E
~Emy
Gost
To su uvek doterane ribe,koje plene poglede muskaraca,imaju uvek izvestacen osmeh na licu,za neke tipove su simbol savrsene devojke,a u stvari ne sluze nicemu....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
emy:To su uvek doterane ribe,koje plene poglede muskaraca,imaju uvek izvestacen osmeh na licu,za neke tipove su sibol savrsene devojke,a ustvari nesluze nicemu....
snake:emy:To su uvek doterane ribe,koje plene poglede muskaraca,imaju uvek izvestacen osmeh na licu,za neke tipove su sibol savrsene devojke,a ustvari nesluze nicemu....
Znas kako... svi mnogo osudjuju sponzoruse, i slazem se. Najgore je da se palis na nekoga zbog kinte, kola, mob-a i jos 1000 stvari, ali moze da se desi da se jedna sponzorusa pretvori u jednu finu i dobru devojku, samo joj treba dati priliku.
Sponzorusa sigurno nece prici nekom liku SAMO zbog love. Ipak treba da je nesto privuce jer ne verujem da bi sela u kola sa bilo kim.
Problem sponzorusa je sto su prezahtevne, nista vise. Zele slatkog, dobro razvijenog, bogatog, pametnog, duhovitog, mozda i iskusnog decka![]()
Jedino sto me nervira kod njih je sto sve ostale ( koji nisu onakvi kakve one zele ) gledaju sa visine, i za tako nesto bi im bukvalno nalupao samare i spustio ih na najgori moguci nacin
Ja nisam lik koji ima kintu, cak sam manje vise siromasan, ali uvek mogu da nadjem devojku, slatku devojku koju ne zanima novcanik :wink:
A je li,snake,honey?!snake:Ixi, ljubavi, mislio sam na UMERENE sponozruse![]()
ixi:A je li,snake,honey?!snake:Ixi, ljubavi, mislio sam na UMERENE sponozruse![]()
snake:ixi:A je li,snake,honey?!snake:Ixi, ljubavi, mislio sam na UMERENE sponozruse![]()
Aha![]()
emy:To su uvek doterane ribe,koje plene poglede muskaraca,imaju uvek izvestacen osmeh na licu,za neke tipove su sibol savrsene devojke,a ustvari nesluze nicemu....
lolla:emy:To su uvek doterane ribe,koje plene poglede muskaraca,imaju uvek izvestacen osmeh na licu,za neke tipove su sibol savrsene devojke,a ustvari nesluze nicemu....
Devojke imaju svoje prioritete ... u sustini se ne slazem sa njima,ali to je njihov izbor..
Ooooo,ne lupetaj!"Svaka je zena manje-vise sponzorusa"????E,dabogda zavrsio sa nekom!!!Miki BOGNER:8) Ja iskreno da vam kazem najvise gotivim sponzoruse . Sa njima nemoram da budem fin. Namerno je tretiram kao takvu kakva je, nateram je da se sama sebe ponekad postidi, jednom sam jednu devojku izbacio iy kola na ulicu naravno imao sam dobar razlog. Ali to nikome nepreporucujem za to treba biti velika dileja a to uglavnom moze samo da skodi. Sve zene su malje vise sponzoruse, svaka ce pre u BMW nego u Yuga. Sa njima samo ostro to ih lozi provereno vam kazem.[/b]
