Sponzoruse, zasto i kako?

Lollol

Poznat
Poruka
9.450
Nemam mnogo iskustva sa tim devojkama, ali one koje znam iz vidjenja ili poznajem, pa vecina njih dolazi iz nekih siromasnih porodica, ne na granici egzistencije, da neko gladuje ili sl., ali nisu u najboljem finansijskom polozaju, opet, dobar deo Srbije nije.
I sad, pitanje je, zasto neke devojke, zene se upustaju u "posao" sponzoruse? Da li je to bekstvo iz nemastine, opet ne nemastina da mora da prosi, i da sa 10 000 ne moze da plati stan i racune.

Da li su sponzoruse prvenstveno devojke iz relativno siromasnih porodica, ili takve devojke dolaze i iz bogatijih, imucnijih porodica?
Zasto jedna prosecna devojka u Srbiji zeli da postane sponzorusa? Nemastina, i bekstvo iz nje, ili lukus, glamur i laka lova i provod?

Nemam mnogo iskustva sa tim devojkama, ali one koje znam iz vidjenja ili poznajem, pa vecina njih dolazi iz nekih siromasnih porodica, ne na granici egzistencije, da neko gladuje ili sl., ali nisu u najboljem finansijskom polozaju, opet, dobar deo Srbije nije.
I sad, pitanje je, zasto neke devojke, zene se upustaju u "posao" sponzoruse? Da li je to bekstvo iz nemastine, opet ne nemastina da mora da prosi, i da sa 10 000 ne moze da plati stan i racune.

Da li su sponzoruse prvenstveno devojke iz relativno siromasnih porodica, ili takve devojke dolaze i iz bogatijih, imucnijih porodica?
Zasto jedna prosecna devojka u Srbiji zeli da postane sponzorusa? Nemastina, i bekstvo iz nje, ili lukus, glamur i laka lova i provod?

Mozda neke od njih na to tako gledaju, zele da pobegnu od bede i to vide kao jedini nacin. Narocito one kojima nije isla skola.

Moze da bude i ovo sto si na kraju napisao, svuda se to vidi kao nesto pozeljno i mnoge teze tome.

Sada da li su sve sirototinja ili su i iz bogatih kuca ne moze niko od nas 100% da tvrdi. Ako se bogatstvo rasipa i bankrot je blizu moze da se sklopi brak iz interesa da bi se nastavio lagodan zivot..

Biti sponzorusa je nesto veoma casno jer ta osoba otvoreno i iskreno bez laznog moralisanja govori da je spremna da proda ono sto ima (svoje telo) za novac i lagodan zivot. Mnogo su gore one koje non-stop moralisu, a onda preko leta kada dodju nasi ljudi iz inostranstva one pocinju da proganjaju te momke i velicaju njihove osobine u nebesa jer jel te u Srbiji nema dobrih momaka i slicno i jedva cekaju da ih odvuku u krevet kako bi ih zadrzale.

Svaki level ima svoje sponzoruše... eno ona u vladi ima svoju zlataru, pare koje vrte zlatari nisu male nikako i vecinu stvari bi mogla sama sebi da priušti. Naravno takva sponzoruša, pogotovo ako je obrazovana, lovi daleko bolje prilike i ne gleda lovu toliko, već neke druge stvari i generalno ide na duže staze. Naravno takva se ni ne naziva sponzorušom, već pametnom mladom ženom.
Ja više znam ovih iz srednjeg stalaža i generalno mi je fascinantna ta njihova mogućnost da od likova izvuku pare... Ja ne govorim o eskortu, par dana, par meseci... to su veze od po nekoliko godina gde su one tretirane kao kraljice bukvalno. Naravno opet to zavisi i od pameti devojke koja to radi.. Prosečan mali mozak voli da veruje da sponzoruša dobija šamare, nema prava da pisne i slične gluposti... Ne žena koja je liku ( ne preterano lovarnom) u stanju da izvuče tri hiljade e za torbu, tj da trči da joj je kupi i da je vodi po egzotičnim destinacijama na putovanja nikako nije neko ko će popiti šamar. Nažalost, šamare uglavnom piju one koje su nit' luk jele nit' luk mirisale. Njihovo pravo glasa je daleko veće, s tim što ih uglavnom boli k
Uvek nađete neki jadan primer ljudske splačine koji sebi dozvoljava sve i svašta. Mimi Oro i slične nisu sponzoruše, to su prostitutke. Sponzoruše se ne lepe po novinama tako javno. One ćute i u svakoj su sferi društva.
Ove što ih iznajmljuju po nedelju dana i što se prišljamče za sto i flertuju zbog jednog pića su stvarno neko ko ne zna da gleda širu sliku i ograničenih intelektualnih sposobnosti.
Tako da ni ne vidim čemu taj hejt prema njima, jer generalno ljudi ih stavljaju na stub srama neosnovano iz zavisti, zlobe. Msm sponzoruša može biti i prosečnoizgledajuća osoba,samo snizi kriterijume, a ako ne onda je stvarno mag.

