Bad_Wolf
Elita
- Poruka
- 21.926
Srecno! (ili josh bolje privedi neku iskusnu...)
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To sam i planirao. Idem sad da se vidimo zadnji put pa sta bude bice.Bad_Wolf:Prebaci tekucu devojku u standby mod, neka ti ostane za ljubav, patnju & bol, u zivotu...
Bad_Wolf:Prebaci tekucu devojku u standby mod, neka ti ostane za ljubav, patnju & bol, a nadji neku iskusniju za sex (do 45 godina). Zasto ti da prolazi zivot? Ma uzivaj. samo imaj u vidu tik-tak-tik-tak... Vreme prolazi.
...
decko88:Gotovo je sve. Cepam dalje.
zelenooka:Samo do 45? :-D
decko88:Dogovorio sam sa curom prvi seks. Dajte neki savet.
Jos jedna stvar:
nekoliko puta smo probali da rukom zadovoljavamo jedno drugo. Ja ne mogu da svrsim. Da li sam normalan?
decko88:Znaci sranje. Opet mi je raskinula ali stvarno nije ona kriva. Mnogo su je pritiskali roditelji i non-stop su je smarali. Vise nije mogla da izdrzi. Plakala je celo vece. I ja sam plakao.
Hocu da cujem da li su vam se nekad vasi ili njeni/njegovi roditelji mesali u vezu i na kraju uspeli da je uniste.
Sa nama nije gotovo ali verovatno idemo na kratak odmor pa cemo pokusati opet kasnije.
Ovaj..absonic:dajte ljudi, ako ti je toliko stalo da je povalish (ali vidim da nisi pa je moj komentar zakasnio) idi pod plavi most i za 20e biraj. . .