MyrddinWyllt
Aktivan član
- Poruka
- 1.458
Ћорави ЧИТАЈ или купи нове наочаре:
Da li ste zatrazili objasnjenje od ministra odbrane sta se desilo sa dokumentacijom?
- Jesam. Ali, ministar Dragan Sutanovac do danas nije nasao za shodno da odvoji vreme da me primi. Pre dvadesetak dana objavljen je konkurs Ministarstva nauke, raspisan za inovacije, a glavna nagrada je osam miliona dinara. Hteo sam da ponudim svoju inovaciju i pozvao sam Sutanovca da razgovaram sa njim o dozvoli da to ucinim. On je odbio da me primi. Razgovarao sam sa pukovnikom Bjelicem, a posle toga se vise nisu
javljali. Sada verujem da bi sve bilo lakse za mene da sam zavrsio karijeru u politici, sto nikad nisam zeleo. Ispada da cu na kraju morati da dokazujem da sam pisao izvestaj.
alo bre slepcho! o chemu se pricha u ovom pasusu? o predaji dokumenata od strane DSS pulena US vojsci 2000 godine
il
"Pre dvadesetak dana objavljen je konkurs Ministarstva nauke, raspisan za inovacije, a glavna nagrada je osam miliona dinara. Hteo sam da ponudim svoju inovaciju i pozvao sam Sutanovca da razgovaram sa njim o dozvoli da to ucinim"
Pa da li ste ga napisali?
- Naravno da jesam. I to na 35 stranica. On je proglasen vojnom tajnom i zavrsio je u generalstabu medju tajnim dokumentima. Kada je 2000. godine oko 20 oficira NATO od nase vojske trazilo da im se preda sve vezano za obaranje aviona, trazili su i moj izvestaj. Prema mojim saznanjima, original - dakle drzavna, vojna tajna im je predata. Kopiju nisam napisao.
za ovo treba voju likvidirati!