Spisak 3287 ubijenih Srba Srebrenice.........

Neispavana:
De bre, batali tu svoju večnu patetiku i slinjenje nad samom sobom, a tema ti je, ponavljam, u najmanju ruku neumesna.

Teška zloupotreba nevih žrtava u cilju prikupljanja jeftinih političkih poena srs.
S R A M O T N O

Na šta bi to ličilo kada bi sada simpatizeri svake stranke ovako postovali imena žrtava?

Извини, то су имена жртава Срба невезано за страначку припадност. С обзиром на то, ја лично имам велики осећај емпатије. Већина њих нису били чланови ниједне странке.
А ти размисли зашто ти је прва реакција "ово ће да одговара радикалима". Такође размисли зашто ти "аргументи" личе на оне Финчерове.

Зар не примећујете људи да је свако помињање жртава за њих "Тешка злоупотреба невиних жртава у циљу прикупљања јефтиних политичких поена СРС". Да се човек мало замисли над њиховом судбином.
Питање за Неиспавану. Ако је то прикупљање политичких поена СРС, зашто то не ради ЛДП или ДС, па нека прикупи који глас?

no_problem:
Зар не примећујете људи да је свако помињање жртава за њих "Тешка злоупотреба невиних жртава у циљу прикупљања јефтиних политичких поена СРС". Да се човек мало замисли над њиховом судбином.
Питање за Неиспавану. Ако је то прикупљање политичких поена СРС, зашто то не ради ЛДП или ДС, па нека прикупи који глас?

Па раде то и они
Зоран Ђинђић
Славко Ћурувија
Иван Стамболић
погинули у згради РТС-а...

Остале српске жртве за њих не постоје.

За мене су сви убијени жртве, али ми је жао што нико не помиње злочине који су почињени над српским становништвом. Када радикали то ураде, онда је то злоупотреба жртава.
Ако се сећаш оних силних хладњача што су као пронађене. Мислим, то су биле жртве за њих. А да не говоримо што су пола Батајнице прекопали не би ли можда нашли неки леш још из рата 1941-1945.
Но, да се ја вратим на тему. Не знам само како то да наше две "демократске" владе 2000-2006 нису повеле причу о неком злочину почињеном над српским становништвом. Наравно, патриотска Српска Радикална Странка је помињала то у више наврата. Један од доказа јесте приказицање филма "Истина" у Сава Центру. Тада су пале оптужбе на рачун СРС да су они прикупљали политичке поене на невиним жртвама.
Поново постављам питање. Ако је то прикупљање политичких поена СРС, зашто то не ради ЛДП или ДС, па нека прикупи који глас?

no_problem:

Писати ДА ЈЕ ОБЈАВЉИВАЊЕ ИМЕНА ЖРТАВА МУСЛИМАНСКИХ КОЉАЧА начин да се прикупе "јевтини политички поени" је нешто најбедније и нешто
најнеморалније што је испрани ДС мозак могао да смисли. Једном речју,
одвратно! И шта сад. Да нико не сме НИ ДА ПОМЕНЕ ЖРТВЕ да не би
испало да прикупља "поене". ОДВРАТНО, НЕМОРАЛНО, тачније речено ПРАВА СЛИКА БОЛЕСНИХ АНТИСРПСКИХ МОЗГОВА. :evil: :evil: :evil: и доказ са
каквим олошем овај народ има посла.

Питам се само КАКО СЕ УСУЂУЈЕТЕ ???(без обзира што је ово обраћање виртуелно) !!!

Не могу ти ја дати тај одговор. Нисам ја написао да је то јефтино прикуљање поена него дотична дама. Вероватно је БТ тако наложио својим поданицима да износе антисрпске ставове

eremita:
Писати ДА ЈЕ ОБЈАВЉИВАЊЕ ИМЕНА ЖРТАВА МУСЛИМАНСКИХ КОЉАЧА начин да се прикупе "јевтини политички поени" је нешто најбедније и нешто
најнеморалније што је испрани ДС мозак могао да смисли. Једном речју,
одвратно! И шта сад. Да нико не сме НИ ДА ПОМЕНЕ ЖРТВЕ да не би
испало да прикупља "поене". ОДВРАТНО, НЕМОРАЛНО, тачније речено ПРАВА СЛИКА БОЛЕСНИХ АНТИСРПСКИХ МОЗГОВА. :evil: :evil: :evil: и доказ са
каквим олошем овај народ има посла.

Питам се само КАКО СЕ УСУЂУЈЕТЕ ???(без обзира што је ово обраћање виртуелно) !!!

