Nikita Kulganov
Buduća legenda
- Poruka
- 37.796
Stvarno ne mogu da verujem cemu se ti radujespa nisam ja kriv sto su im te jbt-ove biste i spomenici idealna poslovna prilika , kazu da nikad tako jeftino nisu dolazili do bronze![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Stvarno ne mogu da verujem cemu se ti radujespa nisam ja kriv sto su im te jbt-ove biste i spomenici idealna poslovna prilika , kazu da nikad tako jeftino nisu dolazili do bronze![]()
pa sto se ne bi radovao tudjoj sreci, ljudi se snasli i mrtvu bronzu otkupili po bud zasto ceni , pretopili i zaradili na tome,Stvarno ne mogu da verujem cemu se ti radujes![]()
Da se radujes tudjoj nesreci, koju su ustase pocinilipa sto se ne bi radovao tudjoj sreci, ljudi se snasli i mrtvu bronzu otkupili po bud zasto ceni , pretopili i zaradili na tome,
znaci zaokruzili su celi proces i ostvarili finansijsku dobit, posteno .
pa ne znam ja ko je otkupio bronzu, kod mene to obicno rade po otpadima , sad bas da su u rudom ili u uzicu to uradile usrase ne bi rekaoDa se radujes tudjoj nesreci, koju su ustase pocinili![]()
rece covek koji se hvalio dedom koji je pobio popove i spalio manastir u hercegoviniRazumi tu nesretnu kreaturu, umno i fizicki obicna nakaza. A i deke su im bili drugari sa tim crnokosuljasima.
Znas ko je srusio, tvojipa ne znam ja ko je otkupio bronzu, kod mene to obicno rade po otpadima , sad bas da su u rudom ili u uzicu to uradile usrase ne bi rekao![]()
Ovo je blizu mene. Mislim da sam ovu sliku i ja neki dan okačio.