Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
momci, a je li vi imate nekad problem sa curama koje brzo pričaju, pa ih ništa ne razumete? da li ih vi tada pitate da reči izgovaraju slovo po slovo, da ne bi bilo šuma u komunikaciji?
momci, a je li vi imate nekad problem sa curama koje brzo pričaju, pa ih ništa ne razumete? da li ih vi tada pitate da reči izgovaraju slovo po slovo, da ne bi bilo šuma u komunikaciji?
Ja sam nashla jednu univerzalnu recenicu,za sad mi je pomogla da se izvucem...kad nekog tako "slusham" i vidim da me pogledao u onom fazonu da ceka odgovor...a ja pitanje nisam ni cula...
kazem...nisht' ti ne znam reci...
Koliko je sati? Nisht ti ne znam reci..
Da li da se pomirim sa njim/njom? Nisht ti ne znam reci...
Koje nam je predavanje sutra prvo? Nisht ti ne znam reci...
...to ko kad me neko pita onako neobavezno "šta radiš"...a znam da ga boli ****** šta radim, nego eto...čisto da bi pito nešto, da ne ispadne prošo pored mene ko pored tursko groblje...
...a ja tad obično kaem...eo malo...
...to ko kad me neko pita onako neobavezno "šta radiš"...a znam da ga boli ****** šta radim, nego eto...čisto da bi pito nešto, da ne ispadne prošo pored mene ko pored tursko groblje...
...a ja tad obično kaem...eo malo...