Dolazi leto i lepo vreme, a sa njim i brojni festivali i razni događaji. Dobro bi bilo da se toga isprati što više jer je uvek dobro zezanje i atmosfera. Zbog toga sam došao na ideju da na ovom mestu sakupimo svaki događaj u Srbiji na koji bi vajlalo otići, da se sve sakupi na jednom mestu.
Evo ja ću prvi.
Exit festival.
Beer fest beograd.
Guča ionako ja ne volim to i najverovatnije neću ići, ali sam od onih koji su bili čuo da je opuštena atmosfera.
Dani piva Zrenjanin.
Veseli sput niz Ibar, od Kraljeva do Magliča.
Arsenal fest Kragujevac.
Rafting Drinom.
Lake fest Nikšić.
Leskovačka roštiljijada.
Trench Town Palić.
Zaječarska gitarijada.
Kobasicija u Turiji.
Ravna Gora, bio jedanput, živopisno i zabavno,. četnici sa plastičnim pištoljima, uniformama i barjacima.
Bajk rok fest Kosovska Mitrovica. Ortak išao prošle godine, kaže da je dobro zezanje.
Kupusijada Mrčajevci.
Rakijada u Pranjanima.
Koncerti stranih grupa poput Depeshe Mode i Greendaz koji sad dolaze.
Sziget Budimpešta.
Niški jazz festival.
Zrće Hrvatska, mada se sad pročulo za to pa sad sve dolaze muškarci i liči na pederbal.
Demofest Banja Luka.
Vašari po Srbiji. Ne treba ni to zanemariti, gde god ima dosta ljudi tu je dobra atmosfera. Ako ne dobiješ batine od lokalnih đilkoša, dobre su šanse da se omrsiš sa nekom seljančicom.
SuperNatural fest na Košutnjaku, ne znam šta je sa tim i da li još uvek funkcioniše, ranije sam išao par puta.
Eto to je to čega sam se setio u prvi mah, nabrojte i vi neki događaj da ih skupimo što više, a i ja ću napisati još nešto ako se setim u međuvremenu.
Evo ja ću prvi.
Exit festival.
Beer fest beograd.
Guča ionako ja ne volim to i najverovatnije neću ići, ali sam od onih koji su bili čuo da je opuštena atmosfera.
Dani piva Zrenjanin.
Veseli sput niz Ibar, od Kraljeva do Magliča.
Arsenal fest Kragujevac.
Rafting Drinom.
Lake fest Nikšić.
Leskovačka roštiljijada.
Trench Town Palić.
Zaječarska gitarijada.
Kobasicija u Turiji.
Ravna Gora, bio jedanput, živopisno i zabavno,. četnici sa plastičnim pištoljima, uniformama i barjacima.
Bajk rok fest Kosovska Mitrovica. Ortak išao prošle godine, kaže da je dobro zezanje.
Kupusijada Mrčajevci.
Rakijada u Pranjanima.
Koncerti stranih grupa poput Depeshe Mode i Greendaz koji sad dolaze.
Sziget Budimpešta.
Niški jazz festival.
Zrće Hrvatska, mada se sad pročulo za to pa sad sve dolaze muškarci i liči na pederbal.
Demofest Banja Luka.
Vašari po Srbiji. Ne treba ni to zanemariti, gde god ima dosta ljudi tu je dobra atmosfera. Ako ne dobiješ batine od lokalnih đilkoša, dobre su šanse da se omrsiš sa nekom seljančicom.
SuperNatural fest na Košutnjaku, ne znam šta je sa tim i da li još uvek funkcioniše, ranije sam išao par puta.
Eto to je to čega sam se setio u prvi mah, nabrojte i vi neki događaj da ih skupimo što više, a i ja ću napisati još nešto ako se setim u međuvremenu.