SPO akcija i price za maloumne

ГЕНЕРАЛ НЕДИЋ:
Имао бих једно питање са * за тај СПО и Вука.
Кад се већ годинама залаже за откривање истине о Дражи и његовој смрти и заклиње се сваког дана у четнике и Равну гору, како се није сетио да пита колегу Свилановића - зашто и како је запослио, својевремено док је био министар иност. послова, Јелицу Минић
a046.gif
, ћерку Милоша Минића(Дражиног џелата). Ваљда би му могла помоћи око ,,откривања генераловог гроба", мислим, да заједно откопају.
c034.gif
Зато је Вук запослио Дражиног унука лично . :D

Torrente-BG:
U kampanji SPO-a koja se izmedju ostalog sacinjava i u vodjenju gradjana Srbije do zemalja EU kako bi se ovi upoznali kako se tamo zivi.
U zadnjoj od tih operacija koja se zove Skoda,vodili su radnike Zastave u Skodu i po recima funkcionera SPO pokazali radnicima Zastave kako se razvila Skoda ulaskom u EU.
Inace to sto je Skoda u vlasnistvu Volkswagena jednog od najvecih proizvodjaca automobila u svetu i koji je tu Skodu kupio mnogo pre nego sto je Ceska usla u EU izgleda nisu uticale da Skoda bude ono sto jeste.E kakve price.
a jel shvatas mozda da je Sansa da ce neko da kupi Zastavu a da ona bude daleko od EU integracija i slobodnog EU trzista ravna 0?
Pa Ceska je bila na putu EU ako nije formlano bila clan nadam se da to razumes...

To su gluposti i nema veze sa EU.Onda su ovi drugi stranci koji su pokupovali neke nase firme kao budale.
Zastavu bi davno kupio neko(interesovali su se i Pezo i FIAT i Koreanci) ali nije problem sto mi nismo u EU vec koliko su se ovi nasi lopovi ugradili.U principu Zastavu treba prodati za recimo 3evra.Kada je kralj secera mogao da kupi secerane za 3 evra zasto se i Zastava (koja ne vredi ni evro) ne bi prodala za toliko.Drzava bi je skinula sa grbace i najzad bi se normalan auto proizvodio ovda.

Torrente-BG:
To su gluposti i nema veze sa EU.
Zastavu bi davno kupio neko(interesovali su se i Pezo i FIAT i Koreanci) ali nije problem sto mi nismo u EU vec koliko su se ovi nasi lopovi ugradili.U principu Zastavu treba prodati za recimo 3evra.Kada je kralj secera mogao da kupi secerane za 3 evra zasto se i Zastava (koja ne vredi ni evro) ne bi prodala za toliko.Drzava bi je skinula sa grbace i najzad bi se normalan auto proizvodio ovda.
Zastavu niko nije hteo da kupi nije problem u nasim lopovima.Nije hteo cak ni onaj Saban iz Amerike.
Niko slovima niko dok su u Ceskoj i SLovackoj prethodnih godina na ledini nikle 4 nove fabrike automobila.
Znas zasto?
Sta ces da radis kad u Srbiji proizvedes 100.000 vozila?Kome ces da ih prodas?Da ih prodas na trzistu Srbije pa vrlo tesko...u EU ne mozes jer ce da ti naplate cariu od 20% i neces biti konkurentan ostalim proizvodjacima koji nastupaju iz EU.
Da nigde u okruzenju neces moci da prodas.Ako vec planiras da prodajes u neke zemlje van evrope neces proizvoditi u Srbiji recimo ili u tim zemljama ili u njiho vom okruzenju,
U tome je problem Zastave a u tome je sustina cele price.

_Milanche_:
Da li neko zna kojoj partiji pripada a takodje je i kandidat za poslanika Stanko Kovacevic najveci uvoznik vozila iz Kine i covek koji gura ulaz kineske industrije u Srbiju?

Kojoj????
Taj ce dobar posao da napravi 100%.
Koliko sam citao Kinezi velike planove imaju za ovde.Cak i da naprave pogon za sklapanje kola(slali bi ih u delovima iz kine a ovde bi ih sklapali)

Torrente-BG:
Kojoj????
Taj ce dobar posao da napravi 100%.
Koliko sam citao Kinezi velike planove imaju za ovde.Cak i da naprave pogon za sklapanje kola(slali bi ih u delovima iz kine a ovde bi ih sklapali)

LIBERALNO DEMOKRATSKA PARTIJA,
GRAĐANSKI SAVEZ SRBIJE
SOCIJALDEMOKRATSKA UNIJA,
LIGA SOCIJALDEMOKRATA VOJVODINE
ČEDOMIR JOVANOVIĆ

Stanko Kovačević, 1945, dipl. inž. rudarstva, Beograd

Torrente-BG:
I ovaj sto ovu raspalu Daciju uvozi se razbio od love.Ima Dacija vise na ulici nego Yuga.Osecam se kao da sam u Rumuniji
Je si me razumeo sta sam ti hteo reci zasto bas priblizavanja EU nasa autoindustrija kao i mnoga druga nema sanse?
Nije sustina u samom momentu ulaska u Eu nego u tome da mi u narednih godinu dve potpisemo sporazume sa istima i upostavimo preferencijale u trgovini.
Onda reciimo za nas nece takodje vaziti carina za EU za vecinu roba i onda ce neko da dodje u Srbiju i da pravi automobile koje ce moci da izvozi u EU jer nece placati carinu a imace nize troskove nego recimo u Nemackoj.Dok imamo carinu od 20% zasto bi neko investirao u Srbiju i izvozio sa carinom kad moze recimo u Rumuniju i da prodaje bez carine.
To je sustina price da smo mi bez priblizavanja EU bez iakkvih sansi za uepseh.

Ја мислим да ћемо ми бити у окружењу после 1-ог 1-ог 2007-е, више никуда нећемо моћи без одобрења окружења, па ви сада планирајте шта хоћете, али прије решите како ће то бити изводиво и колико ће коштати.

Вујадин

crow:
takvi promashaji treba da se zat-vo-re 8)

kad vec niko nece da ih kupi,
a i dan danas prave 101 i 128 :roll:

Ili bi je jednostavno dao za dz nekom proizvodjacu automobila,a ako je niko nece katanac.

Pa to sto i dalje prave 101 i 128 govori o tome da su to extra modeli ;)
A ne ko Toyota ili BMW pa svake godine menjaju modele.Zastava je odmah nabola pravi model i tu nema sta da se menja ;)

Back