Courtney:Ooooo,ne lupetaj!"Svaka je zena manje-vise sponzorusa"????E,dabogda zavrsio sa nekom!!!Miki BOGNER:8) Ja iskreno da vam kazem najvise gotivim sponzoruse . Sa njima nemoram da budem fin. Namerno je tretiram kao takvu kakva je, nateram je da se sama sebe ponekad postidi, jednom sam jednu devojku izbacio iy kola na ulicu naravno imao sam dobar razlog. Ali to nikome nepreporucujem za to treba biti velika dileja a to uglavnom moze samo da skodi. Sve zene su malje vise sponzoruse, svaka ce pre u BMW nego u Yuga. Sa njima samo ostro to ih lozi provereno vam kazem.[/b]
![]()
Bravo majstore!!!!Miki BOGNER:8) Ja iskreno da vam kazem najvise gotivim sponzoruse . Sa njima nemoram da budem fin. Namerno je tretiram kao takvu kakva je, nateram je da se sama sebe ponekad postidi, jednom sam jednu devojku izbacio iy kola na ulicu naravno imao sam dobar razlog. Ali to nikome nepreporucujem za to treba biti velika dileja a to uglavnom moze samo da skodi. Sve zene su malje vise sponzoruse, svaka ce pre u BMW nego u Yuga. Sa njima samo ostro to ih lozi provereno vam kazem.[/b]
DAJ BRE STA JE TEBI?PRVO NEMAS 2 ISTA TIPA.ZNACI PRE BOH BILA SA ONIM KO JE DUHOVITIJI,BOLJI,PAZLJIVIJI...NI AUTO NI IZGLED NEMAJU NIKAKVE VEZE S TIM!!!!!fizio:E devojke ponovo postavljam isto pitanje.Prosli put nijedna nije zelela da odgovori.Aj sad opet.......ali odgovorite i to ISKRENO......IMATE DVA TIPA......I JEDAN I DRUGI IZGLEDAJU STRAVA.....I JEDAN I DRUGI SU DOBRI,PAZLJIVI....EXTRA.....ZNACI SVE IMAJU IDENTICNO.......JEDAN IGROM SLUCAJA VOZI BMW,MERCEDES SL500,CORVETE.....A DRUGI NISTA.....S KIM BI PRE BILE??????......ISKRENO....
Ma vazi!!!!!!Courtney:DAJ BRE STA JE TEBI?PRVO NEMAS 2 ISTA TIPA.ZNACI PRE BOH BILA SA ONIM KO JE DUHOVITIJI,BOLJI,PAZLJIVIJI...NI AUTO NI IZGLED NEMAJU NIKAKVE VEZE S TIM!!!!!fizio:E devojke ponovo postavljam isto pitanje.Prosli put nijedna nije zelela da odgovori.Aj sad opet.......ali odgovorite i to ISKRENO......IMATE DVA TIPA......I JEDAN I DRUGI IZGLEDAJU STRAVA.....I JEDAN I DRUGI SU DOBRI,PAZLJIVI....EXTRA.....ZNACI SVE IMAJU IDENTICNO.......JEDAN IGROM SLUCAJA VOZI BMW,MERCEDES SL500,CORVETE.....A DRUGI NISTA.....S KIM BI PRE BILE??????......ISKRENO....
Sad me vec nerviras!Jel znas ti bre da moj decko jedva sastavlja kraj sa krajem!Sta sad treba zbog toga da ga ostavim?Nemoj bre da seres!Ti ocigledno trazis neku sponzorusu.....samo na pogresnom mestu!!!!fizio:Ma vazi!!!!!!Courtney:DAJ BRE STA JE TEBI?PRVO NEMAS 2 ISTA TIPA.ZNACI PRE BOH BILA SA ONIM KO JE DUHOVITIJI,BOLJI,PAZLJIVIJI...NI AUTO NI IZGLED NEMAJU NIKAKVE VEZE S TIM!!!!!fizio:E devojke ponovo postavljam isto pitanje.Prosli put nijedna nije zelela da odgovori.Aj sad opet.......ali odgovorite i to ISKRENO......IMATE DVA TIPA......I JEDAN I DRUGI IZGLEDAJU STRAVA.....I JEDAN I DRUGI SU DOBRI,PAZLJIVI....EXTRA.....ZNACI SVE IMAJU IDENTICNO.......JEDAN IGROM SLUCAJA VOZI BMW,MERCEDES SL500,CORVETE.....A DRUGI NISTA.....S KIM BI PRE BILE??????......ISKRENO....
