Sta mislite o njima?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
skrbina:Sve naj.....gore
tica:Ma svi kao napadaju sponzoruse,ali njih zaboli. One uvjek najbolje prodju,nadju neku lovarnu budalu i imaju sve sto pozele...Dok se mi jadnice lomimo oko ljubavi i takvih s*anja koja prolaze,a na kraju od tog nemamo nista.
Zar je zaista najbitnije izvuci neku korist?Ljubav je prvenstveno davanje,a ne primanje.Sponzoruse,ma u kakvom izobilju zivele,imaju prazne zivote,zalim ih.tica:Ma svi kao napadaju sponzoruse,ali njih zaboli. One uvjek najbolje prodju,nadju neku lovarnu budalu i imaju sve sto pozele...Dok se mi jadnice lomimo oko ljubavi i takvih s*anja koja prolaze,a na kraju od tog nemamo nista.
Ti sigurno nisi okusila pravu ljubav kad mozes tako da kazes!tica:Prava ljubav! To postoji samo u sapunicama. Pogotovo ne postoji u ovom teenage razdoblju. A posle ko zna...
GISTRO!!!CRUCIAL-G_iR_l:to da su sve klinke sponzorushe nije tachno, ima ih puno slazhem se ali znam i da nije svima vazna $
MENI NIJE...
emy_331:ma milim svako ima svoj izbor u zivotu......pa i one.
Ako su njima pare najvaznije i to su opusteno priznale sebi------cool.Ali ja iskreno,nisam u tom fazonu i nemam love iskreno(a kad imam to je stvarno retko)ali zato imam razne nacine da dodjem do nje.....ali sigurno ne preko kreveta!!!!!!!
Miss_worms:Imam para i ne trebaju mi.ALi mislim da momci koji mrze sponzoruse zapravo nemaju kesha i ljubomorni su na ove sto mogu da imaju skoro svaku samo zbog toga!
Prvi za kog sam cula!Jer obicno ovi sa keshom imaju sponorushe!mario80:Miss_worms:Imam para i ne trebaju mi.ALi mislim da momci koji mrze sponzoruse zapravo nemaju kesha i ljubomorni su na ove sto mogu da imaju skoro svaku samo zbog toga!
ja imam sve a opet ih mrzim i gazim na svakom koraku....gledam koliko mogu da se saviju do zemlje za kintu... 8)