- Poruka
- 36.702
ti znash da se u zhivotu nemore sve imati
![]()
Znam kitty ..zato sam ja tu da vam dam ono sto vi macke najvise volite, a nemate kod svojih ebaca

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ti znash da se u zhivotu nemore sve imati
![]()

u treningu sam opasno ,al smorio sam se ,pa da ubijem vreme ... a nebi trebaooo

Nisam konzumirao do sad...
Ali to bi moglo biti jako zabavno![]()

....bar ne pri prvom upoznavanju....sta mislim? ma ok sto da ne samo bi ja dosao sa 2 longajlenda
Za one koji eventualno ne znaju,to je ono kad odete na brz dejting sa vise osoba suprotnog pola,pricate par minuta,pa ko se kome svidi.....Zvuci zanimljivo,barem meni,koja su vasa misljenja?

)))Za one koji eventualno ne znaju,to je ono kad odete na brz dejting sa vise osoba suprotnog pola,pricate par minuta,pa ko se kome svidi.....Zvuci zanimljivo,barem meni,koja su vasa misljenja?
imam radnu koleginicu ona se na takvoj manifestaciji zaljubila
u medjuvremenu se i udala
ima dzipa terenca
finu kutju
fina cojeka
Za one koji eventualno ne znaju,to je ono kad odete na brz dejting sa vise osoba suprotnog pola,pricate par minuta,pa ko se kome svidi.....Zvuci zanimljivo,barem meni,koja su vasa misljenja?
Redovno mi se to desava kada izadjem sama. Obavezno mi se nabacuje minimum deset tipova. Ok mi je. Uvek mogu da nadjem decka.

a ja mislila samo se meni to dešava...![]()