sprdanje...

pa ne....ono sto pises uzimam zdravo za gotovo i ne razmatram da li lazes i da li se foliras, procenjujem (kao sto dee rece na osnovu napisanog a ne istine)....to vazi za svakoga....uostalom ,mozes ti biti i zensko, ko to zna ko je iza nicka :))))

Ne mislim o tome. Mislim o tebi čitajući tvoje postove i reagovanja. Zato se ja tebi dopadam - jer ne reagujem ofanzivno, a znaš da ne lažem. Ni jedno ni drugo mi ne trebaju, pa je zato i nastala ova tema.

A o izjavama i reakcijama, koje su neretko u koliziji (treba skupljati malo po forumu, ali ne brini - ne gonim te :) ), nemam ja ništa loše da kažem. Samo tvrdim da na osnovu svega tvoga iznetog (pa i između redova), znam da se sa mnom ne slažeš samo onda kada tebe to na tvom intimnom mestu zagolica ili zasvrbi :) Zato nemam ništa kako protiv tebe, tako i protiv celog foruma, jer u krajnjoj liniji je svako nešto rekao za šta bi rado uzeo gumicu. Samo je pitanje nas ostalih, koliko smo kvarni da se sprdamo.

Poslednja izmena:
pa nemam potrebu da upoznajem....ovo mi je zabava dok sam na poslu i tako ce i ostati....sto ne znaci da ovde nema ljudi koji su mi bas simpa....

izem ti objašnjenje...nije isto prijatelj iz RL s kojim se stalno viđaš i ovaj odavde...al dobro...tvoje mišljenje...

Videli smo se, kako nismo. Čak sam ja nju posle tog susreta još tri puta u gradu sreo. Još kontam, javiće mi se, ali neeeeeeee. Samo je iz nje isijavalo: "Mali, druga si liga, idi jeebi nešto tvog uzrasta!" :hahaha:

Ne mislim o tome. Mislim o tebi čitajući tvoje postove i reagovanja. Zato se ja tebi dopadam - jer ne reagujem ofanzivno, a znaš da ne lažem. Ni jedno ni drugo mi ne trebaju, pa je zato i nastala ova tema.

A o izjavama i reakcijama, koje su neretko u koliziji (treba skupljati malo po forumu, ali ne brini - ne gonim te :) ), nemam ja ništa loše da kažem. Samo tvrdim da na osnovu svega tvoga iznetog (pa i između redova), znam da se sa mnom ne slažeš samo onda kada tebe to na tvom intimnom mestu zagolica ili zasvrbi :) Zato nemam ništa kako protiv tebe, tako i protiv celog foruma, jer u krajnjoj liniji je svako nešto rekoa za šta bi rado uzeo gumicu. Samo je pitanje nas ostalih, koliko smo kvarni da se sprdamo.

:zper: samo, jednu stvar is izostavio....ja ovde nisam uvek potpuno iskrena....i sta ce da me zagolica stvar je trenutne inspiracije, nekad potpomognute teskom dosadom..... :mrgreen:.....a to moze da bude daleko od intimnog....

znaci ove sto potenciraju bilo koju pricu u fazonu nebi ja to i sl. bi prve to uradile, i to su one najgore srotaljke, eto tolko kaze moje skromno iskustvo <3 :))))

:) e ovo si upravu....samo, ja sam uvek imala dovoljno ponuda u RL da nisam morala da potezem ebaca i odavde....mada, nikad se ne zna, mozda ce mi ljis nekad zatrebati i po tom pipanju :lol::lol:

šta možemo da pomislimo o ljudima koji teraju sprdnju sa nekim čovekom zato što taj čovek ima nastup skroz iskren i otvorena srca...?
svejedno da li muškarac sa ženom ili žena sa muškarcem...

to se i ja pitam...a sprdaju se samnom vrlo chesto...i to me mnogo nervira! :evil:
necu nikog ni da molim,ni da smaram...ako hocesh reci hocu,ako necesh reci necu...nemoj da me zavlachite!

:zper: samo, jednu stvar is izostavio....ja ovde nisam uvek potpuno iskrena....i sta ce da me zagolica stvar je trenutne inspiracije, nekad potpomognute teskom dosadom..... :mrgreen:.....a to moze da bude daleko od intimnog....

Dobro, nemoj sada da potežeš to :) Ne bih ja sa tobom ovako divanio nikad. Nema potrebe da se bojiš. :)

Zato sam i napisao da čitam i između redova. Samo se ti opusti. Kao kada prdneš iz sve snage u kuhinji a u kupatilu ti se muž tušira i peva :) Možda se čuje, a možda i ne ;) Nikad nećeš znati, ako je fin, a verujem da jeste :)

Poslednja izmena:
Dobro, nemoj sada da potežeš to :) Ne bih ja sa tobom ovako divanio nikad. Nema potrebe da se bojiš. :)

Zato sam i na pisao da čitam i između redova. Samo se ti opusti. Kao kada prdneš iz sve snage u kuhinji a u kupatilu ti se muž tušira i peva :) Možda se čuje, a možda i ne ;) Nikad nećeš znati, ako je fin, a verujem da jeste :)

:lol: bojim???...moje forumsko iskustvo je poprilicno da bih se icega bojala....i ikoga....

Back