SPOSOBAN NEKI MLADIĆ

Evo za sve Rusofile:Pijani vojnik tenkom srušio kuću

Jedan vojnik u pijanom stanju upravljao je tenkom nad kojim je izgubio kontrolu, te je porušio deo kuće u ruskom selu u oblasti Sverdlovsk, saopštila je ruska televizija Prvi kanal. U vreme nesreće u srušenoj kući nije bilo nikoga, pa je nesvakidašnji incident prošao bez povređenih. Vojnik je priveden, a razlozi zašto je seo u tenk u pijanom stanju još nisu poznati.

Jedan vojnik u pijanom stanju upravljao je tenkom nad kojim je izgubio kontrolu, te je porušio deo kuće u ruskom selu u oblasti Sverdlovsk, saopštila je ruska televizija Prvi kanal. U vreme nesreće u srušenoj kući nije bilo nikoga, pa je nesvakidašnji incident prošao bez povređenih. Vojnik je priveden, a razlozi zašto je seo u tenk u pijanom stanju još nisu poznati.

Да... И? Сврха? Поента? Суштина? Логика? Резоновање?
Ајд баш да чујем.....

E ovo je sposoban neki mladić
:lol::lol::lol:

Pa i da si katoliki isto bi ti bilo , samoubistvo je smrtni greh po hriscanstvu a ne samo po pravoslavlju !
Sem toga ne zavisi ni od popa , niti od fratra , to je zapis iz Biblije , da je samuoubistvo smrtni greh jer podrazumeva hulu na Svetoga Duha .
Neverovatno kako krivotvoris i koristis svaku priliku da opljunes pravoslavlje , kontrolisi se jer kako govoris ispasce da su pravoslavci krivi i za nuklearnu katastrofu u filmu " Dan posle " ...

Verniče od 200€, u 10 Božijih zapovesti ima ona koja glasi - ne ubij!
Politika koju vode neki što strašno vole da eleminišu političkog neprijatelja se kosi sa pravoslavnim pa opet slave slavu prema datumima crkve čiji je poglavar izdajnik.
To se zove - problem sa percepcijom i grickanje savesti pred spavanje.

A što se blaćenja crkve tiče pa majku mu nisam ja spopadao buckastog dečaka, a ona tri zastareo slučaj. Još manje sam duvao u tikvu i vitlao žaračem. A ne mogu da se setim ni da sam tukao ženu. Ali eto bar lepe vesti za kraj - učitelj veronauke izveo decu iz škole i odveo ih do crkve da ih onako male sludi sa tamjanom i definitvno upropasti poimanje uzročno-posledičnog. Zamislite tu decu koja se kad odrastu ožene pa sede u kući i čekaju da im Bog napravi decu?

A i šta će nam normalan narod?

Jedina razlika izmedju polova u Rusiji je što muškarci idu u vojsku. Oblokavanje votkom je normalno. Idete ulicom i vidite super žensku kako ne vadi flajku iz zapenjenih usta. Pogotovo vole da se opuste posle kopanja u rudniku ili postavljanja šina za voz. To je zabava za narod.

A samo par njih drži firme i pokušava da otkupi što više po svetu.
Čak nemaju nameru ni da trezne taj narod tamo...
Za njih odavno važi da ceo svet ima nešto protiv njih...

1210_vladimir_medvedev.jpg

(serbian latin subtitle)
- Ovaj misli da nije stečeno na pošteno?
- Ma sredićemo mi njihovu mafiju za manje od mesec dana.

Pa pisaće svi oni meni putinicu ujesto ćitilice!!!:rotf::super::super::super:

U jeee. propala im vojska a?
Ajd na youtube da vidis sta rade TREZNI usa vojnici u Iraku... sednu na terasu u blizini raskrsnice i pucaju na CIVILNA vozila koja tuda prolaze i kad ljudi istrcavaju iz kola oni ih ubijaju i vesele se kako su ih pogodili sa tih nekih 200m.

Sve u svemu, niko nije demantovao tezu postavljača teme da je poštenje Rusa o kome je reč, u najmanju ruku, upitno.
Niko nije demantovao priču da ruski političari, kao i zapadni, imaju dvostruke standarde, dvostruki moral i etiku o kojoj bi se dalo diskutovati.
Niko nam nije objasnio konkretno koje su prednosti prekida pregovora sa EU. Niko....
Rezultat - demokratske snage pregazile, u demokratskoj raspravi začinjenoj pikanterijama, demokratske patriotske snage i tako dalje i tome slično..
Živeli
Stolichnaya-vodka.jpg

Vojnik je usao u selo i "parkirao" se ispred prodavnice. Kupio je dve flase votke.
Prenele Australijske novine.
Koliko je platio votku ne znam. A voleo bi.

