Sporazum neutralno o Kosovu

ds je očigledno krenuo na sve ili ništa, svesni da nakon ankete cesida, odlaze u opoziciju ako nešto radikalno ne izvedu u finišu kampanje.
tačno da je sporazum neutralan, ali eu to nije, podsetiću da je solana došao u prištinu i čestitao tačiju.
i sasvim je normalno i pre svega odgovorno bilo da se pre potpisivanja zatraži odgovor od eu da li priznaje nezavisno kosovo ili poštuje rezoluciju 1244 po kojoj je ono deo srbije.
to se moralo precizirati pre potpisivanja, ako su već u onolikoj knjižurini precizirane i najsitnije tehnikalije.
eu je morala da se odredi po ovom pitanju. jer imamo slučajeve da se 1244 gazi i to baš od zapadnjaka, te je moralo da se vidi kakav je odnos eu prema 1244. pa onda sme potpis na to.

mislim da je ovo pogrešan potez jer u očima drugih ovaj potez pokazuje da nismo baš spremni da idemo daleko u odbrani kosova, a time će se i ono lakše izmogoljiti.
umesto ovoga, trebalo je krenuti u pregovore sa eu po ovom pitanju, kao i pokrenuti tužbe protiv zemalja koje su priznale, kao što bi svaka normalna, ponosna i slobodarska zemlja uradila, pogotovu jer su svi argumenti na njenoj strani i 150 zemalja se slaže s nama, a ds je sve to sprečio, razvodnio i zato će izgubiti izbore.

O tome se i radi. Oni koji su protiv sporazuma slušaju svoje miljenike, a ne korise svoju glavu. Gde u sporazumu piše ono što vi tvrdite? Nigde. A ko vam puni glave moguim scenarijima? Pa ako tako posmatramo onda ni nema poente živeti, pošto sve i uvek može da se iskoristi protiv nas, bilo kao nacije bilo kao ličnosti. Da li uviđate koliko gutate servirano?

ds je očigledno krenuo na sve ili ništa, svesni da nakon ankete cesida, odlaze u opoziciju ako nešto radikalno ne izvedu u finišu kampanje.
tačno da je sporazum neutralan, ali eu to nije, podsetiću da je solana došao u prištinu i čestitao tačiju.
i sasvim je normalno i pre svega odgovorno bilo da se pre potpisivanja zatraži odgovor od eu da li priznaje nezavisno kosovo ili poštuje rezoluciju 1244 po kojoj je ono deo srbije.
to se moralo precizirati pre potpisivanja, ako su već u onolikoj knjižurini precizirane i najsitnije tehnikalije.
eu je morala da se odredi po ovom pitanju. jer imamo slučajeve da se 1244 gazi i to baš od zapadnjaka, te je moralo da se vidi kakav je odnos eu prema 1244. pa onda sme potpis na to.

mislim da je ovo pogrešan potez jer u očima drugih ovaj potez pokazuje da nismo baš spremni da idemo daleko u odbrani kosova, a time će se i ono lakše izmogoljiti.

umesto ovoga, trebalo je krenuti u pregovore sa eu po ovom pitanju, kao i pokrenuti tužbe protiv zemalja koje su priznale, kao što bi svaka normalna, ponosna i slobodarska zemlja uradila, pogotovu jer su svi argumenti na njenoj strani i 150 zemalja se slaže s nama, a ds je sve to sprečio, razvodnio i zato će izgubiti izbore.

Тако је. Ово је једино логично и исправно резоновање.

Тако је. Ово је једино логично и исправно резоновање.

