Мизантропија
Ističe se
- Poruka
- 2.482
То је била револуција од стране страних служби.
Ово није, али добро, дебили могу да верују у шта хоће.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
То је била револуција од стране страних служби.
Доказујем да они који највише кукају на USAID су исти они који су примали паре од њих и извршавали наређења.Šta dokazuješ tekstovima sa sajtova organizacija koje neutešno oplakuju Trampovo ukidanje USAID-a?
Iz teksta sa priloženog linka jedino sledi da dotična NVO nije zadovoljna ovima što su sada na vlasti pa otvoreno propagira njihovo uklanjanje i dovođenje pokornijih, koji bi bespogovorno ispunjavali zahteve koji stižu iz Sarajeva i Prištine.
Po istom principu je i ovo sada: iskoristiti već postojeće nezadovoljstvo zarad svojih ciljeva.То је била револуција од стране страних служби.
Ово није, али добро, дебили могу да верују у шта хоће.
Nek sad kukaju, o ovome su morali da misle dok su zalivali korov, a ne tek sad kad se Soroš okrenuo protiv njih.Доказујем да они који највише кукају на USAID су исти они који су примали паре од њих и извршавали наређења.
Они жале у тексту, јер је Вучко почео да **** и њих да криви за оно што се дешава. Али ок, то те не тангира. Браниш тај исти режим на страначком списку..
Ви ботови стварно сте заврзли ко пиле у кучине.
Ма сигурно је тако. Питам се шта ће следеће да ти пошаљу из штаба да понављаш ко папагај.Po istom principu je i ovo sada: iskoristiti već postojeće nezadovoljstvo zarad svojih ciljeva.
O kakvoj spontanosti može biti reči kad se Šolakove televizije ničim drugim i ne bave, i tako 24/7. To što su ivi ns vlasti korumpirani i nesposobni uopšte ne implicira da Soroševe NVO i svaki zainteresovani susedni nacionalizam ne pokušavaju da na svaki način iskoriste situaciju zarad svojih ciljeva. Nema crno-belih situacija, baš svaka ovakva unutrašnja borba olakšava nečije planove.
Доказ да се окренуо је где? У вашим глупим изјавама?Nek sad kukaju, o ovome su morali da misle dok su zalivali korov, a ne tek sad kad se Soroš okrenuo protiv njih.
Значи исте СНС форе које ви користите? Баш лепо.Evo i ilustracije slične (mada ne identične) od pre oko 150 godina: partijske borbe u Srbiji, neki tadašnji beogradski pljuvački list koji je inače neprestano napadao i tadašnju srpsku vladu napsuje i Austrougarsku, i oni za odmazdu prekinu uvoz iz Srbije, na veliko zadovoljstvo partija koje su očekivale će time izazvan ekonomski slom Srbije njima pomoći da se popnu na vlast - ništa novo pod suncem:
Pogledajte prilog 1719229
Где ли је звицер? Нису претили атентатом скорије. Хмм![]()
Корупција је неизбежни пратилац капитализма, с тим да је у Србији степен корупције нешто већи него у развијеним капиталистичким земљама.У развијеним капиталистичким земљама, буржоазија је градила капитализам не само кроз коруптивне шеме са властодржцима, већ и кроз разне производне иновације и последично јачање производних снага.Pa realno stvar je vrlo prosta, ako želimo da ukinemo korupciju ono samo treba da ukinemo kapitalizam, jer prosto sam kapitalizam je po svojoj prirodi koruptivan i podstiče korupciju (kao što neka bolest podstiče simptome) , mislim dok god živimo u društvu gde se sve vrti oko profita, prestiža i gde je novac glavno merilo uspeha ono imaćemo i korupciju tu nema šta.
Дакле, јасно је да су разне школице о "јачању капацитета" борбе против корупције, обичне шарене лаже за наивне.
Беливук је био ВучковVerovatno u nekom egzotičnom i udaljenom delu sveta pod uslovom da taj lik uopšte i postoji a vrlo moguće da lik uopšte ni ne postoji (ili verovatno postoji ali je ono neki bezveznjaković i nebitan lik i tamo negde 56-ti u toj hijerarhiji).
Inače neko moje mišljenje da ti Škaljarci, Kavčani i ti kao klanovi ni ne postoje, da je to samo spin i priča za one sa jeftinijim ulaznicama a da zapravo sav taj kriminal, transport gudre preko okeana i ostalo je zapravo združeni poduhvat i zajednički projekat raznih službi iz regiona (tipa naše, crnogorske, albanske, verovatno i hrvatske i šta ti ja znam), mislim možda ti likovi i postoje ali oni su tu samo radnici i fizikalci koji rade za te službe.
Mislim opšte je poznata stvar da nema krupnog i ozbiljno organizovanog kriminala bez sprege sa državom i sa službama.
Goranci nemaju prezimena na ić jerbo su ih na taj način albanizovali. Možda je hteo da dokaže da nije klasični albanac ili šiptar.Ispravka: etnički Albanac Naim Beširi je u jednom periodu pokušavao da dokazuje da je Goranac pa je zbog toga koristio prezime sa ić.
Hoće da ih brane veterani, da roditelji ne brinu?Problem sa Vikipedijom je u tome što baš svako može da edituje bilo šta i iznosi poželjne “istine”, a činjenica je da je u Beširijevoj NVO zaposlena masa mladih Albanaca iz Preševa i Bujanovca i ni jedan jedini Goranac.
Učenje kako da se pristupi Evropi kao država bez korupcije zaista neopisivo zlo, kako ih nije sramota da uče ljude da nije lepo krasti, lagati, manipulisati?![]()
Malo drugačije piše na Vikipediji
https://sr.wikipedia.org/wiki/Наим_Лео_Бешири
" Некадашње презиме његове породице је Беширевић, али је изгубило „ић” током покушаја албанизације Горанаца од стране комуниста 1956. године на Косову и Метохији. "
Nije, jer se ti ljudi i dalje izjašnjavaju kao Goranci.Pokušaj albanizacije?
Činjenica da je 'ić' izbrisano govori da to nije pokušaj već završen proces.
Ma jok, dovoljan nam je Porfirije da vidimo na kom smo društvenom dnu po pitanju količine korupcije, manipulacije, odbrane neodbranjivog svim mogućim suludim teorijama zaveraI za to vam je potreban Beširi, Dinko, Danijel Sinani i hrvatska kuharica?
Ma jok, dovoljan nam je Porfirije da vidimo na kom smo društvenom dnu po pitanju količine korupcije, manipulacije, odbrane neodbranjivog svim mogućim suludim teorijama zavera![]()
Kojih, mojih?Izađite pošteno na izbore sa jasnim stavom da je Porfirije neprijatelj a da su Beširi, Dinko i Sinani
svetla budućnosti pa da vidimo kako ćete proći.
Bez vaših prevara i skrivanja...
Da li je neko nekada čuo Beširija kako govori na svom maternjem goranskom jeziku?Nije, jer se ti ljudi i dalje izjašnjavaju kao Goranci.
Pitanje koje ti je postavljeni je veoma jasno, za razliku od tvog odgovora.Kojih, mojih?![]()