Jastreb1973
Zainteresovan član
- Poruka
- 408
Spomenik palim borcima u Gračanici.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ajmo za avgustovce - ponavljace ...dakle na spisku nema spomenika domaćih gubitnika u drugom svetskom ratu !!
obrati paznju na napisano !!!! spomenici postavljeni od 50-90-e godine ,obuhvata spomenike izgrađene od 1950. do 1990. godine.
jedino smesnije bi bilo da su subnorovci postavili zahvalnicu junackoj partizanskoj crnoj trojci koja je sprovela rizicnu ali uspesno izvedenu akciju i zapalila mrski poljski wc koji su koristili okupatoriPartizani unistili, vi ga cuvali sa zabarima pa sad vidi sta je smesnije.
Podrzavas ujake...Хрватска порушила 3.000 партизанских и српских споменика
https://www.novosti.rs/вести/насловна/репортаже.409.html:818353-Хрватска-порушила-3-000-партизанских-и-српских-споменика
sta li je stvarno jos uvek tamo od spomenika koje ste ovde pokazali![]()
jok ja iskljucivo podrzavam srbe i ono sto su uradili sirom srbije i bih na tu temu , a mogu i fotke da ti stavim ako jos nisi video, doduse nemam bas za sve jer su neke spomenike prodali na kilo lokalnim otkupljivacima sekundarnih sirovinaPodrzavas ujake...![]()
Ti podrzavas ujok ja iskljucivo podrzavam srbe i ono sto su uradili sirom srbije i bih na tu temu , a mogu i fotke da ti stavim ako jos nisi video, doduse nemam bas za sve jer su neke spomenike prodali na kilo lokalnim otkupljivacima sekundarnih sirovina![]()
pa nisam ja kriv sto su im te jbt-ove biste i spomenici idealna poslovna prilika , kazu da nikad tako jeftino nisu dolazili do bronzeTi podrzavas u![]()