Courtney:Sad me vec nerviras!Jel znas ti bre da moj decko jedva sastavlja kraj sa krajem!Sta sad treba zbog toga da ga ostavim?Nemoj bre da seres!Ti ocigledno trazis neku sponzorusu.....samo na pogresnom mestu!!!!fizio:Ma vazi!!!!!!Courtney:DAJ BRE STA JE TEBI?PRVO NEMAS 2 ISTA TIPA.ZNACI PRE BOH BILA SA ONIM KO JE DUHOVITIJI,BOLJI,PAZLJIVIJI...NI AUTO NI IZGLED NEMAJU NIKAKVE VEZE S TIM!!!!!fizio:E devojke ponovo postavljam isto pitanje.Prosli put nijedna nije zelela da odgovori.Aj sad opet.......ali odgovorite i to ISKRENO......IMATE DVA TIPA......I JEDAN I DRUGI IZGLEDAJU STRAVA.....I JEDAN I DRUGI SU DOBRI,PAZLJIVI....EXTRA.....ZNACI SVE IMAJU IDENTICNO.......JEDAN IGROM SLUCAJA VOZI BMW,MERCEDES SL500,CORVETE.....A DRUGI NISTA.....S KIM BI PRE BILE??????......ISKRENO....
snake:emy:To su uvek doterane ribe,koje plene poglede muskaraca,imaju uvek izvestacen osmeh na licu,za neke tipove su sibol savrsene devojke,a ustvari nesluze nicemu....
Znas kako... svi mnogo osudjuju sponzoruse, i slazem se. Najgore je da se palis na nekoga zbog kinte, kola, mob-a i jos 1000 stvari, ali moze da se desi da se jedna sponzorusa pretvori u jednu finu i dobru devojku, samo joj treba dati priliku.
Sponzorusa sigurno nece prici nekom liku SAMO zbog love. Ipak treba da je nesto privuce jer ne verujem da bi sela u kola sa bilo kim.
Problem sponzorusa je sto su prezahtevne, nista vise. Zele slatkog, dobro razvijenog, bogatog, pametnog, duhovitog, mozda i iskusnog decka![]()
Jedino sto me nervira kod njih je sto sve ostale ( koji nisu onakvi kakve one zele ) gledaju sa visine, i za tako nesto bi im bukvalno nalupao samare i spustio ih na najgori moguci nacin
Ja nisam lik koji ima kintu, cak sam manje vise siromasan, ali uvek mogu da nadjem devojku, slatku devojku koju ne zanima novcanik :wink:
Courtney:Sad me vec nerviras!Jel znas ti bre da moj decko jedva sastavlja kraj sa krajem!Sta sad treba zbog toga da ga ostavim?Nemoj bre da seres!Ti ocigledno trazis neku sponzorusu.....samo na pogresnom mestu!!!!fizio:Ma vazi!!!!!!Courtney:DAJ BRE STA JE TEBI?PRVO NEMAS 2 ISTA TIPA.ZNACI PRE BOH BILA SA ONIM KO JE DUHOVITIJI,BOLJI,PAZLJIVIJI...NI AUTO NI IZGLED NEMAJU NIKAKVE VEZE S TIM!!!!!fizio:E devojke ponovo postavljam isto pitanje.Prosli put nijedna nije zelela da odgovori.Aj sad opet.......ali odgovorite i to ISKRENO......IMATE DVA TIPA......I JEDAN I DRUGI IZGLEDAJU STRAVA.....I JEDAN I DRUGI SU DOBRI,PAZLJIVI....EXTRA.....ZNACI SVE IMAJU IDENTICNO.......JEDAN IGROM SLUCAJA VOZI BMW,MERCEDES SL500,CORVETE.....A DRUGI NISTA.....S KIM BI PRE BILE??????......ISKRENO....