blondi
Domaćin
- Poruka
- 4.976
(je li oxi jel' ti to tvoja slika na avataru... licis bre... )
dal su sponzoruse bolje ne znam nisam sklona istospolnosti 8)
dal su sponzoruse bolje ne znam nisam sklona istospolnosti 8)
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Gazdarica:Je li chicha, drкаs li svake sedmice na istu sponzorusu, ili ih mijenjas?
Skupi pare, brate slatki, da je izgotivis, posudi dobra kola, nabaci neko perje, pa kresni neku napokon...
Ozuljaces ovako ruke, jadan ne bio...
Bolje da si uzeo benzinca... BMW, a dizelas, pfff, ne znas sta valja, kako onda da ti verujemo da znas i sta je dobar sexЧИЧА ДРАЖА:За тебе Чича вози BMW 525 TDS compact,има своју фирму,што ти зарадиш за пар месеци ја зарадим дневно и Чича .ебе редовно!
sinnke:Pa koliko kostaju moraju se i potruditi.
Hehehehe!ЧИЧА ДРАЖА:За тебе Чича вози BMW 525 TDS compact,има своју фирму,што ти зарадиш за пар месеци ја зарадим дневно и Чича .ебе редовно!
ЧИЧА ДРАЖА:За тебе Чича вози BMW 525 TDS compact,има своју фирму,што ти зарадиш за пар месеци ја зарадим дневно и Чича .ебе редовно!
PLESsitnihDEMONA:Hehehehe!
Chicha...kada ja redovno *****...nemam vremena ni komp da ukljucim,akamoli da napisem 200 postova za 2-3 nedelje.
Jel ti to stedis kintu,pa ribe juris po forumu,a ne po nekim splavovima,diskotekama...itd?
tvrdoglava:pa ti jos ne poznajes zene 8)
bitan je obim,tj.debljina
Pa kad ti je **** ko **** kazan...
snoshaj efendija:tvrdoglava:pa ti jos ne poznajes zene 8)
bitan je obim,tj.debljina
Pa kad ti je *** ko **** kazan...
Проверена информација ???
sinnke:Sponzoruse dok su mlade dobijaju lovu za seks, a posle placaju jer ih niko nece.
?:odzacari : )
ocu da vidim neku sponzorushu ajde chicha skupi nas nekoliko da mi sedimo onako u cosku i pijemo kiselu i shta znam upoznamo ih nekoliko i gledamo iz prikrajka i mrzimo ih volimo navijamo zhalimo shta vec.. kao mi smo neki dobri a one s loshe a mi gvirimo
da pokupimo taj sharm
ocu da vidim te super cure...
:I
mada shta i ja pustam d ami placaju pice i to samo retko izlazim...al pustim mada nekad kao nisam kao vracam pare a oni se ljute hahah..
e mogu i ja da budem znachi kao sednem u neki ficka uveche i to sama i nekako budem nechim upadljiva...a...stavom ne moram mnogo ni da se shminkam privucem ja pazhnju nekih i ja se cudim ali desi se.. i onda brate treba da odrzhim konverzaciju da sam interesantna... i ako sam bash interesantna dobicu vishe **** i bolji tretman a ako sam gluplja onda dobijem loshiji...eto nije to tako teshko
pfff pa mi sipa neki kokain
jaoo kokakin kazhu to je super
eto znaci tako se to dobija
:IIIIII
lakshe nego uchiti a
ako ne privucem pazhnju..pa dobro naci ce se nekad neko
ako imash srece pridje ti neki lepi krimos chastan. on te voli i placa ti sve el beshe bulevar revolucije.
pa i to je neko zanimanje
Kad_LupimLupim:Skoro bih se zakleo da sve u faci imaju neki shablon po kojem mozes da ih prepoznas
Da, pa i ja imam lenjir od 30 cm, ali kad mi treba za neke tabele, vise volim onaj sto sam slomila i sad je dugacak samo 14 cm, jer mi smeta duzina, mislim, ne volim taj duzi, lakse baratam sa ovim majnem u svesci.....ЧИЧА ДРАЖА:Реалност ти је 30 цм!!!