je sa elementarnom logikom da je anarho liberal simpatizer komunističkog diktatora.
Ti si komunista.
Ja znam da si ti komunista.ja i ne znam šta je to anarho liberal
sad sam proverio u komitetu komunističke partije, kažu da nisam komunist jer ne ispunjavam osnovne uslove da budem komunistaJa znam.
Ti si Brozov simpatizer. Broz je bio komunistički diktator. Samo komunista može biti simpatizer komunističkog diktatora.sad sam proverio u komitetu komunističke partije, kažu da nisam komunist jer ne ispunjavam osnovne uslove da budem komunista
samo komunista može da prepozna drugog komunistuTi si Brozov simpatizer. Broz je bio komunistički diktator. Samo komunista može biti simpatizer komunističkog diktatora.
Spadaju, ovo je bio generalni odgovorZapad je bio najbolji. U toku je decivilizacija zapada...
Rusi ne spadaju u "White European Men"?
Kako Krstini rusofili prihvataju ovakve vesti dok laprdaju o oBoJeNiM rEvOlUcIjAmA
Pogledajte prilog 1735685
samo komunista može da prepozna pričanje gluposti drugog komunisteTi si komunista koji priča gluposti.