"Svako ko u Srbiji ne zaradi milion dolara do 25-te godine života je nesposoban"
Teta Mira

Elem, radovanju radikalskom u vezi pobede jedne političke struje u Rusiji nema kraja. Radosniji oni nego sam pobednik. Da je neko drugi pobedio sva ta neka ljubav bi valjda pala u vodu. Toliko o ljubavi - uvek grize jedna strana. A ko je pobednik? Mlad momak pa još predsednik. Kakve crne sede kose i brade i savet mudrih staraca koji bi sa iskustvom koje imaju čuda pravili samo oslabile ruke.

Sa 40-ak navršenih godina pokazao stručnost ispred politike i svim srcem izbio na prvo mesto u distribuciji gasa. Od njega zavisi ko će dobijati gas a ko neće. A isporuka gasa ne može da čeka! Glavu gore jer zna Srbija da svako ko ovde do 25-te ne zaradi milion dolara ne može da se smatra sposobnim. Smatraće se dilejom i bambusom pa ko se prepozna neka me prijavi administraciji. Samo treba prvo da dokaže da je dileja odnosno bambus i nema problema.

Odakle ovom mladiću ovolika imovina? Pa nije to Srbija da se posle mesec dana teretane postaje mafijaš kada se upoznamo sa ekipom iz iste. To je Rusija brale pa je potrebno u teretanu ići bar godinu dana. A valja poznavati i neke strukture koje upravljaju bratskim i pravoslavnim nam prijateljima koji su kroz istoriju potvrdili od svega pomalo. Još postade i predsednik. Isforsirao ga bivši KGB-ovac. A ruku na onu stvar na koju se ista i stavlja u ovakvim momentima tj na srce, teško je biti živ bivši KGB-ovac. Čim se dobije neka vitalna misija odmah se šalje još jedan agent da ukloni ovog što je izbegao neprijateljske i zauvek mu se zatvaraju usta slavujska. Kakvi memoari u penzionerskim danima...

Čisto me zanima šta se ovde može lepog reći o poslovnom moralu i etici a da ne filozofiramo?
Bar neka mi objasne ovi što žive za principe...

1210_vladimir_medvedev.jpg

(serbian latin subtitle)
- Ovaj misli da nije stečeno na pošteno?
- Ma sredićemo mi njihovu mafiju za manje od mesec dana.

Да се поТсетимо...

Хајде овако Ајроне. Да ти ја кажем штогод. Истина, милионче долара за Србију је превише, мислим до 25. године живота, али свако ко нема стан и посао до 25. године, за мене је неспособан.

vidi ga vidi "Gvozdeni detlic",prvo svakom ko uopste ceni svoju Otadzbinu treba da se stidi takvih postupaka koje si cinio ali ti to dobro znas i cinis ih jer ti je GAZDA-tata- dozvolio inace sad si dole do daljnjeg aj da vidimo dokad ha ha ha...
Sto se tice Rusa i tvog pisanja i izjasnjavanja sta reci na tolikoj plitkosti poredjenja.kako neko moze da poredi Rusiju sa Onima koji su nas NAPADALI.NAPADAJU i pokusavaju UNISTITI ali TI i tebi slicni ste najveci PRIMER "BigMacovi" i "COKEcole" mislim sta da vam se drugo kaze a da se ne predje razlika izmedju jednih i drugih!
Nije nama Preca ni Rusija ni bilo ko vec nam je NAJPRECA SRBIJA sto se za vas Bigmacove nebi moglo ni reci,jer vam je nekako tetka mara jos ustima a niko NEZNA ni da radi a kamo li da misli na neko STVARANJE vec ste samo Destrukcija,ali pitajte se gde cete posle POevropljani DEMONatski jer PRAVOSLAVLJE vi ne predstavljate niti ste uceni njemu,pitajte se gde cete,cime cete decu ako ih budete i imali cemu cete ih uciti,svom IZDAJSTVU i MRZNJI prema svojoj OTADZBINI ili cete ih uciti da VOLE samo € i $.
Verujte mi da imam stvarno SAZALJENJE sa vama,deco vratite se pravom putu ljubavi prema OTADZBINI.
Ja ne mrzim Evropljane-KATOLIKE ali ne mogu i NECU da mrzim Evropljane Pravoslavce-Ruse- u ime i za racun ovih drugih,niti hocu niti mogu,a sto napominjete ovo ono za ruse,pa oni nas nikad u ISTORIJI POSTOJANJA ne napadase ili nesto lose cinise a ovi VASI pa aj koliko ratova imasmo i zasto i kako je postupano sa NASIM SRBSKIM narodom od tih ZLIKOVACA-DEMONA EVROPSKIH-KATOLICKIH,nesto mi je nepoznata Istorija da mi nih UBIJASMO i KLASMO u ime PRAVOSLAVLJA ali mi je poznato da uz ODOBRENJE VATIKANA ONI TO NAMA SRBIMA CINISE!
Zato cutite i nejavljajte se jer NISTE u PRAVU,nesme se biti ninacijoj strani budi na strani svog NARODA,alñi 5kolonasi bili ocevi pa kako da budu nesto drugo deca zar ne

Back