Спонзоруше и секс !!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
kenj kenj kenj..prvo, tema *****..drugo, nikad veca koncentracija debilana..
vratite se u kameno..shta je sponzorusha..neka druga vrsta, nije ljudsko bice..zena..tako je postavljeno..ok zene, kakve god, *****, svetice, domacice, konobarice, shefice..kakve veze ima kakva je koja u sexu..opet yebene generalizacije..meni su fuj te cice i ok, rade shta rade..ali idemo u drugu krajnost..primecujemo kretenizam..sponzorusha je ona kojoj je dechko..ispostavi se kasnije pun k'o brod..i shta..ima se..moze se..logichno da ce da dodje po nju kolima, logichno da je kavaljer da plati pice, tako je bilo pre 100 god. ..tako ce biti uvek..ili ja njemu isto to..on je kao mushka sponzorusha..zivim u zabludi ..heheheh treba mi prosvetljenje.. a kad prochitam proser u kome tolika doza sitnichavosti..ma aj na stranu to shto se naziva sponzorushama..nego gde je tu onda ljubav..ako cemo tako gledati ko je kome..kada i koliko..seljacizam..ne znam ko je morbidniji..te cice koje se loze na sve ostalo sem na tipa s kojim su ili ovi koji ih stalno prozivaju, shto li pate toliko nije mi jasno..debilno je prichati o tome..odzachari su najbolji yebachi...misiiim...dno dna..kolektivno nesvesno..

Gazdarica:
Je li chicha, drкаs li svake sedmice na istu sponzorusu, ili ih mijenjas?
Skupi pare, brate slatki, da je izgotivis, posudi dobra kola, nabaci neko perje, pa kresni neku napokon...
Ozuljaces ovako ruke, jadan ne bio...

За тебе Чича вози BMW 525 TDS compact,има своју фирму,што ти зарадиш за пар месеци ја зарадим дневно и Чича .ебе редовно!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ЧИЧА ДРАЖА:
За тебе Чича вози BMW 525 TDS compact,има своју фирму,што ти зарадиш за пар месеци ја зарадим дневно и Чича .ебе редовно!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Hehehehe!
Chicha...kada ja redovno *****...nemam vremena ni komp da ukljucim,akamoli da napisem 200 postova za 2-3 nedelje. :lol: :lol: :lol:
Jel ti to stedis kintu,pa ribe juris po forumu,a ne po nekim splavovima,diskotekama...itd? :lol:

sponozorusha je zapravo zabavna devojka kojoj dajesh pare ne samo zbog sexa nego i zbog drushtva...toliko ti je lepo s njom da joj placash pice ovo ono..dakle kurtizana se to zvalo nekada ranije...
pa to mu dodje i bolje engo one supruge shta one samo kuvaju zvocaju imaju grube ruke spavaju pred televizorom i prichaju o rachunima :) a ova cica je vesela pojavi se na kratko i nestane i tebi lepo
mada donosish zakljucak na osnovu nekoliko primeraka morash detaljnije da sprovedesh analizu...

koliko si sponzorusha ebo a koliko ostalih pa na osnovu toga donosis zakljucak, da vidimo mi to tabelarno:

cica drazha - statistike

devojke - broj toliko - prosechna ocena kvaliteta sexa
sponzorushe
qrve

tako neshto

odzacari : )

ocu da vidim neku sponzorushu ajde chicha skupi nas nekoliko da mi sedimo onako u cosku i pijemo kiselu i shta znam upoznamo ih nekoliko i gledamo iz prikrajka i mrzimo ih volimo navijamo zhalimo shta vec.. kao mi smo neki dobri a one s loshe a mi gvirimo
da pokupimo taj sharm
ocu da vidim te super cure...
:I

mada shta i ja pustam d ami placaju pice i to samo retko izlazim...al pustim mada nekad kao nisam kao vracam pare a oni se ljute hahah..

e mogu i ja da budem znachi kao sednem u neki ficka uveche i to sama i nekako budem nechim upadljiva...a...stavom ne moram mnogo ni da se shminkam privucem ja pazhnju nekih i ja se cudim ali desi se.. i onda brate treba da odrzhim konverzaciju da sam interesantna... i ako sam bash interesantna dobicu vishe **** i bolji tretman a ako sam gluplja onda dobijem loshiji...eto nije to tako teshko
pfff pa mi sipa neki kokain
jaoo kokakin kazhu to je super
eto znaci tako se to dobija
:IIIIII
lakshe nego uchiti a
ako ne privucem pazhnju..pa dobro naci ce se nekad neko
ako imash srece pridje ti neki lepi krimos chastan. on te voli i placa ti sve el beshe bulevar revolucije.
pa i to je neko zanimanje

?:
odzacari : )

ocu da vidim neku sponzorushu ajde chicha skupi nas nekoliko da mi sedimo onako u cosku i pijemo kiselu i shta znam upoznamo ih nekoliko i gledamo iz prikrajka i mrzimo ih volimo navijamo zhalimo shta vec.. kao mi smo neki dobri a one s loshe a mi gvirimo
da pokupimo taj sharm
ocu da vidim te super cure...
:I

mada shta i ja pustam d ami placaju pice i to samo retko izlazim...al pustim mada nekad kao nisam kao vracam pare a oni se ljute hahah..

e mogu i ja da budem znachi kao sednem u neki ficka uveche i to sama i nekako budem nechim upadljiva...a...stavom ne moram mnogo ni da se shminkam privucem ja pazhnju nekih i ja se cudim ali desi se.. i onda brate treba da odrzhim konverzaciju da sam interesantna... i ako sam bash interesantna dobicu vishe **** i bolji tretman a ako sam gluplja onda dobijem loshiji...eto nije to tako teshko
pfff pa mi sipa neki kokain
jaoo kokakin kazhu to je super
eto znaci tako se to dobija
:IIIIII
lakshe nego uchiti a
ako ne privucem pazhnju..pa dobro naci ce se nekad neko
ako imash srece pridje ti neki lepi krimos chastan. on te voli i placa ti sve el beshe bulevar revolucije.
pa i to je neko zanimanje

Ево ти једна Суботичка спонзоруша :*******

Prilozi

• iness3.jpg
    iness3.jpg
    8,8 KB · Pregleda: 13
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back