Sporazum Beograd-Pristina...zbirna tema

Vučiću bi bilo bolje da je nabio jezik u dupe nago što je održao ovaj intervju. Do sada sam bio protivnik otcepljenja Vojvodine a sad ću 100% podržati Čanka, sve je bolje nego dozvoliti ovom ljugavom Vučiću da upravlja našim životima. DOLE VUČIĆ ŽIVEO ČANAK!!! :gace:

Pa naravno kad je shebao sever Kosova na redu je Vojvodina jer jednom gubitnik uvek gubitnik.Tako je to u politici.

:lol:
А јел?
Шта има ново у Ниш и што се правиш на гелиптер, а?

Batce, to sam ja video od vaših aktivista koji su prepravili jedan grafit "ANTIFA" na sličan način...:lol:

- - - - - - - - - -

pa onda lepo priznajte Kosovo kao nezavisnu drzavu,razmenite ambasadore umesto sto se proseravate da sve cinite u njihovom interesu

Pa eto... Sad si priznao koji ti je cilj...

To nije opcija!

Poštujem ja njihovu želju... Ali oni ne poštuju sopstvene mogućnosti... Oni žele da je budem njihov taoc, a to nije korektno...

Ovaj sporazum njima omogućava opstanak na Kosovu, a to je najbitnije...

А теби ЕУ јел' ? Кад буду тражили и да се Санџак и цела јужна Србија стави под управу Косова и то би призно само да твом дупету буде боље? Јао се ономе коме си ти пријатељ...

А теби ЕУ јел' ? Кад буду тражили и да се Санџак и цела јужна Србија стави под управу Косова и то би призно само да твом дупету буде боље? Јао се ономе коме си ти пријатељ...

I mi I Kosovo ćemo biti u EU...

A ova druga rečenica ti je jeftina demagogija, na nivou dece iz OŠ ili dementnih penzionera...

I mi I Kosovo ćemo biti u EU...

A ova druga rečenica ti je jeftina demagogija, na nivou dece iz OŠ ili dementnih penzionera...

Ta ista rečenica je bila izgovarana i 1988 (da će KiM otići od Srbije).
I tada su ljudi poput tebe pričali kako je to jeftina demagogija !!!

- - - - - - - - - -

Ja mislim da su Srbi kao narod, prihvatili New World Order.. definitivno..

Definitivno .
Pogledaj samo kako Vučić ubacuje engleske reči i ne zna da ih prevede na Srpski.

Back