Sportisti su deo zla

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Poruka
4.292
Sportisti su obicni klovnovi i cirkuzanti koji ne stvаrаju društvene vrednosti korisne drustvu, već depolitizuju potlаčene narodne mase i nа tаj nаčin služe očuvаnju vlаdаjućeg satanistickog novog svetskog poretkа. Satanisticki je zato sto je cilj tog zlog prokletog poretka da sto vise porobi, obespravi, osiromasi, porazboljeva narodne mase i da ih brojcano smanji i desetkuje. A cilj svih ciljeva, kruna svega je da svim ljudima na planeti udari zig na telu to jest da svakog coveka na planeri cipuje to jest da u telu coveka ugradi elektronski cip kojim ce se svaki covek povezati sa ogromnim super kompjuterom na zapadu u Briselu koji nosi naziv zver. Primajuci u telu bio cip covek postaje bio robot - KIBORG

Poslednja izmena:
Sportisti su obicni klovnovi i cirkuzanti koji ne stvаrаju društvene vrednosti korisne drustvu, već depolitizuju potlаčene narodne mase i nа tаj nаčin služe očuvаnju vlаdаjućeg satanistickog novog svetskog poretkа. Satanisticki je zato sto je cilj tog zlog prokletog poretka da sto vise porobi, obespravi, osiromasi, porazboljeva narodne mase i da ih brojcano smanji i desetkuje. A cilj svih ciljeva, kruna svega je da svim ljudima na planeti udari zig na telu to jest da svakog coveka na planeri cipuje to jest da u telu coveka ugradi elektronski cip kojim ce se svaki covek povezati sa ogromnim super kompjuterom na zapadu u Briselu koji nosi naziv zver. Primajuci u telu bio cip covek postaje bio robot - KIBORG

:hahaha: nadji curu,hitno :hahaha:

:mazi:

jako lose katastrofalno uvodni post :lol: ...cak i ako si hteo da istaknes nesto, to sigurno nisi trebo na ovaj nacin :fdlan:

Jadan nebio ne lupaj časteti

Под хитно, али под хитно на лечење!

Deca od malih nogu sutiraju fudbalsku loptu sto je samo po sebi sekundarno, pogled te dece dok trce za loptom je umesto prema nebu okrenut ka zemlji.

Kasnije ih vecina kada poraste ima krivu kicmu. Profesionalni sportisti (oni koji su uspeli), se takmice da pobede druge ljude, nekad pojedinacno (jedan na jedan), a nekad coporativno, grupno.

Zivotinje ne mogu da pruze adekvatan otpor pa su dovedene na nivo egzodusa koji traje vekovima. Kolju im se vratovi, drze zatvorene i setaju se na lancima, a sa svojom vrstom mora se ipak malo umerenije. Tu je sport koji ce obezbediti mogucnost pobediti drugo ljudsko bice ako se zrtvuje pola svog zivota u silovanju svoga tela izlazuci ga svakodnevnom naporu, cime se stice, kako se to strucno zove, kondicija.

Jbt sve teže mogu da se sprdam sa ovim ljudima kada vidim da su stvarno mentalno bolesni...

- - - - - - - - - -

http://www.kurir.rs/sport/tenis/fot...-sve-krive-za-neuspeh-u-parizu-clanak-2526469

Mesojedi opet ne mogu kontrolisati svoj bes. Komentarisu da gubi je je postao vegan, ali Nole nije vegan, to sto mu Maja sprema obroke ne znaci da stalno i jede Majine obroke. Jos jednom, Novak nije vegan. Tokom dana hrani se biljnim bez glutena, za veceru u sebe unosi MESO.

Ako postoji primer da ne treba biti vegan onda si to ti. Zoki je tu i tamo normalan, ali ti Kamaele.... prso si skroz.

Normalan ti neko ko je pisao da je drzao psa, da bi nakon toga izjavio da psa drzi njegova devojka, pa posle kaze da je pas izmisljen, da niko nikada nije imao psa :eek: to ti je normalno?

Opet ovaj pomnje "mog psa". A ja ga nigde nisam pomenuo. Sad ide lavina na njega... s razlogom...

Kamilo, pomenut si ovde:

. Fuj. :bljak:

- - - - - - - - - -

Kamael je totalna antireklama za veganizam. Posle čitanja njegovih postova dođe ti odmah 10 ćevapa da pojedeš :lol:

Tačno za obe rečenice. Za drugu, može da pojede ćevape od soje. :bljak:

- - - - - - - - - -

Čak i sa tim ti pored njega izgledaš kao da si zreo za ludaru....

