- Poruka
- 55.726
Večeras prvi susret na Areni, fener Barsa...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
SBB se gasiNista mi ovo nije jasno...
Je l' Telekom kupio SBB ili Sport Klub TV ili prava za TV prenos?
Kakve veze ima provajder kablovskih usluga sa TV stanicom?
Kako mozes da kupis prava na TV prenos u pola sezone, koje je neka TV stanica vec otkupila za celu sezonu i koja niko ni ne prodaje?
SBB ne menja ime, pakete samo copy paste MTS kanale.
биће и на СК ре-емитовањеVečeras prvi susret na Areni, fener Barsa...
Ja nisam još dobio tu poruku. Hvala.
па не знам колико где гледају ЕКС ЈУ лиге али је свакако Срска лига најгдледанија у односу на остале ЕКС ЈУ али доста мање гледана у односу на лиге петицеJa sam čuo od nekih ljudi iz medijskih kuća da kod nas iznenađujuće dobru gledanost ima domaća liga, dominira nad ovim stranim ligama, i u kafićima isto dosta se puštaju prenosi domaće lige. I ja isto radije gledam domaću ligu nego bilo koju stranu. Imaš li ti kakva istraživanja za Srbiju?
нема на чемуJa nisam još dobio tu poruku. Hvala.
Evo ja bih da se nadovezem na pitanje. Ovde niko ne gleda domaću ligu. Samo derbi i to je to.Ja sam čuo od nekih ljudi iz medijskih kuća da kod nas iznenađujuće dobru gledanost ima domaća liga, dominira nad ovim stranim ligama, i u kafićima isto dosta se puštaju prenosi domaće lige. I ja isto radije gledam domaću ligu nego bilo koju stranu. Imaš li ti kakva istraživanja za Srbiju?
то је сад питање колико ко гледа, али није гледана генерално мада су преноси свих утакмица ту не знам како је у БиХ и НДХ са тамошњим лигамаEvo ja bih da se nadovezem na pitanje. Ovde niko ne gleda domaću ligu. Samo derbi i to je to.
то је сад питање колико ко гледа, али није гледана генерално мада су преноси свих утакмица ту не знам како је у БиХ и НДХ са тамошњим лигама
*Komentatori i u komentarima.Komentari se uzivo u programu i na Yt opraštaju dva dana. SK nikako da ugasi programe.![]()
Добро. Али искрено волио бих видјети неко релевантно истраживање на тему колико се прати домаћи спорт на каналима Арене, а шта највише од осталих садржаја. Нек гледа ко шта воли, само мислим да су јако ријетки људи данас који упале утакмицу и одгледају, углавном шалтају с програма на програм тако да све то нешто површно гледају. Ове нове технологије су убиле концентрацију и пажњу.Evo ja bih da se nadovezem na pitanje. Ovde niko ne gleda domaću ligu. Samo derbi i to je to.
SK ovde ima bolje komentatore. Kod ovog gašenja je problem što sad nema konkurencije u kanalima i kablovskim operaterima.Добро. Али искрено волио бих видјети неко релевантно истраживање на тему колико се прати домаћи спорт на каналима Арене, а шта највише од осталих садржаја. Нек гледа ко шта воли, само мислим да су јако ријетки људи данас који упале утакмицу и одгледају, углавном шалтају с програма на програм тако да све то нешто површно гледају. Ове нове технологије су убиле концентрацију и пажњу.
П.С. Да се вратим на тему, фино што је Арена узела сав спорт и учинила га доступним свима а не као некад СК који је блокирао те програме на разне начине и ловио у мутном. Сад се као опраштају а ми би требали плакати за њима, нафатирали се лове само тако.
to jesteSK ovde ima bolje komentatore.