aleksa ndar
Elita
- Poruka
- 17.732
nemam nista kod sebe i boli me ************
- - - - - - - - - -
- - - - - - - - - -
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
- - - - - - - - - -
ma bez zajebancije ... imam pravo boli me **********, najbolje da ce mi neko srati sa 24 godine, pusim nikog ne diram, aj smetaj onima sto se biju pijani![]()
Ne znam kako izgleda sperma, objasnite mi....![]()
hahahha ovim si mi pokazala da me gledas kao velicinu hahahhahah
Je l' dlakav... msm ono... da znam za ubuduće...tako mi bog dao ne znam i ja se pitam
- - - - - - - - - -
pa zar se moze ovolik velicina roditi zapitam se cesto pa i dok pisam, salim se ne cudim mu se ok je taman, mozda malo balkanski al malkice nece nista da boli nikog
Je l' dlakav... msm ono... da znam za ubuduće...![]()
e jest, ja stvarno ne volim njega ostavljati neususkanog ...
poslacu ti na imageshacku pa ti vidi jel valja da se ne prepucavamo ovako
Е јел то прави неко колекцију ку*чева, мсм да приложим ја овако скромно нешто?
Je l' vam se kad dešavalo da vam sperma upadne u oko, što vaša što tuđa?
I je l' istina da peče toliko?
E pa budi čovek od reči i šalji...e jbs mi sve da znas da hocu kad sam dopustio da se dotjeram do duvara, moram se odgurnuti
Zar misliš da bih ja...Ех, па да се после копира у стотине примерака... Да нема тога бих ја..
Jok.... glup uči iz svojih iskustava, pametan iz tuđih... Meni rekli da to ne treba da se radi i da se pije mleko sa aflatoksinima i ja odlučila da budem pametna.ocs da probas m ?
E pa budi čovek od reči i šalji...
Zar misliš da bih ja...
Jok.... glup uči iz svojih iskustava, pametan iz tuđih... Meni rekli da to ne treba da se radi i da se pije mleko sa aflatoksinima i ja odlučila da budem pametna.