DeeLite
Zaslužan član
- Poruka
- 141.958
ja nisam....)) ali ako promenim radno mesto ima da me nema....
dobro, ti si se odavno izjasnila da nećeš da loviš forumaše...

...al zato za tebe važi ono drugo pitanje, vezano za posao...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ja nisam....)) ali ako promenim radno mesto ima da me nema....

pa jpsu........on mi je komsa....

ovaj post ti nije trebo...nema potrebe da iko opisuje samog sebe...tu smo da te procenimo na osnovu tvojih tekstova...Više mi odgovara tvoj trenutni stav o meni. Malo ko ima takvo mišljenje o meni. Obično ni pola od toga nisam kada sam u stvarnom životu. Tako da, ovde zaista uživam na forumu![]()

))) pa i ovako si iskren i vise od vecine....

)))))....skoro ja bio u gradu i prisho mi neki droljeks al onako bas fin i profinjen, dobre sisice, faca ekstrica prirodna, dobri zubi ko kod profi konja, kaze imal shta vako konkretno da se proturi kroz nos, reko shta bi ti, kaze ona daj sta das, imam gram kokishke u kaseti u autu, kaze ona jaooo suuupeeeer, reko moze, al da ga vuchesh sa kitoshija, jel to demokratija, jesu to ljudska prava?![]()
)))))
)))))

pa nema i, dzentleni nikad ne pricaju o tome koju drolju yebu!)))))
ovaj post ti nije trebo...nema potrebe da iko opisuje samog sebe...tu smo da te procenimo na osnovu tvojih tekstova...
ako razumeš šta oću da ti kaem...
znam jednog što je navuko hebatitis b il tako neku polnu boles karajući svoju klijenticu...amaterski majkemi...valja tu svašta, a ne meće kurton...
čekaj..el se može navuče hepatitis karanjem...?![]()
...no ovo nije tema o dilerima i mušterijama im...

Samo je pitanje jesam li iskren prema sebi. I pitanje je isto tako koliko sam ja svestan sebe i svojih detalja o životu i koliko dodajem. Valjda ti kao iskusna možeš prepoznati ko koliko laže sebe i izmišlja i dodaje lepo pakovanje na sve to ne bi li se i on sam osećao lepše.
I šta misliš da li sam ovakav svugde? Jesam, kako nisam![]()
pa ne razmisljam o tom kakav si uzivo....ne mesam ljis i RL....pa ne razmisljam o tom kakav si uzivo....ne mesam ljis i RL....

pa ne razmisljam o tom kakav si uzivo....ne mesam ljis i RL....
cekaj, oces reci da nikad nija pao kaki prstic ili diranje sisa preko majice?![]()
Branim se kao nakostrešena pobesnela mačka. 
Često to radiš. Samoj sebi udaraš kontre. Zato me i opušta priča sa tobom, dok vidim da tebi to malo manje prija.
)))

ne serri da ste oboje subotičani a da se niste vidli u realu...
ej ljudi uništiste mi temu...

pa ne vidjam se sa forumasima...samo sam sa krompirkom htela, on je bio one and only drugar 

pa ne vidjam se sa forumasima...samo sam sa krompirkom htela, on je bio one and only drugar
![]()
ona je udata zena![]()
pa nisam reko da se treba ****** sa forumašem na tom susretu jeote...:/
pa nisam reko da se treba ****** sa forumašem na tom susretu jeote...:/
)))....missim, koji ce mi to, imam sasvim dovoljno prijatelja u RL....ne mogu ni da ih postignem....pa nisam reko da se treba ****** sa forumašem na tom susretu jeote...:/