Glup rezon, da se sudimo sa zemljama koje su priznale Kosovo.
To bi bilo kao ona prozivka u sudu kada smo tuzili Klintona, Solanu i ostale:

"Sudija: Neka udje Klinton Vilijama Dzeferson?
Sudski kurir: Nije dosao...
Sudija: koleginice unesite to u zapisnik i da se dovede pod strazom...
Sudija: ajmo sledeci...Solana Fernandeza Havijer..............................." :)

Bojan Pajtić je, naime, izjavio da u SSPu postoji odredba kojom se poštuje rezolucija 1244, što po njemu, znači da je Kosovo i dalje sastavni deo Republike Srbije. ako ta odredba zaista postoji, onda se ili debelo zaebavaju s nama, ili su je namerno stavili da malo šatro bocnu "patriote". (:

Clan cinimi se 135 postoji(posle parafiranja tog sporazuma EU je poslala nelegalno svoju misiju i neke clanioce su priznale Kosovo i Metohiju),ali su oni i misiju EULEKS (ili vec kako se zove) poslali toboze na osnovu rezolucije 1244 i oce da zamene umnik , tacno ono sto pise u M.Atisarijevom planu koji otcepljuje Kosovo i Metohiju. A ovaj danasnji potpis donekle priznaje tu misiju EU , za koju i Tadic tvrdi da je nelegalna kojoj i UN i UMNIK ne daju (naravno dali bi kad bi mogli) ovlascenja . Sada se svasta moze desiti. Npr. da joakim riker kaze Srbija je potpisala sporazum o pridruzivanju ja nevidim zasto nebi UMNIK dao ovlascenja EULEKS-u .Zalud sva prica da je EULEKS nelegalno na Kosovu i Metohiji kada je potpisan sporazum sa EU koja je poslala EULEKS. Pa ko bi normalan potpisao sporazum sa nekom organizacijom koja salje svoju misiju u njegovu drzavu da pomogne separatistima da se odvoje. Pa recite i sami biste li vi bili sa tom budalo i na njegovoj strani , npr. u UN-u da ste strani diplomata. Ne naravno.

Ejjjj,gde si ti.
Ovaj zavrsena je juce kao sto si video 2 sezona idemo u trecu.
Puno pozzzzzzz,za tebe

PozzZzzz i za tebe ooooovooooooooollliiikiiiiiiii

tu sam ja, samo ponekad ostanem bez TXT pa ne pisem :), nasao sam novu zabavu, nemam vremena i za politiku :):):):):)

gledao sam sinoc, ali mi nista nije jasno! Svi su poludeli. Drago mi je da se ona vestica roknula. Sada nema ko da me nervira
uvek je zanimljivo, extra kvalitet. Jedva cekam da pocne Svidja mi se sto su uklopili fircanje u Njujorku pre nip/tuck, ali mi fali southpark. covek izgleda ne moze da ima sve;-)

http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2008&mm=04&dd=29&nav_category=11&nav_id=296337

Potpisan je sporazum, potpisan je sporazum, potpisan je sporazum la-la-la-la
Samo nekima ni to neće ništa vredeti po običaju.

Kao što vidimo ovaj sporazum NE UTIČE NA ODREDJENJE STATUSA TERITORIJE što su dokoni umovi i nepismeni djilkoši tvrdili

Основа и суштина уништења Србије и Срба спроводи се по објављеном (већ и врапци на грани знају) систему за заглупљивање људи - ОСНОВА ЈЕ ДЕЗИНФОРМАЦИЈА... то ти чиниш веома ревносно...:cool::cool::cool:

Али добро је да овакве дезинформације постоје написмено - чисто због истине која ће већ за неколико месеци БИТИ ОБЕЛОДАЊЕНА У ЦЕЛОСТИ, али онда онима који буду покушавали опет да је преокрену - треба разбити пич*у... једном за свагда...:x:x:x

ja sam očekivao da kaže da ovaj sporazum ide na štetu Srbije, da mu nije vreme u nevreme
čovek reče da je to trebalo još mnogo ranije, ali bolje ikad nego nikad,
kad i Rusi imaju takav stav prema izdajnicima:x

Руси су одавно јавно саопштили ДА ИМ НЕ ПАДА НА ПАМЕТ ДА БУДУ ВЕЋИ СРБИ ОД СРБА!

Паметноме - доста!

Back