Sprema se veliki protest 1. septembra? Oglasili se srednjoškolci

Izvini a šta sam pogrešio

Pogledaj režimske skupove i skupove "blokadera".

Garantujem ti da prosečni posetilac prvog skupa ima najmanje 6 godina škole MANJE od prosečnog učesnika drugog skupa, jer od ovih prvih mnogi nemaju ni osmogodišnju završenu a ovi drugi su svi sa minimalno srednjom školom a mnogi sa fakultetom.

I sad se ekipa koja je bežala od knjige ceo život i koju je uvek mrzela učiteljica sveti onima kojima je škola uvek bila na prvom mestu.

pa vi mnogi ni srednju nemate

Izvini a šta sam pogrešio

Pogledaj režimske skupove i skupove "blokadera".

Garantujem ti da prosečni posetilac prvog skupa ima najmanje 6 godina škole MANJE od prosečnog učesnika drugog skupa, jer od ovih prvih mnogi nemaju ni osmogodišnju završenu a ovi drugi su svi sa minimalno srednjom školom a mnogi sa fakultetom.

I sad se ekipa koja je bežala od knjige ceo život i koju je uvek mrzela učiteljica sveti onima kojima je škola uvek bila na prvom mestu.

Znamo, znamo...ovamo su ćaci a tamo nobelovci ....potencijalni... :mrgreen:
Sećam se one njihove parole koju su nosili: 'Nadoknadićemo škole!'. :hahaha:

Čudo od pismenosti!

Mislim da se i dalo za očekivati da će se protesti i blokade tek intenzivirati kako se leto bude bližilo kraju, počinjala nova školska godina i kako budemo ulazili u poslednji kvartal u godini.

Mislim da je jasno da se to neće smiriti dok ovi ne odu sa vlasti, jednostavno istekao im je rok trajanja (kao što svakoj vlasti istekne posle nekog vremena), njihovo vreme je prošlo i prosto moraju da odu sa vlasti, sad šta nas čeka posle njih mislim da niko ne može da zna niti da tvrdi ali mislim da to ljude čak toliko ni ne interesuje više i da je prosto jasno da je ovima istekao rok trajanja i da je vreme da odu sa vlasti i da prosto ljudi (među kojima verujem da ima dosta i onih koji su već umorni od blokada i svega) neće imati mira sve dok se to ne desi pa posle šta bude biće i šta nam Bog da, ali jednostavno ne postoji način da se stvari vrate na staro i da ovi mirno vladaju još nekoliko godina, i što pre ovi odu pre ćemo da se vratimo u neku relativnu normalu.

Recimo jedna sirota starija gospođa kad se žalila na blokadere kao, joooj ***** im mater više sad opet ne mogu da prođem tuda i tuda, već su stvarno ono, e tek sad ću u inat da glasam za Vučića, a ne shvata da time što će kao "u inat" da glasa za Vučića zapravo samo prolongira to stanje koje je nervira i time samo povećava šansu da nepotrebno samo još duže živi u nekoj vrsti vanrednog stanja i da možda ne može da prođe nekom ulicom zbog protesta.

Meni je fascinantno da gospodju nerviraju protesti dok je ne nervira covek koji jednim svojim potezom moze proteste da zaustavi.

Back