- Poruka
- 85.204
Misli ti kako ćete po zatvorima.изгубили су једну годину...сад се поставља питање да ли ће још једну... мислим на знање ..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Misli ti kako ćete po zatvorima.изгубили су једну годину...сад се поставља питање да ли ће још једну... мислим на знање ..
којим затворима ?Misli ti kako ćete po zatvorima.
Biraj!и где сам ту ја ?
изгубили су једну годину...сад се поставља питање да ли ће још једну... мислим на знање ..
А неке ће и да "разради".Definitivno kraj kriminalne sns bande, narod će u septembru da ih zapuši![]()
делом и својом кривицомDeca najviše ispaštaju
што бих бирао кад немам ни једно кривично дело...ал чудно ми је што си Шапића ставио у Забелу..он је последњи који би требао да се процесуира..Biraj!
Ucenjen.Pa kakav čovek može da bude, hvali vučića a decu hrani trulom piletinom pred istek roka trajanja![]()
l palatelizacijom nis' apostrofirao u ljшто бих бирао кад немам ни једно кривично дело...ал чудно ми је што си Шапића ставио у Забелу..он је последљи који би требао да се процесуира..
од брзине писања ...ко ради тај и грешиl palatelizacijom nis' apostrofirao u lj
poco si da brljavis i u postovima![]()
Ne radiš ti ništa pa se posveti malo više botovanjuод брзине писања ...ко ради тај и греши
значи подржаваш ботовање ?Ne radiš ti ništa pa se posveti malo više botovanju![]()
tebi je ovo rad?од брзине писања ...ко ради тај и греши
па добро, ..хобиtebi je ovo rad?
auh
gudnajt sluzbenice.
изгубили су једну годину...сад се поставља питање да ли ће још једну... мислим на знање ..
Ko ih plaća da toliko mrze našeg precednika?!https://nova.rs/vesti/drustvo/sprema-se-veliki-protest-1-septembra-oglasili-se-srednjoskolci/
ovi su nacisto odlepili
autorska