:super:

Zašto neko kopira konvencionalnu mesnu ishranu? Zašto pravi čvarke od soje? Verovatno zato što mu se jedu svinjski čvarci. Drugih razloga nema. Ja nemam nikakve potrebe da pravim biljne kobasice i čvarke i kopiram mesnu ishranu. Nemam nikakve potrebe da pravim vegansko mleko od badema, kokosa i još nekih biljaka i biljnih plodova. Nemam potrebu za bilo kakvim mlekom. Pošto ja nisam član nijedne organizacije i ne dam novac nikome. Ovo sam naveo zato što su meni ljudi koji jedu kobasice i čvarke od soje govorili da nisam vegan, a ja jedem samo voće i povrće, ne dimim nikakve biljne kobasice i čvarke na dimu, što je opasno po zdravlje:
. Pa po toj logici - ako ne plaćam članarinu - onda nisam vegan. I to mi ne smeta, mislim to da mi neko kaže da nisam vegan zato što ne plaćam članarinu nekoj veganskoj organizaciji i ne jedem soju i njeno smeće. Inače ne bih ništa pisao na ovoj mizernoj temi, ali sam ovo napisao zato što su me prozvale ravnozemljaške neznalice.

Niko ne kopira mesnu ishranu, soja je soja a meso je meso. To sto su po ukusu slicni, to je tvoj problem. Soja se konzumira da bi telo bilo opskrbljeno esencijalnim aminokiselinama.

Opet si u svojim vijugama skrenuo sa teme i poceo da hejtujes vegane. Od toliko mesojeda koji svakodnevno kolju zivotinje, ti napadas vegane jer jedu mahunarke? Jako cudno ponasanje za jednog vegana.

Ako si u mogucnosti vrati se na temu, a o tvom psu mozemo nastaviti u kafani.

Niko ne kopira mesnu ishranu, soja je soja a meso je meso. To sto su po ukusu slicni, to je tvoj problem. Soja se konzumira da bi telo bilo opskrbljeno esencijalnim aminokiselinama.

Opet si u svojim vijugama skrenuo sa teme i poceo da hejtujes vegane. Od toliko mesojeda koji svakodnevno kolju zivotinje, ti napadas vegane jer jedu mahunarke? Jako cudno ponasanje za jednog vegana.

Ako si u mogucnosti vrati se na temu, a o tvom psu mozemo nastaviti u kafani.

Onaj ko pravi čvarke od soje - on kopira svinjske čvarke. Onaj ko pije mleko od badema ili bilo koje biljno mleko - on kopira kravlje mleko. Ja nemam potrebe da kopiram bilo kakvu hranu životinjskog porekla. Kakav moj problem? Nemam ja ovde nikakav problem, jer ne jedem ništa od pomenutog. Sve pomenute esencijalne aminokiseline sadrži kokos, kralj voća. Maja Volk je sve lepo objasnila ovde:
. Pametnom dosta.

Kakvim tvojim vijugama? Što si skrenuo sa teme? Prvi si me pomenuo bez ikakvog razloga. Kad te neki diskutant razbije argumentima, kao što te juče razbio Rigel, obrati se njemu. Nemoj mene da uvlačiš u diskusiju, jer ako me uvučeš ja ću te razbiti argumentima još žešće od njega. Ja ne hejtujem vegane, već soju i čvarke od soje, jer je to kopiranje svinjskih čvaraka. To je čudno ponašanje za jednog vegana. Ja nemam člansku kartu nijedne veganske organizacije, niti ću je ikada imati. A jedem samo voće i povrće. Znači da sam bolji od tebe. Živiš u XXI veku a veruješ u sve što vidiš na Internetu, recimo u to da je Zemlja ravna ploča. Ravnozemljaš. Ali “ravnozemljaš”. Aha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha. Smejem se tačno 33 puta.

Neću uopšte da učestvujem na ovoj mizernoj temi. Ne zanima me uopšte. Ne bih na njoj ostavio ni jedan jedini post da me nisi prozvao onda kada ti se Rigel narugao. Šta ja imam sa tim što ti se Rigel ruga? I što ti se svi na forumu rugaju? Dobro, ne rugaju ti se baš svi, ali većina ti se ruga. Praviš klovna od sebe svojim neukim izjavama. Kakvom “mom psu”? Ja nemam nikakvog psa. Čikam te da nađeš post u kome sam na ovom forumu prvi pomenuo bilo kakvog “svog psa”. Ako ga nađeš daću ti 1000 €. Pošteno? Dakle? Šta bi? O tvom tvoru možemo u kafani. Misliš da si mi daleko? Kad se budemo sreli moraćeš u lice da mi kažeš sve laži koje si izmislio o meni. Pametnije ti je da me ne izazivaš ako te ne diram prvi. Ravnozemljaš. Ali “ravnozemljaš”. Tuga.

stinky-pit-150x150.jpg

Nisu mi jasni vegani koji hejtuju sirove vegane zato što nemaju potrebu ni za mlekom, ni za "mlekom" (ovo pod navodnicima važi za mleko od badema, kokosa, lešnika, oraha, ne daj bože od soje), ni za čvarcima, niti za bilo mkojom kopijom konvencionalne hrane. Ko ih je6e, njihov problem. Oni su u problemu, kao i sportisti.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back