sprdanje...

Više mi odgovara tvoj trenutni stav o meni. Malo ko ima takvo mišljenje o meni. Obično ni pola od toga nisam kada sam u stvarnom životu. Tako da, ovde zaista uživam na forumu :)
ovaj post ti nije trebo...nema potrebe da iko opisuje samog sebe...tu smo da te procenimo na osnovu tvojih tekstova...:)
ako razumeš šta oću da ti kaem...

:)))) pa i ovako si iskren i vise od vecine....

Samo je pitanje jesam li iskren prema sebi. I pitanje je isto tako koliko sam ja svestan sebe i svojih detalja o životu i koliko dodajem. Valjda ti kao iskusna možeš prepoznati ko koliko laže sebe i izmišlja i dodaje lepo pakovanje na sve to ne bi li se i on sam osećao lepše.

I šta misliš da li sam ovakav svugde? Jesam, kako nisam :hahaha:

skoro ja bio u gradu i prisho mi neki droljeks al onako bas fin i profinjen, dobre sisice, faca ekstrica prirodna, dobri zubi ko kod profi konja, kaze imal shta vako konkretno da se proturi kroz nos, reko shta bi ti, kaze ona daj sta das, imam gram kokishke u kaseti u autu, kaze ona jaooo suuupeeeer, reko moze, al da ga vuchesh sa kitoshija, jel to demokratija, jesu to ljudska prava? :sad2: :))))))

skoro ja bio u gradu i prisho mi neki droljeks al onako bas fin i profinjen, dobre sisice, faca ekstrica prirodna, dobri zubi ko kod profi konja, kaze imal shta vako konkretno da se proturi kroz nos, reko shta bi ti, kaze ona daj sta das, imam gram kokishke u kaseti u autu, kaze ona jaooo suuupeeeer, reko moze, al da ga vuchesh sa kitoshija, jel to demokratija, jesu to ljudska prava? :sad2: :))))))
....
i
i
?

znam jednog što je navuko hebatitis b il tako neku polnu boles karajući svoju klijenticu...amaterski majkemi...valja tu svašta, a ne meće kurton...
čekaj..el se može navuče hepatitis karanjem...? :sad2: :rumenko:

...no ovo nije tema o dilerima i mušterijama im...

ovaj post ti nije trebo...nema potrebe da iko opisuje samog sebe...tu smo da te procenimo na osnovu tvojih tekstova...:)
ako razumeš šta oću da ti kaem...

Razumeo sam te. Samo... mislim da gomila ljudi ovde ne shvata šta je forum i o čemu se na forumu priča, ako se držimo teme. Bojim se da bih uvredio dosta ljudi kada bih počeo malo ja da kritikujem. Prevrtljivost u izjavama, dvoličnost i sujeta, su veći moji neprijatelji od sprdanja. Sprdanje ja shvatam, ali neukus drugih, je ništa manji od mog neukusa, ako ćemo iskreno.

znam jednog što je navuko hebatitis b il tako neku polnu boles karajući svoju klijenticu...amaterski majkemi...valja tu svašta, a ne meće kurton...
čekaj..el se može navuče hepatitis karanjem...? :sad2: :rumenko:

...no ovo nije tema o dilerima i mušterijama im...

pa dobro, moramo i mi negdje da se izrazimo i ispoljimo, ovo je demokratska zemlja :sad2:

Samo je pitanje jesam li iskren prema sebi. I pitanje je isto tako koliko sam ja svestan sebe i svojih detalja o životu i koliko dodajem. Valjda ti kao iskusna možeš prepoznati ko koliko laže sebe i izmišlja i dodaje lepo pakovanje na sve to ne bi li se i on sam osećao lepše.

I šta misliš da li sam ovakav svugde? Jesam, kako nisam :hahaha:

:mazipsa: pa ne razmisljam o tom kakav si uzivo....ne mesam ljis i RL....

Često to radiš. Samoj sebi udaraš kontre. Zato me i opušta priča sa tobom, dok vidim da tebi to malo manje prija.

pa ne....ono sto pises uzimam zdravo za gotovo i ne razmatram da li lazes i da li se foliras, procenjujem (kao sto dee rece na osnovu napisanog a ne istine)....to vazi za svakoga....uostalom ,mozes ti biti i zensko, ko to zna ko je iza nicka :))))

Back