Специјална си, посебна, јединствена, једина

Лепо је што то јединче уме да ти приђе и речима. Поготово што је мушко.
Ја нисам тако добар човек, има гордости у мени. Не бих могла превалити преко усана мушкарцу да га волим, баш тако јасно ”волим те”, шансе нема. Признајем.

ма како се може уопште мушкараца може волети.

То су само неке хормоналне потребе за копулацијом прокреацијом ... а временом све то излапи

и његова спремност за финансијском способношћу приходовања и одрицања....

Колико пута сте ову лаж чули .. у њу стварно поверовали

Добо да заборав је уграђени сигурносни систем у ткање живота.. па вам допушта да 'кренете од почетка'

Увек међутим остаје резидијум 'ненаплаћених' рачуна .. коме сваком новом 'врелу лажи'.. испоручите ...

Нови живот то ваше сомнонибуљење не занима ... све док 'се множите'
citam
odma je jasno koliko je autor teme poseban, specijalan, jedinstven...u moru ludaka koji tumaraju ovuda, doduse, nije jedini...vise kao jedna mala kap 😆

citam
odma je jasno koliko je autor teme poseban, specijalan, jedinstven...u moru ludaka koji tumaraju ovuda, doduse, nije jedini...vise kao jedna mala kap 😆

Тече и тече, тече један слап;
Што у њем значи моја мала кап?

Гле, једна дуга у води се ствара,
И сја и дршће у хиљаду шара.

Тај сан у слапу да би мого сјати,
И моја капља помаже га ткати.

ац/Д.Ц.

And Now for Something Completely Different, специјална, посебна, јединствена и једина песма која вас може

обрадовати и растужити, насмејати и расплакати, разиграти и окаменити...

Све је само до вас.

Идемо:

Тече и тече, тече један слап;
Што у њем значи моја мала кап?

Гле, једна дуга у води се ствара,
И сја и дршће у хиљаду шара.

Тај сан у слапу да би мого сјати,
И моја капља помаже га ткати.

ац/Д.Ц.

And Now for Something Completely Different, специјална, посебна, јединствена и једина песма која вас може

обрадовати и растужити, насмејати и расплакати, разиграти и окаменити...

Све је само до вас.

Идемо:

Како си ти? :zag:

Жена треба тако да се осећа, уз тог неког такође за њу јединственог а не то да чује. Мислим да нам је свима доста шупљих прича.
Мада, нисам сигурна да ми је ико то и рекао. Надам се да не делујем баш тако ћуркасто.

jel

Back