Sperma u oku?

Onda ti postavi temu o sinusima... ja sam ovde došla da se obrazujem i ne ometaj me.

ja ti reko kako moze sprema takodje da zavrsi u ocima ali dobro, nemas nimalo istrazivackog duha :lol:

a sto se tice pecenja :lol: svaka sperma drukcije mirise i drugacijeg je ukusa,a ako pitas da li pece, onda si se orijentisala na samo jedan sloj stanovnistva koju se hrani na poseban nacin :hahaha:

ja ti reko kako moze sprema takodje da zavrsi u ocima ali dobro, nemas nimalo istrazivackog duha :lol:

a sto se tice pecenja :lol: svaka sperma drukcije mirise i drugacijeg je ukusa,a ako pitas da li pece, onda si se orijentisala na samo jedan sloj stanovnistva koju se hrani na poseban nacin :hahaha:

Pa ja pitam.... tako sam čula, nisam se ja ništa orijentisala..
To za ukuse znam... i varira i kod jednog muškarca, a ne da upoređujem njih više.

Pa ja pitam.... tako sam čula, nisam se ja ništa orijentisala..
To za ukuse znam... i varira i kod jednog muškarca, a ne da upoređujem njih više.

inace da ne bude da je zaebancija moguce je... znaci riba radi oral, on je ceo do trbuha u njoj, oci joj ispale ne moze da dise, on svrsava i steze joj nos, usta su joj zapusena a nece da guta jer se kosi sa njenim moralnim nazorima, ona kaslje, gusi se, polukija, on pusta nos al ga ne vadi jer mu lepo, pa joj opet opet stisne culo njuha..... i njoj sperma izadje na oci :)

Back