Gruban
Buduća legenda
- Poruka
- 47.762
Profesorima čega ? Ovi veštaci su profesori građevinarstva i drugih srodnih naučnih disciplina.Narod i ja verujemo profesorima.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Profesorima čega ? Ovi veštaci su profesori građevinarstva i drugih srodnih naučnih disciplina.Narod i ja verujemo profesorima.
Svejedno , jednom mora poceti , i onda se treba vratiti i na to...Diskoteke su privatni objekti i njih su otvorila privatna lica. Železnička stanica je državni objekat kojeg je otvorio Vučić.
Za pomenute požare su odgovorni posle par dana završili u zatvoru bez natezanja, nanogica i ostalog.
Požar u Kontrastu je izbio 2012 kad su već Vučićevi zavladali Srbijom. Zanimljivo je da je u to doba ministar policije bio Dačić, kao što je i danas.
Nenenenenene, zaebi tu pricu , svi imaju tu pricu , znas li koliko je jeftinije fusherski otvoriti bilo koji objekat, kafic, frizeraj, prodavnicu , a koliko kosta kad se otvara pa sve prskalice mora da rade, pa dupli plafoni , pa izmenjivac, pa uzmi samo autobus, njemu treba 5 min da ceo izgori , ja licno bio u par pozara autobusa...5 min, a vrata se zaglave jer prvo izgori elektro isntalacija, a nekako ne proveravaju ono rucno otvaranje vrata, treba jak covek da bude na prva dva sedista, to bih uveo kao pravilo da se budala , tj ja piam, nikako simike, smizle, droljice i ostale koje hoce da se mozda ovajde na pauzi od vozaca, ili vole vidik i da budu u centru paznje..S tim što je na projektu nadstrešnice neko očigledno uzeo novac, jer je cena projekta bila nerazumno veća.
U kafiću je može biti bio propust, ali slučajan, dok je kod nadtrešnice propust deo računice da se uzmu pare.
da, ali prema kome ? Treba lustrirati pajtića, tadića, i drugeЗато се сада тражи лустрација.
Колико ми је познато, лустрација за најмање последњих 25 година, мада може и више.da, ali prema kome ? Treba lustrirati pajtića, tadića, i druge
ali broj? interesuje me broj ?Колико ми је познато, лустрација за најмање последњих 25 година, мада може и више.
Чега број?ali broj? interesuje me broj ?
lustriranihЧега број?
Biće to u milionima nemoj da brineš.lustriranih
Сви који су били на властиlustriranih
dakle spo, sns, srs, ds, dss, sps, jul, ns, lsv, ldp, .... svi dakle,..... okСви који су били на власти
Свиdakle spo, sns, srs, ds, dss, sps, jul, ns, lsv, ldp, .... svi dakle,..... ok
sta ce ostati onda, nista ?
Тако и треба. Сви на друштвено корисни рад, доживотне казне.sta ce ostati onda, nista ?
nema tolko zatvoraТако и треба. Сви на друштвено корисни рад, доживотне казне.
Затворе се у поље, испод неке надстрешнице.nema tolko zatvora
mahЗатворе се у поље, испод неке надстрешнице.
Nadstrešnica je bila okidač za proteste, ali interesantno je kako su se u novom sadu desile dve povezane nesreće ranije u kafiću Lounge i u diskoteci Kontrast gde je poginulo ukupno 14 mladih. Tada je vladao Dos. Tada se studenti nisu digli na proteste jer niko ih nije postakao. Dakle studenti ne prave sami proteste. Uvek je to projekat i specijalan rat.
Tada su kaznjene samo sitne ribe a ljudi odgovorni za bezbednost i davanje dozvola, inpekcije, sastavni deo vlasti su se izvukli. Zločin ne zastareva, niko od studenata sada nije potegao pitanje i da se ovo postavi kao deo zahteva...međutim ne daju im opozicione stranke koje su u dilu sa njima.
Pogledajte prilog 1724503
Pogledajte prilog 1724504
sve je to tacno sto pricas...ali cemu licemerje studenata iljudi koji razmisljaju kao studenti danas a koji su trebali da se dignu protiv dos-a u to vreme na ulice...tada se to nije desilo... u redu je sve to sto pricas...ti si za pravdu ali za selektivnu, a ja za potpunu...hajde sve da hapsimo....A da te pitam, što je predsednik lagao da jedino nadstrešnica nije rekonstruisana?
I zašto već sedam meseci ne dozvoljava da se objavi dokumentacija?
tebi da objaviA da te pitam, što je predsednik lagao da jedino nadstrešnica nije rekonstruisana?
I zašto već sedam meseci ne dozvoljava da se objavi dokumentacija?
Šta znači to oteraš na rodbinu ?Lustracija je kada političare oteraš na rodbinu a svoj njihovoj rodbini zabraniš u