Specijalni rat specijalnim metodama

• Začetnik teme Začetnik teme leki1
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Diskoteke su privatni objekti i njih su otvorila privatna lica. Železnička stanica je državni objekat kojeg je otvorio Vučić.
Za pomenute požare su odgovorni posle par dana završili u zatvoru bez natezanja, nanogica i ostalog.
Požar u Kontrastu je izbio 2012 kad su već Vučićevi zavladali Srbijom. Zanimljivo je da je u to doba ministar policije bio Dačić, kao što je i danas.
Svejedno , jednom mora poceti , i onda se treba vratiti i na to...
Nek se i to postavi kao pitanje, moze samo da pomogne, nemoze da odmogne, sta god mislili...
Nije cilj biti u pravu , nego isterati svo zlo koje su Srbi pazljivo prikupljali i negovali , bolje nego sto neguju cvece i parkove....

dakle, slobodno samo promeni retoriku , da ne bude da okrivljavas to sto nesto nije uradjeno onda , to je uzasno los pristup , memljivi starci ga cesto imaju , eeee, vama je lako , eee mi smo probali pa su nas tukli , eeee ja probao pa korupcija pa nije proslo...nije proslo , tacno , mnogo puta nije proslo ni kad sam ja pokretao, nesto od toga je skoro stalno tako jer nije razlog u trenutku , ali nekad je trenutak....sacekas drugu priliku i onda ce proci...

Ako ne verujete, pogledajte sve oko sebe, roditelje, supruznike, decu , svi oni ne brane svoje najvaznije svoje najvoljenije i svoje najsvetije, 24h, nego imaju rupe u odebrani , retki su oni koji brane 24h, bar ja to znam....ja spadam u takve....kad ne branim, ostavim drugog, smenu da ona branni....da tako kazem..

Tako da, pokreni temu , spajaj povode...uzroke, nesrece, ako su vec spojene, samo promeni da ne blokiras cilj nego da pomazes ostvarenje ukidanja korupcije, ako to zelis, a ako ti je cilj da podmetnes minu , da zaebes stvar, to je onda druga prica....
Ali ako ti smeta to sto su ljudi vremenski nedosledni , takvi su 999999999999999999%, ne pomaze nista, kazem ti ja retko naletim na osobu koja shvata znacaj 24h podrske.....cuvanju necega....ne to nisu nocni cuvari , to su obicno TO ili stratezi bezbednjaci , duboka srz DB, nije ono sto vi vidite kao DB ili srecete kao DB....
VB obicno nije takvog psiho profila, ne ulazim zasto , mislim na vrh VB...iako bi neko moda omislio da bas VB non stop cuva...ali nije tako...VB profilise i postavlja odrzive , realne odbrane, a ne odbrane sustine i principa...zato nije ono sto mislite..

S tim što je na projektu nadstrešnice neko očigledno uzeo novac, jer je cena projekta bila nerazumno veća.
U kafiću je može biti bio propust, ali slučajan, dok je kod nadtrešnice propust deo računice da se uzmu pare.
Nenenenenene, zaebi tu pricu , svi imaju tu pricu , znas li koliko je jeftinije fusherski otvoriti bilo koji objekat, kafic, frizeraj, prodavnicu , a koliko kosta kad se otvara pa sve prskalice mora da rade, pa dupli plafoni , pa izmenjivac, pa uzmi samo autobus, njemu treba 5 min da ceo izgori , ja licno bio u par pozara autobusa...5 min, a vrata se zaglave jer prvo izgori elektro isntalacija, a nekako ne proveravaju ono rucno otvaranje vrata, treba jak covek da bude na prva dva sedista, to bih uveo kao pravilo da se budala , tj ja piam, nikako simike, smizle, droljice i ostale koje hoce da se mozda ovajde na pauzi od vozaca, ili vole vidik i da budu u centru paznje..