Sve ovo i prostakluk.

Ne kaze se za dzabe da je prostitucija najstariji zanat na svetu. Sponzorusa je taj zanat samo malo finiji naziv.

Budimo realni. Zene su oduvek birale muskarca po njegovim mogucnostima da bude branilac, hranilac porodice. To je prirodan instinkt jer ona to ne moze. Barem ne moze na kraju trudnoce i posle porodjaja kada joj je prioritet da bude sa detetom. Zena koja doji mora da bude 24 sata pored deteta jer dete trazi na svaka 3-4 sata. I ne zaboravite da je nekad bilo normalno da zena rodi po nekoliko dece.

Prostitucija i u novije vreme sponzoruse je isto to samo na jedan iskrivljen i bolestan nacin.

Da li je to bekstvo iz nemastine, opet ne nemastina da mora da prosi, i da sa 10 000 ne moze da plati stan i racune.
na pogrešnom si tragu ;)

to je izbor i put kojim su izabrale da idu
svako od nas bira
i svi imamo tu slobodu i pravo

gledaj sebe i šta ti činiš
lako je za druge
bar je takvo moje mišljenje

Neimaština, ali po pitanju karaktera.
Sve drugo su izgovori, bez pokrića.

Svaka zena je sponzorusa u neku ruku.
Ove tvoje su samo najnizi milje.

Pa tako mi mogao da kažeš da je i svaki muškarac sponzoruša... jer reći da ljudi ne gledaju jedni drugima sposobnosti, materijalni status, inteligenciju, moć snalaženja je totalno besmisleno. Svi mi tražimo neku korist u smislu sigurne budućnosti. Brak je na kraju krajeva smišljen kao interesna zajednica, sad što su seksualna revolucija i latinoameričke sapunice prezentovale neke druge gluposti je drugo...

- - - - - - - - - -

A ako ćemo već o sponzorušama, te što se prodaju za par torbi i nemaju nešto dugačku pamet.. Pravu i realnu sponzorušu, ako ta kategorija uopšte postoji i sa jedne i sa druge strane, ljudi ne bi prepoznali da im je/ ga nabiješ u guzicu.
Torba nije sigurna budućnost, kao ni proputovanje.

Svaki level ima svoje sponzoruše... eno ona u vladi ima svoju zlataru, pare koje vrte zlatari nisu male nikako i vecinu stvari bi mogla sama sebi da priušti. Naravno takva sponzoruša, pogotovo ako je obrazovana, lovi daleko bolje prilike i ne gleda lovu toliko, već neke druge stvari i generalno ide na duže staze. Naravno takva se ni ne naziva sponzorušom, već pametnom mladom ženom.
Ja više znam ovih iz srednjeg stalaža i generalno mi je fascinantna ta njihova mogućnost da od likova izvuku pare... Ja ne govorim o eskortu, par dana, par meseci... to su veze od po nekoliko godina gde su one tretirane kao kraljice bukvalno. Naravno opet to zavisi i od pameti devojke koja to radi.. Prosečan mali mozak voli da veruje da sponzoruša dobija šamare, nema prava da pisne i slične gluposti... Ne žena koja je liku ( ne preterano lovarnom) u stanju da izvuče tri hiljade e za torbu, tj da trči da joj je kupi i da je vodi po egzotičnim destinacijama na putovanja nikako nije neko ko će popiti šamar. Nažalost, šamare uglavnom piju one koje su nit' luk jele nit' luk mirisale. Njihovo pravo glasa je daleko veće, s tim što ih uglavnom boli k
Uvek nađete neki jadan primer ljudske splačine koji sebi dozvoljava sve i svašta. Mimi Oro i slične nisu sponzoruše, to su prostitutke. Sponzoruše se ne lepe po novinama tako javno. One ćute i u svakoj su sferi društva.
Ove što ih iznajmljuju po nedelju dana i što se prišljamče za sto i flertuju zbog jednog pića su stvarno neko ko ne zna da gleda širu sliku i ograničenih intelektualnih sposobnosti.
Tako da ni ne vidim čemu taj hejt prema njima, jer generalno ljudi ih stavljaju na stub srama neosnovano iz zavisti, zlobe. Msm sponzoruša može biti i prosečnoizgledajuća osoba,samo snizi kriterijume, a ako ne onda je stvarno mag.