Па по њима треба да заборавимо своје мртве, било какво тражење правде за жртве и да радосно прионемо на евроатланске интеграције, слање војске где Америци одговара, геј параде, отпуштање радника...

Neispavana:
Moj je nos sasvim O.K., a ovih dana ima da ima da postavim avatar sa svojim padajućim gaćicama... :D

Sve za vas!
Milorde ... ;)
digresija,
fenomenalno,bilo bi sve dobro da rentirate jednog donosila da vam ih zanese kada budu na deonici koleno glezanj.leva nogavica sa obaveznom zadrskom da klizne niz desni list suprotne potkolenice.raskorak standardan dijametralno paralelan sa fokusom u ortocentru
tezista donje fibule,a krilca zapetnih stabilizatora drzati dijafragmaticno u standardnom raskoraku od 16,75". :idea:

al bundy:
Ha ha evo i Oric je isto kao i Kesh zvao rahmetli Slobu 'predsjednice " ****** covek je bio najzasluzniji sto su ova dva kriminalca postali ratni heroji jos da im je rahmetli Franjo bio tamo menazerija bi bila kompletna .
Ubica i zlocinac, opanjkava mrtvog coveka (mrtva usta ne govore) sto je za ocekivati, a ja se nadam da ce uskoro da pozdaravi svog "rahmetil" Aliju u licnoj (kucnoj) poseti 8-)

Plava Bilja:
Ubica i zlocinac, opanjkava mrtvog coveka (mrtva usta ne govore) sto je za ocekivati, a ja se nadam da ce uskoro da pozdaravi svog "rahmetil" Aliju u licnoj (kucnoj) poseti 8-)
biljo ti si ipak hriscanka,slozices se da nije primereno poredjivati se sa zlocincem,razumnu utehu mozes naci u sledecem,verovatno nece umreti prirodnom smrcu,slazes se.

Don't panic!:
Ne podnosim ostrascene radikale, ni usmrdjene liberale, ni sve one izmedju koji obozavaju resto idola na politickoj sceni Srbije. Masni cetnici i rumeni partizani, F U
Ne volim ni kad cujem Vucica da uzima ono nevino dete u usta na svakom skupu, kako mu se cefne....
Sad ce me mnogi optuziti za klero-nacional-shovino-***** li ga sta-fashistu, al' zabole me (hvala bogu i moderatorima sto je Vesna Vukelic Vendi AKA Analiticar60 opravdano odsutan pa nece da spamuje).
Biljo, ja ti verujem da ovo nema veze sa stranackim opredeljenjem. Mislim da je ovo jedan gest vredan paznje, i mislim da bi svi trebali malo da pogledamo taj spisak, da zamislimo te ljude, da shvatimo da su postojali. Sve zrtve ovog rata me bole, ali sve mi se cini da nase nema ko da pomene...
Zato, hvala ti Biljo, sto si me podsetila, od buke Natase Kandic nekad ne cujem dobro...

P.S. Neka se niko ne nadje prozvan ovime, nije bila namera, sve vas pozdravljam. Toliko od stranacki neopredeljenog normalnog bica koje, kad vidi svaki spisak zrtava, ne pomislja odmah na politicku promociju, vec na te zrtve...
Hvala tebi:)
Moje dete je rodjeno posle NATO-agresije, i kad ponekad pokusam (kad vidim ovakve spiskove) da zamislim da mi je neko otima.......dalje i ne smem, oduzmem se.......
Ne, ovu temu je postavila Biljana, samo Biljana.....

Sonja Biserko: "Verujem da je presuda adekvatna...." :evil:

veKsla:
biljo ti si ipak hriscanka,slozices se da nije primereno poredjivati se sa zlocincem,razumnu utehu mozes naci u sledecem,verovatno nece umreti prirodnom smrcu,slazes se.
Pravo da ti kazem, padne mi na mrak na oci kad pogledam ovaj spisak.
Odmah mi na oci izadje Naserov osmeh trijumfa pri izricanju presude, ipak utehu mogu da nadjem u nadanju da ce zrtve biti osvecene.
Pozz

siticentar:
Sta mislite, da svaka opstina u BiH tj. u oba entiteta podigne zajednicki spomenik svim nastradalim sa podrucja te opstine bez obzira na naciju.[/QUOT
Imas na Vracama iznad Grbavice-Sarajevo, spomen park Vraca u kojem su 80-ih godina kada je podignut uklesana imena svih zrtava rata 41-45, pa je nastala opsta blamaza, kada se uvidelo da je veliki broj ustasa i pripadnika handzar divizije tu uklesan........naravno Dizdarevici odali dug zajedno sa Mikulicem polovini familije a i sire................proveri pa javi sebi a meni ne.................

Back