Necu da kritikujem ko trenutno hvata prva mesta , ali bih uveo da jaki krupni ljudi dobijaju ta prva dva mesta....mnogo veca bezbednost u slucaju pozara...otvara vrata u sekundi , a ne 2 min...i ne jedan malecni pp aparat nego 3 komada i to velika, a iskreno ako bus gori , treba ti kanta , ili to zovu bure...kao pola bureta pp aparat...tako da krivinarenje a to znaju ovi sto rade u bezbednosti , nocni cuvari , koliko se krivinari...
Npr, svetski poznata kockarnica, bas svetski poznata, ogroman profit imaju i treba im dobro obexzbedjenje, elektronsko i fizicko , i pozove me tip koji je solidan za fizicko obezbedjenje, ali dzabe kad firma nece da plati , ne dranje, nego minimum minimuma za elektronsko i fizicko obezbedjenje..valjda misle da je zastita velika jer su bogu iza nogu , a stvarno jesu...5km oko tog njihovog centra nema objekata...ali nema ni trunke para na tom mestu , sta je onda pretnja...
Sve se ionako radi preko struje i kompova...dobro i manekenki i dilera, mislim onih koji dele karte...ne dilera droge..

Zasto ne postoji kolektivna tuzba poginulih prema diskoteci , to je ono sto ja pitam

Zasto rodbina i sinovi onog dekice sto su ga cigani silovali u zatvoru zbog petarde, i ubili , nisu pokrenuli , odstetni zahtev....to takodje ja pitam..
Sta da ustedi drzava, a qurve moze da placa....a da ustedi na dekici koji je mozda bio apatican i depresivan....niko nije zasluzio da mu se flasa gura u dupe...niko...
Nek bude depresivan koliko hoce, i mator koliko hoce, Srbija kao drustvo , a ne kao drzava, kao drzava sebi moze svasta da dozvoli, ali kao drustvo ne bi smela da dozvoli sebi da je prihvatljivo da se starcu nabija flasa u dupe zato sto je osudjen na ekonomsku kaznu prekrsaja javnog reda i mira....

To bi trebalo da budu neke drustvene norme, koje cine osnovu za moral....malo m, veliki Moral i ne ocekujem od Srpskog drustva, ali negde mora da se povuce granica kad su ljudi takvi kakvi su...sta me briga ko zivi u Srbiji , zivi svako , nek zivi svako , ali ne sme da se ponasa po fazonu demokratije kako mu dodje, jer onda Srbija postaje ovo sto je sad, prcvarnica tih svakakvih , smece bez premca jer demokratski je otmu brojkama ljudi koji dodju da zive u Srbiju...

dodji , zivi , ko god da si , nek Srbija bude slobodna za svakog da zivi , ali ne da se uvodi pravilo demokratije da se ponasanja mere po brojevima onih koji bi se tako ponasali, kao zivotinje sa pifskim ili flasama kisele vode...

Nadstrešnica je bila okidač za proteste, ali interesantno je kako su se u novom sadu desile dve povezane nesreće ranije u kafiću Lounge i u diskoteci Kontrast gde je poginulo ukupno 14 mladih. Tada je vladao Dos. Tada se studenti nisu digli na proteste jer niko ih nije postakao. Dakle studenti ne prave sami proteste. Uvek je to projekat i specijalan rat.
Tada su kaznjene samo sitne ribe a ljudi odgovorni za bezbednost i davanje dozvola, inpekcije, sastavni deo vlasti su se izvukli. Zločin ne zastareva, niko od studenata sada nije potegao pitanje i da se ovo postavi kao deo zahteva...međutim ne daju im opozicione stranke koje su u dilu sa njima.

Pogledajte prilog 1724503
Pogledajte prilog 1724504

A da te pitam, što je predsednik lagao da jedino nadstrešnica nije rekonstruisana?

I zašto već sedam meseci ne dozvoljava da se objavi dokumentacija?

A da te pitam, što je predsednik lagao da jedino nadstrešnica nije rekonstruisana?

I zašto već sedam meseci ne dozvoljava da se objavi dokumentacija?
sve je to tacno sto pricas...ali cemu licemerje studenata iljudi koji razmisljaju kao studenti danas a koji su trebali da se dignu protiv dos-a u to vreme na ulice...tada se to nije desilo... u redu je sve to sto pricas...ti si za pravdu ali za selektivnu, a ja za potpunu...hajde sve da hapsimo....

Back