joGooOOD
Ističe se
- Poruka
- 2.201
hvala hvala 8) pa daj da kazem da mislim sve najgore o tim "karakondzulama na planeti zemlji"!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
fizio:E devojke ponovo postavljam isto pitanje.Prosli put nijedna nije zelela da odgovori.Aj sad opet.......ali odgovorite i to ISKRENO......IMATE DVA TIPA......I JEDAN I DRUGI IZGLEDAJU STRAVA.....I JEDAN I DRUGI SU DOBRI,PAZLJIVI....EXTRA.....ZNACI SVE IMAJU IDENTICNO.......JEDAN IGROM SLUCAJA VOZI BMW,MERCEDES SL500,CORVETE.....A DRUGI NISTA.....S KIM BI PRE BILE??????......ISKRENO....
[/quote]Fujiama:Sve najbolje o nima to su super cure ne pricaju kad ne treba uvek su tu da ti ispune svaku zelju i tacno znaiu sta muskarci zele ieste da kostaju ali jednom se zivi i ko mari za neki stancici kola izlete i tako nesto, a i one trebaju od necega da zive
Zivele Sponzoruse :wink:
LPhoklica:Slazem se da devojka koja je sređena za prodavnicu nije sponzoruša...to samo govori da je nesigurna osoba.
Što se tiče večito doteranih nemam ništa protiv toga (samo često izgledaju veoma tupavo, neispuštajući ogledalce iz ruku...)
Za sta da izgleda dobro?tanja_cudo:LPhoklica:Slazem se da devojka koja je sređena za prodavnicu nije sponzoruša...to samo govori da je nesigurna osoba.
Što se tiče večito doteranih nemam ništa protiv toga (samo često izgledaju veoma tupavo, neispuštajući ogledalce iz ruku...)
ne slazem se potpuno sa tobom! devojka treba da uvek izgleda dobro,ali si upravu da ako se stalno sredjuju izgledaju glupo!
d4ch4:imate vec ovu temu na ljubbav i sekss
http://forum.krstarica.com/viewtopic.php?t=73769&highlight=sponzoruse
LOCK!!! hahahaha.....![]()
Кулиража:Za sta da izgleda dobro?tanja_cudo:LPhoklica:Slazem se da devojka koja je sređena za prodavnicu nije sponzoruša...to samo govori da je nesigurna osoba.
ne slazem se potpuno sa tobom! devojka treba da uvek izgleda dobro,ali si upravu da ako se stalno sredjuju izgledaju glupo!
Svako bi trebao da zigleda onako kako to zeli.
Ako devojka ide u prodavnicu da kupi hleb, mleko i sl. da li znaci da pre toga pola sata treba da se sminka, ceslja, lakira nokte i ostalo?
Ipak je prirodna lepota nesto najlepse po pitanju spoljne lepote.
LPhoklica:ah...
ako devojka mora uvek da izgleda perfektno, po nekoj mojoj logici i muškarci bi uvek trebalo da izgledaju isto tako...a to baš i nije slučaj...
oprostiću sebi, ako jednom izaćem iz kuće neočešljanja, (izvinite dragi moji dečaci, ni vi se niste očešljali)
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
Ok, ako neka devojka drži do sebe ne mora da znači da je sponzoruša, to znamo. Problem je u tome što tolika predanost izgledu, često (dakle ne uvek) šalje neke "tajne poruke" - *Lepa sam i doterana, samo to i pružam* (ne osvrućući se recimo na recimo pamet, znanje, obrazovanost...).
ako vas imalo zanima razmislite...ima istine u ovom gore...
LPhoklica:ah...
ako devojka mora uvek da izgleda perfektno, po nekoj mojoj logici i muškarci bi uvek trebalo da izgledaju isto tako...a to baš i nije slučaj...
oprostiću sebi, ako jednom izaćem iz kuće neočešljanja, (izvinite dragi moji dečaci, ni vi se niste očešljali)
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
Ok, ako neka devojka drži do sebe ne mora da znači da je sponzoruša, to znamo. Problem je u tome što tolika predanost izgledu, često (dakle ne uvek) šalje neke "tajne poruke" - *Lepa sam i doterana, samo to i pružam* (ne osvrućući se recimo na recimo pamet, znanje, obrazovanost...).
ako vas imalo zanima razmislite...ima istine u ovom gore...
laura87:Ja gledam jednu mladu,al iskusnu sponzorusu svaki dan u odeljenju.Kako se njoj oci zacakle pri pomenu BMW-a ili slicnih kolica![/quo
Ja samo jednu stvar ne razumem? koja je pojenta imati decka koji vozi BMW ili alfu ako ti se ne svidja? ti ne provodis vreme sa kolima vec sa njim! jer uglavnom ti likovi koji voze takva kola su napaljeni frajeri ili perverzni matorci!
tanja_cudo:alo bre sta je sa vama? ako devojka dobro izgleda, i ako je dobro obucena i ima odlican make up znaci da je sponzorusa? U redu je kada vidis takvu ribu u BMW ili alfi ali ni to ne znaci da je sa tibom samo zbog kola! ovde gde ja zivim normalna pojava je da je devojka sredjena cak i kada ide u prodavnicu! Zato pustite devojke koje dobro igledaju na miru!!!!!!!!!!!! PA CAK I SPONZORUSE!
Kad_LupimLupim:Poenta je u tome sto te cice vole da budu skupo odenute, da piju skupa pica, budu vidjene na skupim mestima, pa u iskusnijim slucajevima i da budu okicene skupim nakitom, da dobiju najnoviji-najmanji mobilni... i naravno na kraju da se vozikaju u BEMBARAMA
To je njima satisfakcija.
laura87:Kad_LupimLupim:Poenta je u tome sto te cice vole da budu skupo odenute, da piju skupa pica, budu vidjene na skupim mestima, pa u iskusnijim slucajevima i da budu okicene skupim nakitom, da dobiju najnoviji-najmanji mobilni... i naravno na kraju da se vozikaju u BEMBARAMA
Bas tako.Tu devojku je ponekad jedan od njenih sponzora i tukao(da ne preteram,udario joj je par puta samar),ali ona je sve to trpela ne zato sto ga je volela,vec da bi bila vidjena na svim fensi mestascima gde ju je vodio...
tanja_cudo:laura87:Kad_LupimLupim:Poenta je u tome sto te cice vole da budu skupo odenute, da piju skupa pica, budu vidjene na skupim mestima, pa u iskusnijim slucajevima i da budu okicene skupim nakitom, da dobiju najnoviji-najmanji mobilni... i naravno na kraju da se vozikaju u BEMBARAMA
Bas tako.Tu devojku je ponekad jedan od njenih sponzora i tukao(da ne preteram,udario joj je par puta samar),ali ona je sve to trpela ne zato sto ga je volela,vec da bi bila vidjena na svim fensi mestascima gde ju je vodio...
HVALA BOGU sto nisam u Srbiji vise da i to moram da gledam! Pa ima li tamo uopste normalnih devojaka? a sto se tice devojaka kojima zacakle oci kad se pomene BMW... PA KOME NE NECE! Meni prvoj ali To ne znaci da cu naci decka koji vozi ta kola nego da su kola ZAKON! PA IMALI STA BOLJE OD BMW?