Baby Yoda
Contributor
- Poruka
- 21.753
Prikrivene u smislu da se pretvaraju kako te vole, zavaravaju te i onda te istroše emotivno i materijalno.A ovo ne razumem
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Prikrivene u smislu da se pretvaraju kako te vole, zavaravaju te i onda te istroše emotivno i materijalno.A ovo ne razumem
Kad u tebi vide nekog ko može da obezbedi i tu su dok možeš, prepoznaćeš ih po tome što kažu da muškarac mora biti ambiciozan.A ovo ne razumem
Objasni mi šta je po tebi moderan brakKad u tebi vide nekog ko može da obezbedi i tu su dok možeš, prepoznaćeš ih po tome što kažu da muškarac mora biti ambiciozan.
Mnogo modernih brakova puca kad nastupi kriza i nestane para.
Nikad nije kasno, nekom deviznom penzioneru bi upala sekira u med. Da se čovekMa brate, presla bih i ja u sponzoruse, nego sam se kasno setila
A ne lomi kicmu, pa sa 38, nisam uradila vezbe odjutros, eo ne mogu da sedim.
Evo, samo tetki lek da odnesem...Objasni mi šta je po tebi moderan brak
A i to sto kazes.Nikad nije kasno, nekom deviznom penzioneru bi upala sekira u med.
Evo, samo tetki lek da odnesem...
Prikrivene u smislu da se pretvaraju kako te vole, zavaravaju te i onda te istroše emotivno i materijalno.
A štaš, mi ih jadnike ko slijepce vodimo unaokoloHoćeš da kažeš da danasnji muškarci nisu u stanju da razlikuju da li su voljeni ili ne
Jel se iskreno čudiš ili ti je u opisu posla? Kao da ne znaš kakvi manipulatori mogu biti žene.Hoćeš da kažeš da danasnji muškarci nisu u stanju da razlikuju da li su voljeni ili ne ?
Ne vodite nikog, nego ste na sisi dok ima mleka.A štaš, mi ih jadnike ko slijepce vodimo unaokolo
Lako je biti izmanipulisan kada se zacopaš.Hoćeš da kažeš da danasnji muškarci nisu u stanju da razlikuju da li su voljeni ili ne ?
Jes tebe neka načepila, opako, a?Jel se iskreno čudiš ili ti je u opisu posla? Kao da ne znaš kakvi manipulatori mogu biti žene.
To važi za oba polaLako je biti izmanipulisan kada se zacopaš.
Nemam,sad ocu nekog skrndelja da zveknem dosadile mi manekenkeUžas, naročito ako imaš fobiju od klovnova.
Jel se iskreno čudiš ili ti je u opisu posla? Kao da ne znaš kakvi manipulatori mogu biti žene.
Ne vodite nikog, nego ste na sisi dok ima mleka.
Možda ne odmah traktorom kroz kućuJa ne znam ni kako sa sponzorkama.
Sta joj kazes? Hoces da ga pipnes mmm? Evro kita brale mhme mhme.
Ma daj, koje suptilnije. To placas, treba biti bahat. Zamisli udjes u prodavnicu i izvinjavas se sto kupujes djakuzi bas kod niih, a sto ti je tek zao sto je skuuup. Kukuu.Možda ne odmah traktorom kroz kuću)
Mora bit suptilnije
Osoba koja trguje (prodaje)svojom cascu i dostojanstvom,unizava sebe.Sta mislite o njima? Da li ima sta lose u tome sto koriste svoj izgled kako bi dobile izvesne privilegije od imucnijih muskaraca? Ne moraju to biti sada super bogati.
S moje tacke gledista, ne vidim problem. Cesto cujemo ono "Ona je sponzorusa obicna" izreceno u negativnoj konotaciji. Ona je svesna svojih fizickih kvaliteta, a sponzor zeli bas takvu devojku i to mu ocigledno ne smeta.
Jeste li bili sa sponzorusom?
Znate li neku?
Osudjujete li?
Poy.
Znaci ok je da maltretiras osobu samo zato sto daje seksualne usluge?Ma daj, koje suptilnije. To placas, treba biti bahat. Zamisli udjes u prodavnicu i izvinjavas se sto kupujes djakuzi bas kod niih, a sto ti je tek zao sto je skuuup. Kukuu.
Pa ako sam gladan a on mi ne da meni da pogledam, niti mi kaze sta ima unutra a insistira na avansno onda da.Znaci ok je da maltretiras osobu samo zato sto daje seksualne usluge?
Jel se tako izdrnadavas na prodavca, konobara ..
Pa jasta brate ,nisi mi dono led u cesmovaci na sta to lici zovi gazduZnaci ok je da maltretiras osobu samo zato sto daje seksualne usluge?
Jel se tako izdrnadavas na prodavca, konobara ..