"Spontano dogadjanje naroda"

Dok se vi dogovoriste sta cete, *******...Slovenci pokupovali pola drzave a vi kupujete pola slovenackih proizvoda u marketima. Trgovinu sa bivsim republikama SFRJ treba ograniciti u istoj razmeri u kojoj su nasi proizvodi zastupljeni na njihovim trzistima.

to je isto i Sloba uradio 89. pa vidis gde smo mi danas ,a gde oni i tad je povod isto bilo Kosovo i hebasmo im majku sa blokadom i bojkotom.:roll:

...ma necemo mi to kao Sloba...samo cemo da sutnemo Slovence i Hrvate i dovedemo Koreance i Norvezane...ionako ti Indijanci koji su nam srusili drzavu nemaju sta da nam ponude a i mnogo su nam se zamerili...raspisuju poternice za Srbima koji su uspeli da pobegnu od njihove demokratije a dovlace se ovde da nam uvaljuju svoje smece od robe

Ovo nije glupo ovo je imbecilno ali je interesantno da moderator nije lock na temu kao
ono sa gejovima.I jos otvoreno nekoliko slicnih.Nema nikakvog rata niti ko to zeli normalan ovde.
Ako Kosovo proglasi nezavisnost sto i jeste neminovnost niko nece da ratuje.A najmanje mi da ratujemo
izmedju sebe, .

Rat zbog samog Kosova nije verovatan, ALI KAO POVOD, jer postoje i dublji uzroci za to!?

Rat zbog samog Kosova nije verovatan, ALI KAO POVOD, jer postoje i dublji uzroci za to!?

ne znam odakle ti ideja MENE da citiras kao povod za rat pitaj KALAMU i UbicuDecjeg LIca o kakvom ratu oni pricaju.A i ne znam koji povod.Mislis ono :

Car Murat sitnu knjigu pise
Care Lazo od Srbije glavo
nit' je bilo niti moze bi

i tako dalje

To se samo zuti malo kur*e zbog pobede ili provociraju
a najbolje procitaj ceo moj post pa mi se javi

Samo sam malo razmislio o tvome postu gde pišeš da niko neće da ratuje zbog Kosova!

Pa bas niko da nece mozda i hoce ,ali za sve to treba dobro da se sagleda a ne srljanje u propast.Ako si mislio za ovo sad budi siguran da nece:

Vojsku nemamo
Moral nula kao ekvator
Ekonimija+resursi minus beskonacno
Logistika od saveznika = nemamo saveznike
Bond stil (zajebana stvar) mogu da ih dovlace i iz ITALIJE a i vi u CRO biste jedva docekali zbog srema.

Za sad losa opcija

Pa bas niko da nece mozda i hoce ,ali za sve to treba dobro da se sagleda a ne srljanje u propast.Ako si mislio za ovo sad budi siguran da nece:

Vojsku nemamo
Bond stil (zajebana stvar) mogu da ih dovlace i iz ITALIJE a i vi u CRO biste jedva docekali zbog srema.

Za sad losa opcija

Što su vojska i milicija u lošijem stanju, a još isto tako podeljeni u barem dva tabora, treba samo kanta benzina i šibica!
Slično je bilo i sa SFRJ-JNA: multinacionalna JNA nije bila u stanju smiriti situaciju!

Što su vojska i milicija u lošijem stanju, a još isto tako podeljeni u barem dva tabora, treba samo kanta benzina i šibica!
Slično je bilo i sa SFRJ-JNA: multinacionalna JNA nije bila u stanju smiriti situaciju!

pa ja mislim da JNA nije bila ni zasta.Jedino rupa od 80% u budzetu SFRJ.
Dosta sam pricao sa nekim ljudima koji su realni oko JNA i njene nepobedivosti i ono
kako bese 4 ili 3 sila u Evropi.Samo mitomanija.