Sramno je biti sponzorusa.
To nema veze sa zaviscu nego sa gadjenjem.Zanimanje je sramno.Gadno.

Ponizavajuce.I za sponzorusu i za onog koji ide sa njom.

Poslednja izmena:
Pa tako mi mogao da kažeš da je i svaki muškarac sponzoruša... jer reći da ljudi ne gledaju jedni drugima sposobnosti, materijalni status, inteligenciju, moć snalaženja je totalno besmisleno. Svi mi tražimo neku korist u smislu sigurne budućnosti. Brak je na kraju krajeva smišljen kao interesna zajednica, sad što su seksualna revolucija i latinoameričke sapunice prezentovale neke druge gluposti je drugo...

- - - - - - - - - -

A ako ćemo već o sponzorušama, te što se prodaju za par torbi i nemaju nešto dugačku pamet.. Pravu i realnu sponzorušu, ako ta kategorija uopšte postoji i sa jedne i sa druge strane, ljudi ne bi prepoznali da im je/ ga nabiješ u guzicu.
Torba nije sigurna budućnost, kao ni proputovanje.

Kako muskarac moze da bude sponzorusa u braku...sta on danas dobija?
Zena ostala a muskarcima uskracen miraz koga je nekada bilo.
To nije vise fer.

Kako muskarac moze da bude sponzorusa u braku...sta on danas dobija?
Zena ostala a muskarcima uskracen miraz koga je nekada bilo.
To nije vise fer.

Da . Upravo su zene spremale miraz, da bi se smatrale ravnopravnima u braku a ne da budu sponzoruse; mada i bez miraza one su radile i doprinosile domacinstvu (za razliku od sponzoruse).
Sponzoruse su tipicni paraziti.

Imovinski status porodice nije uslov da devojka postane sponzorusa, znaci ne zavisi od imovinskog statusa.
Odavno medju zenama sponzorusa nije na losem glasu, cak su dobro kotirane, ona koja se bolje proda vise cenjena. Od trenutka kada su poceli da se raspadaju brakovi u vecem broju, ta zenska deca su mogla da cuju mnoge gluposti od svojih majki, a kome verovati, ako ne majci. Pripremno vaspitanje feministicki nastrojenih nastavnica, majke u rastrojstvu dovoljan su razlog da devojcice shvate da ne postoji idealan brak, da vernost i ljubav nisu trajne i da je jedino bitno kako zivis. Iz takvog miljea lako se " zaljubis" u svakog ko se pojavi nudeci status u zamenu za vernost.
Ugovoreni ili precutno ugovoreni odnosi nisu nista drugo nego partnerski odnosi dvoje ljudi. U ove odnose niko nema prava da se mesa, ni da ih ocenjuje. S moralne tacke moze se prigovoriti savesti, ali zasto bi bilo koga interesovalo, ako su partneri zadovoljno svojim statusima? Naravno, da se jave problemi kada sponzorusa shvati da je propustila neki deo zivota ili kada sponzor shvati da nije dobio ono sta je ocekivao.
Sve je zbog materijalistickog pristupa zivotu, ne samo tih devojcica nego cele populacije generalno.

Imam drugaricu, student, vredna, fina, vaspitana i neverovatno lepa... Nema decka vec sigurno pola godine, verovatno i vise al neibtno... Otvoreno mi je rekla da ne zeli sa svakim da bude, da hoce nekog ko je uspesan, da se oseca kao dama i ne zeli da ide gradskim prevozom...

Sta mislite o tome?

Ne znam kakvi ce biti vasi komentari, ali ja sam je podrzao i stvarno vidim na njoj da ce se tako osecati mnogo srecnije... :)

Back