- Poruka
- 21.607
Ovo je poslednji vikend da gledamo fudbal Bundes i ostalo.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mrtva trka izmedju Evrolige,Evropskog fudbala ili mozda neceg treceg,sve u isto vreme na istom mestu..Da ne govorimo o vikendu,20 liga istovremeno,ali vecinom pratimo sve lige petice.Ovo je poslednji vikend da gledamo fudbal Bundes i ostalo.
SK je prenosio Vimbldon.Sta ce biti sa tenisom? SK je radio sve osim grend slemova.
Arena ce imati jedan kanal iza tenis..Ali me jedna stvar zanima.Viskovic i Govedarica su tenis odradjivali na SK,koce to prenositi na Areni majko mila?Sta ce biti sa tenisom? SK je radio sve osim grend slemova.
Zamisli onaj celavi Filip ili Nemanja Paunovic ili onaj sa naocarima sto prenosi La Ligu i Zvezdu nema Boga da mu se imena setim pocne prenositi tenis i smore se tako nakon 5 gemova videvsi da nema inteziteta,akcije,strasti i borbe kao u fudbalu.Sta ce biti sa tenisom? SK je radio sve osim grend slemova.
Danas ih imam još preko SBBa. Mislim da brojimo poslednje sate.Šta se dešava u Srbiji sa SK kanalima? U Republici Srpskoj i dalje imam na Totalu SK kanale.