JNA je bila sila za 50-te godine! Ali kada se ratna tehnologija na zapadu razvila do sadašnjeg nivoa.....postala je skupi muzej voštanih figura!:D

JNA je bila stub vestacke tvorevine SFRJ
JNA nepobediva sila zasnovana na partizanskom ratovanju u II sv. ratu i baceno je sve u kantu za djubre (Voj. Misic , Ika 3 ajde necu da nabrajam)
Drugi stub Tito licnost,vodja,ideal, a mi srbi volimo vodje
I na kraju neki standard sa crvenim pasosima a vecina je isla samo do TRSTA za tamo kod tebe ne znam.I normalno nesvrstani: glupost do daske.

Koji paradoks: Trebala je da čuva državu, integritet, ustavno-državni poredak, a na kraju se podelila i SAMA uništila svoju državu!

ne znam o cemu ti to trebala je ,pa i Pera da je odmah otisao u policiju ne bi svega toga bilo.Idi kazni one koji nisu sacuvali poredak i raspisali referendum za otcepljenje, pa posle blokirali kasarnu u Splitu i Zadru.

Ta JNA se raspala na istu foru kao i vojska kraljevine jugoslavije kao kulal od karata
ne funkcionalna a obimna.

ne znam o cemu ti to trebala je ,pa i Pera da je odmah otisao u policiju ne bi svega toga bilo.Idi kazni one koji nisu sacuvali poredak i raspisali referendum za otcepljenje, pa posle blokirali kasarnu u Splitu i Zadru.

Ta JNA se raspala na istu foru kao i vojska kraljevine jugoslavije kao kulal od karata
ne funkcionalna a obimna.

Slabo poređenje! Vojska Kraljevine se raspala direktno i indirektno zbog Hitlerovog rata, a ne sećam se takvih događaja oko juge-pljuge 90-tih godina:D

Slabo poređenje! Vojska Kraljevine se raspala direktno i indirektno zbog Hitlerovog rata, a ne sećam se takvih događaja oko juge-pljuge 90-tih godina:D

hitlerovog rata, ne kontam Knez Pavle potpisao Savez a desio se 27.mart.
engleska sluzba organizovala jo sjedno raiste da skine malo luftvafe sa neba.
formirala se NDH progon pokolj SRBA i ostalo
Velika Albanija isto
bombardovan Beograd i Srbija

Sta se to nije desilo devedesetih 27.mart????????????????

hitlerovog rata, ne kontam Knez Pavle potpisao Savez a desio se 27.mart.
engleska sluzba organizovala jo sjedno raiste da skine malo luftvafe sa neba.
formirala se NDH progon pokolj SRBA i ostalo
Velika Albanija isto
bombardovan Beograd i Srbija

Sta se to nije desilo devedesetih 27.mart????????????????

Zaboravljaš da je Hitler napao Poljsku 1939-te!!???
Odkud hrabrost Hrvatima da počnu raditi svoju NDH-ziju!?:D

Prevedi ovo:
Sta se to nije desilo devedesetih 27.mart?????????????

Mislio sam na dogadjaj od 27. marta 1941
da se nije desilo nista slicno devedesetih.
A to sto je Hitler napao Poljsku ne znam kakve veze ima to
Ustaski lobi je zajedno sa VMRO ubio Kralja Aleksandra u Marseju
Vlada Cvetkovic-Macek formiranje neke narodne vojske kod vas,a devedesetih su bili redarstvenici

ima tu mnogo ali nema potrebe razglabati o necemu sto je bilo i ne moze vise da se vrati

Mislio sam na dogadjaj od 27. marta 1941
da se nije desilo nista slicno devedesetih.
A to sto je Hitler napao Poljsku ne znam kakve veze ima to
Ustaski lobi je zajedno sa VMRO ubio Kralja Aleksandra u Marseju
Vlada Cvetkovic-Macek formiranje neke narodne vojske kod vas,a devedesetih su bili redarstvenici

ima tu mnogo ali nema potrebe razglabati o necemu sto je bilo i ne moze vise da se vrati

Svi, politički zreli su znali da se Hitler neće zaustaviti na Poljskoj, i eto motiva i podrške!
Btw. jedno je ubiti Kralja u inostranstvu, a drugo je ići rasturati Kraljevinu!

Back